Doğuma Hazırlık ilaydam meleğimin cicişleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
herşeyi çok güzel gül güle giysin cicilerini inşallah
hele odasına bayıldım
Allah kolay doğum nasip etsin inşallah, sağlıkla gelsin bebeğin

canım daha öncede söylemiştim çok zevklisin ilaydamızın herbir cicisi birbirinden güzellllkaydirigubbakcemile5

sağlıkla giyer inşallah:nazar:Şeniz

annesi zevkle hazırlamış herşeyi Allahımda kaderini iyi yazsın...güle güle kullanır inşallah..

canım daha öncede söylemiştim çok zevklisin ilaydamızın herbir cicisi birbirinden güzellllkaydirigubbakcemile5

sağlıkla giyer inşallah:nazar:Şeniz

annesi zevkle hazırlamış herşeyi Allahımda kaderini iyi yazsın...güle güle kullanır inşallah..

çok teşekkür ederim hepimizin kuzusu sağlıkla giysin inş.

nurcum ilaydamız güle güle kullansın sağlıkla mutlulukla inşallah herşeyi çok güzell maşallah allahım nazarlardan saklasınn

Nurcum hepsi çok güzel maaşallah. En güzeli de her rengi seçmişsin pembelere boğmamışsın ılayda' mızı. Allah güzel günlerde güle güle giydirmeyi nasip etsin canım.

nurcum ilaydamız güle güle kullansın sağlıkla mutlulukla inşallah herşeyi çok güzell maşallah allahım nazarlardan saklasınn
çok teşekkür ederim canım amin
Nurcum hepsi çok güzel maaşallah. En güzeli de her rengi seçmişsin pembelere boğmamışsın İlayda' mızı. Allah güzel günlerde güle güle giydirmeyi nasip etsin canım.

çok sağol haticecim evet sadece pembe üzerine yoğunlaşmamaya çalıştım ama yinede pembemiz baya var

X