- 27 Haziran 2009
- 1.517
- 0
- 40
oooo ne güzel şekerparesimm yaaa tanışma olursa gelirsin bidenem tanışırız da:)
öperim bıldırcınımŞeniz
Günaydınn şekerim.-tatlicadiarzu-
Makkajlarını eklesende nasiplensek :kedi:
Akşam için çok lazım da :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo ne güzel şekerparesimm yaaa tanışma olursa gelirsin bidenem tanışırız da:)
öperim bıldırcınımŞeniz
kız akşam için ne lazım uyduruk osman yaptım bugünkünü dur ekleyem
altına da akşamkini ekleyeyim
ben isteme akşamları sadelikten yanayım sevgilisim canözüm
kapatıcını sür varsa göz makyajı bazını sür yoksa kapatıcının üzerine şekerparem pudra sür
evde ten rengi farın varsa balım ten rengi bi far sür bej rengi yani. kaş altını da aydınlatmak için vanilya veya beyaz tonlarında bi far geç. kapatıcının rengi eğer beyaza yakınsa sakın onu kullanma ten rengine yakın bi fondoten ve pudra ile geçiştir. biraz heyecanlanacağından ötrü:) hormonlar fazla çalışacak baz olmayınca makyajın akma ihtimalı olacak koyu renk far kullandığında bu yüzden riske atma bence dediklerimi sürdükten sonra güzelciğim bi eyeliner çek biraz kalın olsun yada kalem alt kirpik diplerini doldur eğer gözün iri ise sadece içine de çekebilrisin orta büyüklükte yada küçük ise dışarı kirpik diplerini doldurarak bırakailsin. bu işlemlerden sonra yoğun rimel... bir kat rimel üzerine pudra (allık fırçası ile sür kirpiklerine) sonra ikinci kat rimelini sür. kirpiklerinin daha hacimli ve sürümünün daha yumuşak olduğunu göreceksin... ve allık olayı eğer şeftali tonları varsa (eğer yüzün yani tenin kırmızıya yakın bir rense doğal hali) sür. eğer tenin sarımtırak bir renk ise pembe allık kullan canısım. sonra da kırmızımsı yada koyu pembe bir ruj sür (eğer dudak rengin koyu ise rujunu sürmeden önce bi kat pudra geç hafif rengi tam versin diye sevgilisim sonra birazcık daha sür pudradan. ikinci kat rujunu da sürdükten sonraaaaaaaaaa
bir arkdaşını tut parfümünü ve o yukarıdan sana sıksın 360 derece bi dön bileklerini ve dirsek içlerini unutma parfumlanirken güzelimmmmm
gelişmeleri beklerim gül yüzlümmm çok güzel bir gece olur inşallah balımmm
zemuszemuszemuszemus
Teşekkürler üstadım, az sona köföre gidicem.
Saçlarımı bi düz fön çektirip biraz şekil verdiricem.
Makkajı gelince yapıcam, söylediğin malzemelerin hepisi varda.
Şekerparende eyeliner sürecek kabiliyet yok.mafoldumben
Ama haklısın, sade bi makyaj daha kurtarıcı olacak.
Son dakika haberleriylen gece görüşürüz tatlışkomopuyorumnanaktan
Bittim anam bittimmm akannehir
Çok yakışmış süpersin yine tulumba tatlımmmm Şeniz kaydirigubbakcemile3
ilarzu ciicm makyjın süper bu arada siyah far alıcam ne alayım ne önerirsiniz
yaw arzummmmmm
meleğeeeemmmm benem
her zaman ki gibim supeeeeeeeersinnnnnnnnn :lepi:
anten deel canak aldım bilesinnnn yavri sırnaşık şey
Çok süpersin valla canım bayıldım hihoyyyt
canemmmm nasıl geçti hele bi anlat hele gülümmmm ne yaptın mekkej
çıtırımmmmmm öperim sevgilisim
canım bu siyah farın markasını ben sana söliycem ama evde buda çok hoş toz far organik eline döküyorsun biraz sonra fırça ile su alıyorsun elinin üstünde karıştırıyorsun yediriyorsun hem eyel,iner niyetine hem de far ismini sölerim balımm
onun haricinde maybelline tekli siyah ıslak kullanımda güzel balım reçelim
seni varya bi sıkarım sıkarımmmm öperimmmmm ısırırımmŞeniz
çook teşekkürler canımŞeniz