kiz arzu makyajdan ziyade
san hastayim üyelyyyyyyyyyyyyyyn
burda olaydin hergün sana gelirdim makyaj yaptirmaya beaaaa
Gözlerim döndü vallahi ya.Maşallah ilarzu sana:nazr:
Ben alırım;ama hiç kullanamam makyaj malzemelerimi.Bende istiyorum böyle makyaj yapmak :lepi:
kuzennndelikafaduldentopiğin sabitlenmiş hayırlı olsun bebemmmhihoyyythihoyyytŞeniz
eyy çiğ yumurtaya can veren rabbim,sen ne güzellikler yaratıyosun böyleakannehir
rabbim nazarlardan korusun bitanem seni şu kaşa göze göz rengine bakışa kirpiğe tütüüüütütüüühastayım sana yewrumm
eyy çiğ yumurtaya can veren rabbim,sen ne güzellikler yaratıyosun böyleakannehir
rabbim nazarlardan korusun bitanem seni şu kaşa göze göz rengine bakışa kirpiğe tütüüüütütüüühastayım sana yewrumm
cidden bende bayıldım kankaa akannehir
süper olmuş :lepi:
konuda sabitlendi alkisalkisalkis hayırlı olsun
belanı vermesin yaa:roflol::roflol::roflol:yarıldım deliii:roflol:evet bidenem yaaa bu akşam şerefine çay partisi vircimm (en ucuzu o biliin yeni tarla aldık kuzen:)))) durumlar sıkışık:))
allahhhhhhhh tutmayın beniipopoda bi havalanma hissediimm canlaarrr
eeee kimin kuzeniyiz balımmmzemuszemus
çok teşekkür ederim güzel gözlerine ellerine barnaklarına sağlık bitanesiŞeniz
kuzen yabancı değil,tanırsın sende küçükkene pek bi sümüklüydü bu,bizim halil emminin kaynının kızı bu pati karısı:smiley-cool::lepi::lepi:
kankamın kankası benim de kankamdır:lepi:
oleeyyyyy çok sevindim çiçeğim ben de konumun sabitlenmesine bi gaz geldi bişeyler geldi daha da yapasım geldi hafta sonu biriktirecem şekerler pazartesi potbori ile karşınızdayımbuyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi:
kankamın kankası benim de kankamdır:lepi:
oleeyyyyy çok sevindim çiçeğim ben de konumun sabitlenmesine bi gaz geldi bişeyler geldi daha da yapasım geldi hafta sonu biriktirecem şekerler pazartesi potbori ile karşınızdayımbuyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
kuzen yabancı değil,tanırsın sende küçükkene pek bi sümüklüydü bu,bizim halil emminin kaynının kızı bu pati karısı:smiley-cool:
]
ben sana küsüm aslında senin haberin yok dedi sezen abla :hulya: bende sana küsdüm kız biri bihter makyajı deniyecekti ama kimdi acaba:umursamaz::mymeka::mymeka::asigim:klava:
harikalar yaaaaa ellerine saglıok cicim
yav ne marifetli hanımlar var nerde ben böle makyaj yapcam pehhhhlülülülülülü..ama kaşlar gözler öyle güzelki maşallah hiç makyaja bile ihtiyacın yok canm tütütü
kaydirigubbakcemile3 aynen canm kankamn kankası benmde kankamdır :1hug:
gaz gelsin valla sana yeni resmler ekleki bize de örnek olsun hihoyyyt
:roflol: aaa hiçte bile sümüklü degldim :dilcikar: tee o zamanlar bile ilarzunun makkajlarrına bakıp yapardım pek bi kokoştum zemuszemus
yerimmmmmmm ooo gamzeyiiiiiiiii opuyorumnanaktanamanınnnn sondaki makyaj dimekkkk harika harikaa harikaa harikaaa tıpkı senin gibi yani :jeyyar::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?