Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitaneler sormayun bu aralar fuarım var haftaya çarşamba ondan kelli tırmanalıp duruyorum şekerler
çok az gierebiliyorum ama sizin için akşam makyaj yapmayı ihmal etmedim ekeleyeceğim bir kart okuyucu bulup şekerler...
cisilim sürmeye ulaşman için önce benimle tanışmn gerekli bebeğim:))))) yoksa sölemem yeriniiiiii
ayy inanmıyorum konu sabitleşmiş oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey :teytey:
ayy inanmıyorum konu sabitleşmiş oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey :teytey:
kız sabitleşmesin mi kedicim yıkıldı ortalık ilarzu hihoyyyt ilarzuhihoyyyt diye:lepi::lepi:
çok az gierebiliyorum ama sizin için akşam makyaj yapmayı ihmal etmedim ekeleyeceğim bir kart okuyucu bulup şekerler...
hihoyyytŞeniz:asigim::1hug:a.s.:lepi:kaydirigubbakcemile5zemuszemusopuyorumnanaktan tüm smileler sana gelsin...işte bu çok güzel bir haber...bugün mutsuz bir gün geçirdim...bu haber ile sevincim yerine geldi çiçeğim...merakla bekleyeceğim bitanecim benim...
kaçıncı sayfada veya nerede canım?...akannehir
videolarına resimlerine gidip gelip bakıyom walla arzum :lepi:
muslukun üzerine kolumu dayayıp eyelineri azda olsa çekmeyi başardı bu özürlü arkidaşın bilesin kuzum buyrunnnnnnnnn
golden rose simli farı geçen eve giderken almıştım bitanesi yerimseniben
o kadar güzel ki pırıl pırıl altın rengi benem aldığım
bgn yarısını lavaboya döktüm elimden kaydı ya :gitme:
allahtan küççük gibim ama geri kalanı bana haliyle yeter de artar
öptüm kocaman seni şeker Şeniz
dimi cnmmm yaa çok iyi olmuş vallaa zemuszemuskız sabitleşmesin mi kedicim yıkıldı ortalık ilarzu hihoyyyt ilarzuhihoyyyt diye:lepi::lepi:
ben şimdi sizin üzerinize yıkılacam mutluluktan şeker torbalarıııııcokacimcoook
ben de çok sevindiiiiimmmmmmm
pisim laann manyak olmuş makyajın çaktırmadan bu topikte yazam dedim:)))) çok bayıldım bidenemmm masum seksim hepsi bir arada bişey çıkmışş siyah da gözlerine deli gibi yakışmış deli gibiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi: