Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben bu zamana kadar nerdeymısımm.
makyajlar harıka gozlerınızde aynen ole.
ee ben sıze masallah dıyımm bı yerlerınızı kasıyın nazar degmesınn
arzu ablacim sana bir sorum olcak bende senin kullandigin lorealin ikili mascarasini kullaniorum memmunum ama resimlerde hep beyaz renkte cikior yada guneste belli oluoor siyahi mascarayi okadar cok ustunden gecsemde sende de oluormu? bide neden yeni makyajlar yapmison... :1no2:
bende yeni farlar aldim 3li bourjois fari yesil renkte.. 1nci renk beyaz 2nci acik yesik 3ncu koyu ye$il iste..
benim icin ye$illi makyaj yaparmisin adim adim...:S boylece senden kopya ceker yaparim..zemuszemus
bitanesi inglot alırsan da paletin içine konanlardan al çünkü geçen bayramda Ankaradaydım ordan göz makyajı baz almak için inglota gittim. bazı aldım o palet için indiirimde olan farlarınını inceledim sürülüşü çok güzeldi renkleri de öyle. önce 15 tl ye bi palet alıyorsun sonra da o paleti istediğin renklerle dolduruyorsun her far 5.5. tl idi. ama bir de satıcının dediğine göre o farlardan daha üstün teknoloji ile üretilmiş (sözdeee) farları gösterdi 11 - 12 tl arası değişiyordu. hadi bi alayım nasılmış bakayım dedim testerlerı da yoktu aldım öyle karambole beğenmedim bebeğim. yani diyecğim göz makyajı için far bazı iyi fakat far paleti için olan şu an indirimde olan farlarını tavsiye ederim bebeğim. ama almadım bak gün içinde sürülünce nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak denemediğim bişeyi söylemeyeyim. ama o 12 tl lik tekli farlarını beğenmedim canım.
ama rosense dersen heleki ıslak kullanımda far kesinlikle çıkmıyor ve rengi tam veriyor güzelim. onu kullandığım için kesin konuşabilirim. öperim canısım. çok teşekürler güzel sözlerin için bitanesi.
bitanesi inglot alırsan da paletin içine konanlardan al çünkü geçen bayramda Ankaradaydım ordan göz makyajı baz almak için inglota gittim. bazı aldım o palet için indiirimde olan farlarınını inceledim sürülüşü çok güzeldi renkleri de öyle. önce 15 tl ye bi palet alıyorsun sonra da o paleti istediğin renklerle dolduruyorsun her far 5.5. tl idi. ama bir de satıcının dediğine göre o farlardan daha üstün teknoloji ile üretilmiş (sözdeee) farları gösterdi 11 - 12 tl arası değişiyordu. hadi bi alayım nasılmış bakayım dedim testerlerı da yoktu aldım öyle karambole beğenmedim bebeğim. yani diyecğim göz makyajı için far bazı iyi fakat far paleti için olan şu an indirimde olan farlarını tavsiye ederim bebeğim. ama almadım bak gün içinde sürülünce nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak denemediğim bişeyi söylemeyeyim. ama o 12 tl lik tekli farlarını beğenmedim canım.
ama rosense dersen heleki ıslak kullanımda far kesinlikle çıkmıyor ve rengi tam veriyor güzelim. onu kullandığım için kesin konuşabilirim. öperim canısım. çok teşekürler güzel sözlerin için bitanesi.
ahh bebişime bakın uzun uzun cevap da vermiş tatlım çok saol ya inglota bayılıyorum ama daha almak nasib olmadı bu hafta sonu bakarım tatlım öpüom seni muaa
ınglot-rosense bakacağım boncuğum :smiley-cool:
hele ki sen öneriyosan tamamdır benem içi :lepi:
annemde burda yok :çok üzgünüm: babamla ilgilenmem lazım :1hug:
biliyosun pamuk helvam
haftasonu rahat rahat bakarım artık yerimseniben
günün dünden güzel geçsin bitanem öptüm seni a.s.
ben de seni öpüyorum şekerparem
nutellammm canısım far bazı var indirimde inglot göz makyajı için. 35 tl o da güzel şeker torbam. dediğim gibi tekli farları var 12 -11 tl olan onları alma sadece palet içine konan farlarına bak güzel arkadaşımmmmm yapınca da baa bi göster hele esrarengiz çiçeğim daha bi saç telini görmedim senin gıııııımafoldumben