Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzen teşekkür ederim dadlu kaymaammm
iftara gelecez amcamgillere:)) görüşürüz sizde bidenem
yok bidenem makyöz deilem ama makyajla a.s:roflol:kafayı üşüttüğüm doğrudur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun cnm valla kafayı üşütmen iyi olmuşkaydirigubbakcemile3 ne güzel şeler yapıosun öle maşallahhhopuyorumnanaktan
anam köyden tarhana getirdiydi sen çok sivirsin:jeyyar:ee yanındada en sevdiğin yemek yaprak sarma..gerisini sölememzemuszemusyarın bekliyoruz kuzen,gelirken makyeclerini getir acuk süslenelimgamyoncuiremsu:1rolleyes:Şeniz
yaaa sarmamdan virmem ama :))
hadi iki tane veririm yeter nefsin körelsin şekerparemm..
kız kuzen valahi en sevdiğim şeyler tam tutturmuşsun haaa ruh ekizim benimmm
istediğin sarma olsun zemuszemusŞenizayy yaprak sarmayı okuyunca içim gittii ben de istiommmm :gitme:
yaaa sarmamdan virmem ama :))
hadi iki tane veririm yeter nefsin körelsin şekerparemm..
kız kuzen valahi en sevdiğim şeyler tam tutturmuşsun haaa ruh ekizim benimmm
Selam Arzu cum
inanki büyük ilgiyle sayfani izledim, harikalar yaratmissin.Ben de yapabilsem ama yapamiyorum .Her gördügüm makyaj ürünlerini aliyorum, ama kac defa yaptin diye sorsaniz 0. beceriksizim yani
Bursaya geleyim sana ugramadan dönmicam, yapiscam eteyine , banada banada dermisim, saka bir yana ama senden ders almak isterdim, senin kadar da yapamicakda olsam en azindan günlük makyajini ögrenmis olurdum.
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/adrianalima/adriana_lima_26.jpg
bu resimdeki göz makyajı cok gzl olmş nası yapıldığı hakkında bilgilendirirseniz çok sevinicem şimdiden teşkkrler...
sevgi pötürcüğüm biraz canım sıkkın
kardeşim sınavı kazanamadı
bu gece yapacam bi tane makyaj gelin makyajı denicem
evlilik tahmin ettiğimizden yakın olabilir de:))[/QUOT
bebişim:a015: sen üzülme kıyamam :Saruboceq:
ne evlülüğü kısss ne zaman.ben senden rihanna makkaşı istemiştim ya yaptım ben onu ama ekleyemiyom ya sağlık ocağından evdede net yok senağlamasenağlama çok gözel oldu gözümün içine siyah kalem çektim alt kiprik diplerine parlak mor far sürdüm üst kipriklerin dibine eyeliner lila mar süper oldu bence yeşil - ela gözlülere çok yakışır gözleri ön plana çıkartıyoo