- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.868
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilarzummmm gamzeni yerimm yerimmm yerimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen hep gül be canımmmm
canım o far deel carminanın bi allığı var açıktan koyuya giden sıra sıra toprak tonunda o allığın en üstteki bej rengini kullandım
çok teşekkür ederim canısım
temem bitenem videolu yapamam da fotosunu çekerim çünkü kardeşim videoyu iş yerinden yüklüyordu hızlı diye evdekinden olmuyor
şu anda da kendisi izmirde sınava giriyor ondan bidenem
makyöz felan mıısnız değilseniz diyecek söz bulamıyorum çok başarılı
bebem bılıyosun bende son sayfa hep 35 de en son yaptıgın makyajları bı turlu goremıyorum en son alıntı yaptıgın makyajın turkuazlı uzerıne mor eyelıner cekılmıs olanmı gercı ne farkederrr sadece ornek renk olarak ıncelıyorum harıkalar yaratıyosun n beceremıyorum senın gıbı sadece oooo vayyy dıyorum ıc gecırıyorum :S:S off ya becerı yetenek allah ıste farklı farklı verıyo yeteneklerı harkaasın bebısım sen gercekten makyajların renk uyumların
çok saoll datluummmmmm kız dün denedim makyaj yapmayı paskalya yımırtasına döndüm kızzzz makyajsız halim daha güzel ulan yemişim farını dedim bıraktımm:roflol::roflol:
kuaför yapınca dehşet oluyom ama kendim yapınca paskalya yımırtası anlamadım walla yaww :roflol:
bu can sana heyran gülüm gülümmmmmmmm =)))