Kızlar üsgünüm
Siz burda arzu nası yaptın derken arzu bana formda değil uygulamalı yapcek:1closedeyes:
Dayanışma diye ben buna derim.
Yaşasın bursa hatunları dayanışması:lepi:
2006modelim gördümmm şimdi hafta sonu giremedim çiçeğimmmmm
tamam bunu yaprım gül tikenim bu hafta içiii balböceğimmm merak etme senkaydirigubbakcemile2
Kızlar üsgünüm
Siz burda arzu nası yaptın derken arzu bana formda değil uygulamalı yapcek:1closedeyes:
Kime diyon sen balböceğim diye :mymeka:
hem sen önce bizim verdiğimiz ödevleri yap :mymeka:
Çok üzgünüm çoook yaaa arzuuu bende ittiyomma.s
Kızlar üsgünüm
üffffffffffff ıslık çalmayı becersem ıslık çalcamda beceremiyom yav süper gözler süper makyajjjjj sayende bişeyler kaptık
yav bileydim gelin makyajımı senden yapmanı isterdim
senağlama kim bilir belki evlenince tayın oraya düşer napalım beklerim artık-tatlicadiarzu-
Ayy kamerayla çekinde bizde görelimmm Olurmu yaaaa lütfennnn:sm_cool::sm_cool:
oo ben sana neler yaparım sen gel sekerim
anam anam pezmezböcüüümmmkaydirigubbakcemile3
tamam kız yapacam da öle farım yok be ablaa yeni sürme aldım hafta içi bombaları patlatacam üst üstee merak etme gül çiçeğim
:
Bekliyorum haber et haaa
kız ne yapacan hafta sonu bak hemen geliyorummmm
sivaasınnnn yollarınaaaa
çıkarızzzz dağlarınaaaa:)))))))))))
bebişim ne istersen tatlı seviyosan sana bi profiterolle sekerpare yaparım parmaklarını yersincokacimcoook tabi sonra makyaj yapamazsın o ayrı:roflol:
bebişim nerelerdesın hane hiç makyaj yoksenağlama videoda istiyoz bol bol
arzuuuuuuuu yeni resimler videolar istiyoz he duyrulur
a.s.ilarzucum bugün sitede güzellik üzerine topikleri gezerken senin açtığın topiği gördüm.sayende tam aradıgım şeyi buldum.göz makyajı nasıl yapılır öğrenmek isterken bana çok faydalı oldun.ilgimi çekti topiğindeki 72 sayfayıda okudum.harika makyaj yapıyıyosun süper biyetenek seni kutlarıma.s.
seni izlerken hayran kaldım.çok tatlısın .hemide çok güzel.yüzündeki güzellik gönlünede vurmuş çünkü topikte sabırla herkeze cevap vermişsin.
bundan sonra topiğinin sıkı takipçisiyim.a.s
senin kadar yetenekli değilim ama senin gibi makyaj yapmayı isterdim,acep becere bilirmiyim.yapa yapa senin kadar ilerletebilirsek harika olur
allahım seni nazarlardan korusun
artıkın bizde senin yaptıklarına baka baka bişeyler yapcaz gülüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?