- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
aşkımmmmmmmmmmmmmm çok güzelsin çok tatlusunnnn sesinde çok iii fısıtığım benimm süpersin en sonunda be ohhŞeniz
ooohh dimi bitanemmm vallahii ohhh
artistim ötekini de yükleyecek inşalah o da bu akşam olacakkk hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşkımmmmmmmmmmmmmm çok güzelsin çok tatlusunnnn sesinde çok iii fısıtığım benimm süpersin en sonunda be ohhŞeniz
canım ye resimdekinden daha guzelsin tuuuu masallah bu ne tatlılık ya ellerine sağlıkkk
ay çok güzel yapıyosun göz makyajını canım yaa.nerden öğrendin böyle yapmayıı ben de istiyorum bize de öğrettt :dilcikar:
hokka burunlum benim profosyoneller eline su dokemez valla
:asigim: :asigim: :asigim:
bayıldım bitanem, hem sana hem makyajına.
çok tatlısın.
çok sabırlısın. gece ne kadar uğraştığınıza şahittim. emeğin için çok teşekkürler.
Şeniz Şeniz Şeniz
öncesini sabırsızlıkla bekliyorum...
oooooo nazar degmesin cok güzelsin yine cok güzel yapmissin.eline saglik canim
bebişim izliom videonu ne güsel olmuş makyajın=)) ''carmınanın FARIYNAN ,'' çok güldüm =)))))))))))
1.videoda sesin cızırtılı cıkmış anlamadım cnm ya.ama 2.cok ıyı.hayatım aslında ışık kapanınca daha iyi görünüyo sadce yüzün cıkıo gercekten.
bide nişanlın gördumu vıdeolarını ne dedı=))))))))))
cok tatlısın ya masallah... super makyaj yapıyosun ellerine saglık:):) sayende ogrenmeye calısyorum bende
ilarzucum....senin videolarını arkadaşlarıma da izlettim...."ne şeker kız" dediler...bu siteye üye oldular ve onlar da seni takip edecekler...bağımlılık yarattın bizde canım ya....
bakmaya doyulamayacak bir yüz güzelliğin var...maşallah.... kaç defa izledim sayamadım bile....bugün ben de göz makyajı yapmaya çalıştım fakat istediğim sonuca ulaşamadığım için resimlerimi bırakmadım...
KK için çok değerlisin ve öğreticisin....çok teşekkür ediyorum bitanecim....Allah yolunu açık etsin..hayatın boyunca hep mutlu olursun umarım...öpüyorum gül yanaklarından....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:asigim:
ilarzu canim harikasin, cok tesekkür ederim
bende arkadasima izlettirdim "o ne seker kiz öyle" dedi hakkatende cok sirinsin yaaa Allah nazarlardan saklasin emiii D
bu arada söylmedende edemiyecegim, saclarin cok hosuma gitti kendiligindenmi öyle, sardinmi? yoksa biformmu?
video larin devamini bekliyoz
saçımı dörde ayırıyorum maşayı alıyorum kalın kalın sarıp bırakıyorum ayneen öyle oluyor aslında saçım biraz kirliydi bebeğim temziken çok daha güzel oluyor canısı
teşekür ederim bidenemmmm
gelecek gelecek devamııı hihoyyyt
harikasin ne diyebilirimki
sen hep böyle kal emi... dünyada senin gibilerinin oldugunu bilmek inan cok güzel... insana resmen positif enerji veriyorsun
:lepi: