Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok kötü birşey oldu benim yüklediğim fotolar yüklediğim sitede silinmiş canlar bayağıca bir kısmı
eğer bilgisayarında biriktiren varsa bana yollayabilir mi güzeller
çok üzüldüm gerçekten yaa
seni veren allaha kurban olayım:asigim:
umarım tekrar yükleyebilirsin ilarzucum üzüldüm bende
ilarzuğum ben geldım topiğinde başarılar canım opuyorumnanaktan bilgilerinden faydalanmak isterim ve şu nikahta yaptığın güzel makyajını anlatımı beklıyorum kaydirigubbakcemile2
cnm ya süpersin:hooray: tabi gözler güzel olunca makyaj harika duruyor. maşallah
ben internete vınnla bağlanıyorum, burda tam çekmiyor.
malesef ilk sayfadaki fotolar açılmıyor.çok şey kaçırıyorum ama en kısa zamanda nasıl yaptığını inceleyip öğrenmem lazımzemuszemus
ohaoldumsmile nasil yaaaaa akannehirkızlar çok kötü birşey oldu benim yüklediğim fotolar yüklediğim sitede silinmiş canlar bayağıca bir kısmı
eğer bilgisayarında biriktiren varsa bana yollayabilir mi güzeller
çok üzüldüm gerçekten yaa
ilarzucum bu dugun makyajini bikac topikte gordum az once
ve herseferinde tekrar tekrar bakiyorum Masallah
cok yakismis cok guzel olmus
e guzele ne yakismas
allah nazarlardan saklasin..
ohaoldumsmile nasil yaaaaa akannehir
makyajlarin elinde yok mu cnmbilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol: koptum yaaaaaaaaaaaa :roflol: alemsin :roflol:
evet bi makyajı on topiğe koyuyom görmeyen kalmasın diye bidenemkaydirigubbakcemile3 çahtırma gız:)))))
çok teşekkür ederim canım benim çok incesinŞeniz
yok bebetom 80 tanesini bulabildim. elinde olan varsa msn adrersimi verecem göndersin.
gönderene benden makyaj hediyesi var nerdeyse gelip makyajını yapacam (istanbul ve bursa tercih sebebidir.)
ister düğün makyajı istesin ister gece makyajı no piroblem:))))
biriktiren vardı ben biliyorum söylüyorlardı bana....bilmiyorumkismile
Sen insan mısın ilarzu ablam?!????
Şahane olmuş,maşallah :asigim:
makkass 10 numeroooo:lepi:
neden makyajlarini pc'nde saklamadinki bilmiyorumkismileinşallah fısıtıkım bir gelin makyajım daha vardı benim o da silinmiş bende de yok
ya bir daha yapacam ya da birisinin yollamasını bekleyecem artık bidenem:))