şeyy anladım galibaaa sempatiksalakcinni denemeden önce anlayıp anlamadığımı bilemicem galiba ve ben makyaj özürlüsü olarak bakalım kaç ay sonra denicemm boshayallersmilebenneyaptımki:sm_confused:
ilarzum golden rose 3D rimel almışsın
senin kirpiklerinde görmek isterim onu
denediğinde fotoğrafını çeker bize göstertirsen
beni bahtiyar edersinopuyorumnanaktan
ya bu golden rose rimelin çok adını duymaya başladım arkadaşlar beni biraz aydınlatırmısınız. benim kirpiklerim zaten uzun yani uzatan değilde kıvıran ve hacim veren istiyorum canlar. bu maskara hacim veriyor ve kıvırıyor muuu bilmiyorumkismile
şu kaşa göze bakın yaa maşallahhah ahh bigün bende böle gözel makyaj yapıcammboshayallersmile ama nezamnnkaydirigubbakcemile3 kaşına gözüne kurban:lepi:
İlarzu gerçekten makyaj konusunda çok çok yeteneklisin.. Hayranlıkla izliyorum resimlerini, aah ahh ben neden yapamıyorum yaa..
tebrik ederim arzu birinciliği. haketmiştin senn yerimseniben hihoyyyt
sanatakmak lazım canımmmmm maşallahyerimseniben
dimiii ya süpeer walllaaaaaaaa ilarzuuuuuuuummmmm .:)))
canım ciğerim..senin tavsiyenle gecen gün golden rose 3d maskarasını aldım cidden bende çok beğendim çok güzel ...asla topaklanma sorunu yok....hemende donuyor....tek tek ayırıyor kat kat sürülüncede bayağı bi uzun gösteriyor.............ustam tavsiyelerini bekliyorum
buarada halaa yüzümdeki güneş lekemi geçiremedim tanrıçamın tavsiyesiyle kırmızı kantoron kullandım baktım yetmiyor....expiment%4 lük merhem var ondan sordüm soyulma oldu ama yinede geçmedi:çok üzgünüm:
Ertuğrul hoca şampiyonluğu zaten hak eden bir adamdı. Seviçten ağladı .
İlarzum bu arada sonunda şu tüy almaya yarayan aparattan aldım bende valla süper bişiymiş bıyıklaı çok güsel aldı .. Sona gittim ewde dişi kimi bulduysam bıyıklarını ladım çoook beğendimm
İlarzum bu arada sonunda şu tüy almaya yarayan aparattan aldım bende valla süper bişiymiş bıyıklaı çok güsel aldı .. Sona gittim ewde dişi kimi bulduysam bıyıklarını ladım çoook beğendimm
iste boyle arkadaslar renkli kisimlari saga sola cevirdikce killari yoluyor,isiniz bitince yaylari biraz gerin killar dokulsun hadi kolay gelsin insaallah bulursunuz valla cok rahat ve kolay tanidigim herkes aldi sari tugleri bile aliyo
[B .!.:buarada halaa yüzümdeki güneş lekemi geçiremedim tanrıçamın tavsiyesiyle kırmızı kantoron kullandım baktım yetmiyor....expiment%4 lük merhem var ondan sordüm soyulma oldu ama yinede geçmedi:çok üzgünüm:
arzumm bi bursa spor renkleriyle makyaj isterimmm şampiyonluk hatrına :dance:
canım bahsettiğin alet şöyle bişey mi ? :uhm:
İlarzzuu önceki sayfalarda göremedim , bu kıl alma aparatı nerelerde satılıyor , tam ismi var mı ?
çokk teşekkür ederim adaşımm opuyorumnanaktan
yaa bu metal etkisi ile tüyleri çoğaltıp kalınlaştırmaz mı bıyık bölgesini kızlar?? çok kafam karıştı yaa bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?