İLAHİYAT OKUYANLAR

BEYAZ KURT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
3.317
3.841
Selam hanımlar,
Ben evli barklı, yaşını başını almış bir hatunum. Bu yaştan sonra eğer becerebilirsem Ankara İlahiyata girmek istiyorum. Ancak çalıştığım için derslere çok fazla devam edemeyeceğim. Sizce derslerde zorlanır mıyım? Hocalar bana tepkili olur mu derslere devam edemediğim için. Ben ilk üniversitemi de derslere katılmadan bitirdim çalıştığım için. Arapça bilgim yok, Kuran okuyorum sadece. Yani amacım yalnızca belli bir disiplin çerçevesinde ilim öğrenmek.

Selam hanımlar,
Ben evli barklı, yaşını başını almış bir hatunum. Bu yaştan sonra eğer becerebilirsem Ankara İlahiyata girmek istiyorum. Ancak çalıştığım için derslere çok fazla devam edemeyeceğim. Sizce derslerde zorlanır mıyım? Hocalar bana tepkili olur mu derslere devam edemediğim için. Ben ilk üniversitemi de derslere katılmadan bitirdim çalıştığım için. Arapça bilgim yok, Kuran okuyorum sadece. Yani amacım yalnızca belli bir disiplin çerçevesinde ilim öğrenmek.
Üniversite mezununusunz eğer üniversite mezunu ise aöf ilahiyata 2.üniversite kapsamında sınavsız yazılırsınız 2 yıllık.

Ilahiyat okumadim ama calisan cocuklu bir bayan olarak temeliniz yoksa ilahiyatta zorlanirsiniz.

Imam hatip mezunlari bile arapcada cok zorlaniyorlar.

Imam hatip mezunu olmayip din kulturu ogretmenligine giden bir tanidigim derslere girmesine ragmen kac yildir arapcayi veremedigi icin mezun olamiyor.

X