Ilahi adalet mi diyelim Sizce kizlar ?

Böyle düşündüm ama bu adam bana çok kötülük etti açıkçası yorum yapan arkadaşlar daha haklı
Kuzum cocuk var ve bu bir omur gorusmek demek o bile suclayabilir ileride ,millet sizin durumunuzda degil ki on goremezler tamamen hirsla yaziyorlar ama dedim ya bire bir yasadik ayni durumlar bizdeki silahli adam bir cinnet getirse ne yapacaktik ?samimi olmaya gerek yok ama bence insani acidan dogru dusunmussunuz kararinizin arkasinda oluun affetmrk buyukluktur

Arkadaşlar esimde az önce gördüm cekismeli dava açmış beni sitenin cafesindeki garsonla yakıştırmis hatta sitenin ekominicisiyle aşk yaşadığımı iddia etmiş adam gecenin bir vaktinde şirket hattı numaramı aramisti çalıştığım yerin sonra benim telefonla adamı arayıp ben uyurken gece yarısı bu saatte nedenn aramışsın diye dövmüştü bunu da benim aşk dolu mesajlasmalarim varmış diye yazmış yakaladım diye iftira atmış çocuğuma bakmadığımi evde hanimlik yapmadığım iddia edilmiş sonra özel hayatını araştırıp arkadaş çevresini rahatsız ettiğimi telefonunu kurcaladigimi soylemis ki bunu ilk defa yaptım hatasını gördüm şimdi ben ne yapmalıyım yarin avukatla buraya yüklediğim darp edildiğim kollarım mor resimler ve iftira atıldığı son beni ailemi tehdit ettiği mesajlarla şikayet dilekçesi vereceğim artık bu herswyi hakkediyor attığı iftiralar a yalancı sahit bulacak umarim mahkeme bunları dikkate almayacaktir😔
Çek çek davanı çek sen acıyın böyle şerefsiz adamlara aferim

Adam çekinmiyor mesleği tam gözden çıkarıp ticaret hayatına atılıp ordan kazanmayı düşünüyor bunun içinde benim tecrübem vs için destek istiyor bende neden sana iyilik yapayım dedim kabul etmedim
Mesleğini gözden çıkarmaz. Hele masabaşına geçişi netleşsin, çok alakasız bir yere sürülmesin, hiç sanmıyorum bırakacağını.
Olay şu: sizin şikayetiniz neden var? Boşanmak ve tazminat almak için. Şikayetinizi çektiğinizde boşanıp tazminatınızı alabiliyorsanız çekin şikayetinizi.
Boşandığınız adamla ortak iş yapamazsınız. Bu durumda iki seçenek var.

1. Dükkan onun ise sermaye onun ise, meslekten dolayı devredemiyorsa anne babasına devredin. Bunu yaparken, evin kullanım hakkını 5 yıl boyunca siz alın. Bu sürede ev satılamaz diye şerh düşülür mü bilmiyorum düşülüyorsa yapın. Tazminat olarak da yazdığım gibi 50-100-150 ne koparırsanız alın. Altınınız varsa isteyin. Çocuğunuz için maaşının %25ini nafaka olarak isteyin.

2. Ama dükkan sizin diplomanız kalfalığınız vs sayesinde açıksa ya dükkanı vermeyin. Siz işletin. Dükkanı eşiniz açtı masraf etti ise tazminatı ya almayın ya da çok düşük tutun (örneğin dükkanın 3-5 aylık kirası gibi). Çocuğunuz için maaşının %25ini isteyin.

Unutmayın. Eşiniz men olursa ve dükkan işletirse dükkandan kazancı yokmuş gibi gösterip çocuğa nafaka vermeyecek ya da vermekten kaçacak. Memuriyetinde maaşa haciz koydurup kolayca alıyorlar. Şikayeti çekin çekerken anlaşmalı boşanın.

O oğlum da oğlum diye ölüp geberen, tüm pisliklerinin arkasında duran ailesi nerdeymiş? Gelsin yardım etsinler şimdi oğullarına. Bırak sen zaten paşalar gibi nafakanı tazminatını alırsın. Doymadın di mi kullanılıp atılmalara?

O oğlum da oğlum diye ölüp geberen, tüm pisliklerinin arkasında duran ailesi nerdeymiş? Gelsin yardım etsinler şimdi oğullarına. Bırak sen zaten paşalar gibi nafakanı tazminatını alırsın. Doymadın di mi kullanılıp atılmalara?
Ailesi bilmiyor bana anlatırken bile gizli tutalim bizimkiler bilmesin diye defalarca rica etti

Ailesi bilmiyor bana anlatırken bile gizli tutalim bizimkiler bilmesin diye defalarca rica etti
E bi halta yaramayacaklarını bildiği için tabi.. Sen de görüp yüzüne vurma diye yapıyor. Bi de sonra kendi belini sana doğrultturup işi bitince rahatça tepiği nasıl basacak herkesin haberi olursa?

Sizi kandırmaya çalışıyor.Çocugunun annesinin namusuna iftira atan adamdan baba falan da olmaz.Kendinizi kandirmayin.Babalik yapmak isterse size rağmen yaoar zaten.
Affedip şikayetinizi geri çekerseniz ilk fırsatta size daha büyük bir kötülük yapacak.Belki mesleğini kullanip daha kötü aklınıza gekmeyecek komplolar kuracak size.
İhanet iftira bunlar sizin sebepleriniz değilse bile evladınız için çekmeyin sikayetinizi

Bide ayagina gidiyorsunuz. Pes. Yakinda barisma haberini alsak da sasirmam. Acimaya da baslamisiz sonucta. Allaha sükretmek varken

Diğer taraf hayvani mi yani?Hani kendisine yapılanları unutmayıp kendisine olan saygısından affetmeyen tarafı söylüyorum
Zaten affetmiyorum boşanma davasını çekmiyorum iş icin de kendisine yardımcı olmayacağım benim şikayetim üzerine de tam meslekten atılır sonra başıma bela olur düşüncesi ile çekeyim mi diye düşündüm ben kızımı düşünerek babasını görsün tanısın üzülmesin eksik kalmasın diye götürüp halaya bırakıyorum ki meslekten tam atılmasına benim şikayetlerim sebep olsa kizima da haksızlık etmiş gibi olurum diye düşündüm ayrica

Zaten affetmiyorum boşanma davasını çekmiyorum iş icin de kendisine yardımcı olmayacağım benim şikayetim üzerine de tam meslekten atılır sonra başıma bela olur düşüncesi ile çekeyim mi diye düşündüm ben kızımı düşünerek babasını görsün tanısın üzülmesin eksik kalmasın diye götürüp halaya bırakıyorum ki meslekten tam atılmasına benim şikayetlerim sebep olsa kizima da haksızlık etmiş gibi olurum diye düşündüm ayrica
Ya zaten kendi imkanlarıyla almış başına belayı, seninki çok etki etmez, masabaşına tıkmışlar işte, ordan öte köy yok ona, s.ktir et. Sen davayı kazanmaya bak.

Hayır ilahi adalet bu değil.
Adamın totosu sıkışmış yardım alacağı tek saftiriğe koşuyor.
İşi bitince çöp misali atılacaksınız
Haklı görüyorum bu düşünceyi ben tekrar duygusal yaklaşıp acıyarak kendime haksızlık etmişim bana bu kadar kötülük yapan birine iyilik yapmış olacaktım şikayeti geri alınca

Ya zaten kendi imkanlarıyla almış başına belayı, seninki çok etki etmez, masabaşına tıkmışlar işte, ordan öte köy yok ona, s.ktir et. Sen davayı kazanmaya bak.
,zaten boşanma davasını geri almayacağım ben sadece sesli kafana sıkarım kanını icerim diye mesajı için ayrıca şahsıma ağır ettiği hakaret iftira mesajları birde darp ettiği resimlerle şikayetçi olmuştum ayrıca beni savcı detaylı dinlemek ifade için cagirdi bunu da yapınca adamı meslekten atarlar zaten p.ligi gitti masa başına geçecek memuriyette giderse benim başıma bela olur diye düşündüm

,zaten boşanma davasını geri almayacağım ben sadece sesli kafana sıkarım kanını icerim diye mesajı için ayrıca şahsıma ağır ettiği hakaret iftira mesajları birde darp ettiği resimlerle şikayetçi olmuştum ayrıca beni savcı detaylı dinlemek ifade için cagirdi bunu da yapınca adamı meslekten atarlar zaten p.ligi gitti masa başına geçecek memuriyette giderse benim başıma bela olur diye düşündüm
sonundaoldu sonundaoldu
Konuyu takip et sende ne olacağını tahmin edersin

Sen adamın ayağına gidiyorsun korkmuyorsun, işinden olunca başına bela olur diye mi korkuyorsun? Onun gideceği bir ailesi var, sen kime dert anlatacaksın?

X