Ilahi adalet mi diyelim Sizce kizlar ?

yine bir kadin cinayeti gormek istemiyoruz. sikayetlerinizi falan geri cekmeyin. kendinizin ve cocugunuzun guvenligi icin. bu adam tehlikeli. ayrilmissiniz kendi evinize cikmissiniz duzeninizi olusturun birakin gorusmeyin bile. mal konusuna gelirsek hak yeme kismini dusunuyorsnaiz cocugunuzun gelecegi icin kullanin bu kadar rahatsiz ediyorsa.

Bana ihanet eden ve bosanma davasi actigim esim ailesi ile cirkinlesmisti ve hic pisman olmamisti ustune tehdit hakaret dayak iftira camur eski konularim mevcut burda ve kizlar 2 audir ayri yaşadığım esim bugün beni aradı konuşmak istedigini soyledi ablasinin evinde konuşacağımız söyleyince kabul ettim ailesinden kimse duymadan bana silahının alındığını söyledi 6 ay boyunca psikiyatriste sevk edilmiş ve sonrasında meslekten uzaklastirma durumu varmış başka şehirde normal masa memuru olacağı söylenmiş ki buna sebep olan ise benim şikayetlerim değil boşanma davası açtıktan sonra içip içip 112 i aramis intihar edeceğini soylemis bu sebepten hakkında soruşturma açılmış düşünün benim daha kanıtlı şikayetlerim savcılıkta ulaşmadı kurumuna soruşturma acildi uzaklaştırma nedeniyle ama önce kendi elleriyle mesleğine zarar vermiş oldu ve benden yardım istiyor isyerini isletmem için çünkü mesleği gidiyor elinden bende kabul edemeyeceğimi soyledim bana ısrarla ev senin dükkan senin birlikte isletelim boşanma davasını geri çekme bunu istemiyorum yine ayrı evlerdeyiz vs yapıyor bittiğini yardıma ihtiyacını olduğunu söylüyor sizce ilahi adalet tecelli mi etti ?
Birde ben sikayetlerimi haklı da olsam geri almayı düşünüyorum sonuçta bebeğimin babası zaten başı belada benden bulmadı ki yine beni suçluyor ailevi sebeplerden bu hale geldim sonucta dedi bana ve ilk defa da bitmiş öfkesinin dinmis olduğunu gördüm şikayetimi geri cekmezswm bana daha çok öfkelenen diye endişe duydum açıkçası sizce ne yapmalıyım?
Emin olun size muhtaç duruma gelmeseydi öfkesi dinmezdi

,zaten boşanma davasını geri almayacağım ben sadece sesli kafana sıkarım kanını icerim diye mesajı için ayrıca şahsıma ağır ettiği hakaret iftira mesajları birde darp ettiği resimlerle şikayetçi olmuştum ayrıca beni savcı detaylı dinlemek ifade için cagirdi bunu da yapınca adamı meslekten atarlar zaten p.ligi gitti masa başına geçecek memuriyette giderse benim başıma bela olur diye düşündüm
Şimdi anlamadığım şey şu. Eşiniz madem polisliği istemiyor, masabaşına düşersem dükkanı işletirim diyor ise şimdi etsin istifa verin dükkanı. Eğer mesleğini çok seviyorsa dükkanı niye istiyor?

Şikayetinizi almayın diyeceğim ama çocuğunuz için düşünüyorsunuz sanırım birşey diyemeyeceğim. Tek diyeceğim şu şikayetinizle alacağınız tazminattan olmamaya çalışın. Anlatmaya çalıştım ama es geçiyorsunuz. Şikayeti çekerken aynı anda anlaşmalı boşanma protokolü imzalayın geçin.
Boşandığınızdan 10 aylık bebeğiniz varmış daha kreş yaşında bile olmayacak. Çalışmak zorunda kalacaksınız. Kreş ya da bakıcı masrafınız olacak. Zaten %20-25 i kadarı bağlanıyor maaşın. Çocuk için isteyin. Onun dışında çalışmaya başlayana kadar 2-3 yıl kiranız kadar da kendinize nafaka bağlatın. Evdeki beyaz eşyaları alın. Bir dolap bir koltuk yeter size. Bunları düşünün bence. Ayağınıza gelmişken halledersiniz. Yoksa çekişmeliyle uğraşıp

Konu sahibi daha önce de sikayetlerini geri cekmis. Yine yapar diye duygu sömürüsü yapiyor
Şimdi anlamadığım şey şu. Eşiniz madem polisliği istemiyor, masabaşına düşersem dükkanı işletirim diyor ise şimdi etsin istifa verin dükkanı. Eğer mesleğini çok seviyorsa dükkanı niye istiyor?

Şikayetinizi almayın diyeceğim ama çocuğunuz için düşünüyorsunuz sanırım birşey diyemeyeceğim. Tek diyeceğim şu şikayetinizle alacağınız tazminattan olmamaya çalışın. Anlatmaya çalıştım ama es geçiyorsunuz. Şikayeti çekerken aynı anda anlaşmalı boşanma protokolü imzalayın geçin.
Boşandığınızdan 10 aylık bebeğiniz varmış daha kreş yaşında bile olmayacak. Çalışmak zorunda kalacaksınız. Kreş ya da bakıcı masrafınız olacak. Zaten %20-25 i kadarı bağlanıyor maaşın. Çocuk için isteyin. Onun dışında çalışmaya başlayana kadar 2-3 yıl kiranız kadar da kendinize nafaka bağlatın. Evdeki beyaz eşyaları alın. Bir dolap bir koltuk yeter size. Bunları düşünün bence. Ayağınıza gelmişken halledersiniz. Yoksa çekişmeliyle uğraşıp
Soyledim biz önce gel anlaşmalı bosanalim senin soyismini taşımak seninle evli olmak istemiyorum diye konuyu kapatıyor yanaşmıyor

Çok büyük ihtimalle öyle. Memur da işletemez ki dükkanı. İstifa etsin madem istemiyormuş memuriyeti o zaman geçirsin dükkanı.
Memur işletemez, zaten bu yüzden konu sahibine geldi. Dükkan işleyecek, darboğazdan çıkılacak, sonra bu uyanık herif cebren çökecek. Güzel plan beğendim.

Sahsen ortada birseyler döndügünü düsünüyorum. Yoksa su "ailem duymasin" felanlar palavra. Yalan söylüyorsa ortaya daha cabuk cikar cünkü. Bence konu sahibine yalan söylüyor
Yalan soylemediginden eminim daha önce çok mesaj da yazdım bunun silahinin alınması için gorustugu psikolog polis eşliğinde konuşmaya çağırdı beni orda sordu bana eşinizin durumundan haberiniz varmi diye geçen hafta bende yok haberim dedi intihara teşebbüs etmis dedi ben ilk bilgiyi burdan aldim

Soyledim biz önce gel anlaşmalı bosanalim senin soyismini taşımak seninle evli olmak istemiyorum diye konuyu kapatıyor yanaşmıyor
Bu adam yalan söylüyor şu an emin oldum. Elindeki delilleri yakmaya çalışıyor. Delilleri mahkemeye ver, ifadeye de git. Yoksa başını vuracak taş bulamayacaksın.

Yalan söylüyor çünkü.
Zor durumda olan o. Allah düşürmesin o durumda olsa idim kapınızda köpek olur, kendimi affettirmek için ne istiyorsanız yapardım. Anlaşmalı boşanmıyorsa çekişmeli mi boşanacak imiş? O halde çekilmeli için eliniz güçlü olsun.

Memur işletemez, zaten bu yüzden konu sahibine geldi. Dükkan işleyecek, darboğazdan çıkılacak, sonra bu uyanık herif cebren çökecek. Güzel plan beğendim.
Kabul etmedim zaten beni kullanacagini biliyorum ablada ne güzel konuya dahil oldu duyunca bak senin icin açmış isyerini islet işte bosanabilirsiniz kızınız için burayı isletin kazanın vs dedi

Bu adam yalan söylüyor şu an emin oldum. Elindeki delilleri yakmaya çalışıyor. Delilleri mahkemeye ver, ifadeye de git. Yoksa başını vuracak taş bulamayacaksın.
Elimdeki delilleri yakması imkansız kollarındaki morlukları sonra koltuklara batırılan bıçak resimlerini hepsini dosyaya ekledim adliye verdim birde tehdit mesajlarını verdim

Yalan söylüyor çünkü.
Zor durumda olan o. Allah düşürmesin o durumda olsa idim kapınızda köpek olur, kendimi affettirmek için ne istiyorsanız yapardım. Anlaşmalı boşanmıyorsa çekişmeli mi boşanacak imiş? O halde çekilmeli için eliniz güçlü olsun.
Yakan söylediği şey intihar olayı olmayabilir. İntihar olayı gerçekse bile bu işten kolayca nasıl paçayı sıyırırım derdinde. Boşanmadan çekmeyeceğim şikayeti diyin bakalım napacak?

Kabul etmedim zaten beni kullanacagini biliyorum ablada ne güzel konuya dahil oldu duyunca bak senin icin açmış isyerini islet işte bosanabilirsiniz kızınız için burayı isletin kazanın vs dedi
Siz tek başınıza işletemiyor musunuz? Size versin dükkanı tazminat istemeyin o halde. Resmiyette dükkan sizin üzerinize olduğundan o zaten boşanmada isteyemeyecek ya dükkanı onun derdinde. Ah var ya ahh

Senin için açmadı, kendi için açtı, kendi üzerine yapamayacağı için senin üzerine yaptı, işime gelmezse iki yumrukla geri alırım rahatlığı var herifte. Batsın dükkanı, pislik herif.

Yalan söylüyor çünkü.
Elim güçlü kanitlarim delillerim çok fazla zor durumda olmasına ve bu kadar kötülük yapmasına rağmen geri adım atmıyor hala haklı gibi onurlu gururlu gibi sanki bana yalvarsa köpek gibi erkek olmaz herkese küçük düşer kafası var bunda şunu farkettim çevresi akrabası içinde nasıl gorundugu rezil olmaktan vs çok çekinen biri ama adı çıkmış hala ben erkeğim yaparım kafasında
Bana yalvarsa kapımda yatsa köpek gibi bende gider bunu herkese söyler ispatlarim diye endişe ediyor çünkü ben bu kadını istemiyorum zaten sevmiyordum başıma bela oldu beni kotuledi iftira attı ya böyle kadını nasıl geri ister düşüncesi oluşur buna karşı akrabaları ve çevresi için kucuk düşer ya derdi bu

Senin için açmadı, kendi için açtı, kendi üzerine yapamayacağı için senin üzerine yaptı, işime gelmezse iki yumrukla geri alırım rahatlığı var herifte. Batsın dükkanı, pislik herif.
Isyerini bana açtı tabi kendi menfaati için bu iş için çok deneyimli ve çok ciddi para kazanacağımı biliyordu gördü isyerim olmadan aylık 30 bine yakın gelir elde ettim oturdugum yerde bunu çok iyi biliyor yine kendi menfaatine acti bu isyerini bana ama ne oldu tam isyerini faaliyete geçireceğiz yakaladım mi bunun beni aldattığını şpa oturdu herseyden elimi ayağımı çektim kovdum bunu birde çevresine rezil oldu intihar teşebbüsü de sırf çevresine rezil olduğu içindir hani ben kocaya souledim ya karşı tarafın gerçi o karaktersiz koca biseyde yapmadı o ayrı

X