Ilahi adalet mi diyelim Sizce kizlar ?

Çok doğru söylemişsiniz biraz kızımı düşünerek insani düşünce ile hareket etmek istedim ama sikayetlerimi geri çekmem konusunda iyi düşünmem gerekiyor belkide
Kızınızı düşünerek insanı hareket etmesi gereken tek siz değilsiniz ama ? O insanı düşünüp hareket etti mi mesela ? Yoo. Karşınızda çok tehlikeli bir insan var. Ama babası duygusallığından sıyrılmanızı tavsiye ederim.

Bu hikayeye hiç inanmadım desem? Sizi kandırıyor şikayetleri geri çekin diye. Siz de hemen inanmışsınız. Biliyor çünkü çabuk inanan biri olduğunuzu.
Hayır inanmadım şikayetlerini geri çek demedi zaten ki bende çekme fikrimi kendisine söylemedim sizinle paylaşıyorum sadece belkide rol yapıyordur acindirip kurtarmak istiyordur kendini ama silahinin alındığı doğru psikoloğu bunun için beni çağırmıştı intihar etme eylemi de gerçek bizzat doktordan duydum bunu

Orası öyle zaten kendisine soyledim benden hiç bir iyilik bekleyemezsin kızım icin burdayım iş içinde en fazla yapabileceğim herseyi sana devretmek olacak ve kabul edersen şartlarimi anlaşmalı bosanirz ve soyismini taşımak istemiyorum dedim
Yahu laftan anlamiyo musunuz niye bu adama hala bisiyleri devretmekten soz ediyosunuz

Boşandığınız adamla niye görüşüyorsunuz? Madem görüşeceksiniz niye boşandınız?
Çocuğunuzun babası, sizin derdine derman olmanız gereken arkadaşınız değil.
6 ay psikiyatri tedavisi görecekmiş, intiharı düşünmüş. Adam potansiyel tehlike. Canınıza mı susadınız?

Kızınızı düşünerek insanı hareket etmesi gereken tek siz değilsiniz ama ? O insanı düşünüp hareket etti mi mesela ? Yoo. Karşınızda çok tehlikeli bir insan var. Ama babası duygusallığından sıyrılmanızı tavsiye ederim.
Kızım babasını çok seviyor çok duygusal bağımlı bir bebek bundan etkilenerek karar değişecekti ama sizin yorumlarınız yanlış karar aldığım konusunda beni ikna ediyor haklısınız zaten sizden fikir almak için yazdım buraya

Hayır inanmadım şikayetlerini geri çek demedi zaten ki bende çekme fikrimi kendisine söylemedim sizinle paylaşıyorum sadece belkide rol yapıyordur acindirip kurtarmak istiyordur kendini ama silahinin alındığı doğru psikoloğu bunun için beni çağırmıştı intihar etme eylemi de gerçek bizzat doktordan duydum bunu
Fazla yufka yüreklisiniz. Sizi bu kadar hor görmüş, kötü davranmış birine acımamalısınız. İletişimi kesin, şikayetleri de geri çekmeyin dava sürsün cezası neyse çeksin. Fazla affedicisiniz ve hiç iyi bir şey değil bu. Halen iş ortaklığından, ablasının evinde buluşmaktan falan bahsediyosunuz. Muhatap olmayacaksınız boşanma avukatı halledecek her şeyi,

Yahu laftan anlamiyo musunuz niye bu adama hala bisiyleri devretmekten soz ediyosunuz
Şimdi ben hak yiyemem o yesin yada başkası yesin umurumda değil bu isyerini borçlanarak açtı benim adıma hersey borçla yapılmış bisey olmaz ise vermezdim geri ama bu borç için neredeyse ayda 9 bin ödeme yapıyor magisi kadar buna bu şekilde hak iddia etmeye vicdanim razı gelmiyor

Fazla yufka yüreklisiniz. Sizi bu kadar hor görmüş, kötü davranmış birine acımamalısınız. İletişimi kesin, şikayetleri de geri çekmeyin dava sürsün cezası neyse çeksin. Fazla affedicisiniz ve hiç iyi bir şey değil bu. Halen iş ortaklığından, ablasının evinde buluşmaktan falan bahsediyosunuz. Muhatap olmayacaksınız boşanma avukatı halledecek her şeyi,
Haklısınız ama bebeğim babasını görsün diye bıraktım ablaya ondan orda görüşmek istedi sakınca bulmadım

Çok doğru söylemişsiniz biraz kızımı düşünerek insani düşünce ile hareket etmek istedim ama sikayetlerimi geri çekmem konusunda iyi düşünmem gerekiyor belkide
Arkadaşların dediği gibi asıl her şeyini kaybetmiş adamdan korkun. Silahı elinden alınmış olabilir ama size bıçakla zarar vermeyeceği ne malum. Siz o adama nasıl güveniyorsunuz? Kızınızı ve kendinizi o adamdan korumanız lazım. Bu yüzden de ne kadar uzak durursanız o kadar iyi.

İşte tam da kızının babası olduğu için bu tür iletisimleri mutlaka kesmelisin bu adamla....Sana çocuğu verme gösterme iletişim kurma demiyoruz....Kapıdan al kapıdan bırak "merhaba, nasılsınız, hoşçakalın teşekkür ederim" Bitti.Bu kadar....Özel olarak görüşme konuşma teklifini kibarca geri çevirmek varken, egonu tatmin etmek için kabul etmek çocuğunu da kendini de tehlikeye atıyor. Bunu diyoruz.
Haklısınız buna dikkat etmeliyim şimdi sizin uyarılarınız ve yorumlarınizla doğru yerden bakıyorum duruma duygusallığı birakmaliyim

Üzerleeeer üzerler.
Fırsatını bulduğu an bütün gücüyle iftira atana, saçlarınıza dolananlara, evinizi yurdunuzu basanlara, kucağınızda bebeğinizde "ben baba oldum, napıyorum?" demeyip elin evli kadınlarıyla düşüp kalkanlara, yoz yobaz düşüncelerini rezil oğluşlarının foyasını parlatmamak için savunanlara ve çocuğunun anasını site garsonundan tut da bilmem kimle dost tutan şerefsizlere acırsanız; acınacak hale de düşersiniz.
Boşanmak bir tür savaş. İlk ve kuvvetli vuran kazanır. Bizim ülkede böyle. Medeni boşanan mutlaka vardır. Olması gereken de odur ancak hani?

Beni aldatmış üzerine en ufak utanma duymadan ailesiyle birlikte zaten ikinci evliliğin bunu hakettin diyen aciyipy, çocuğunun babası diye şikayetlerini geri çekeceğim öyle mi?
Sizi şaka mısınız?
Böyle bir olay yaşamasa tenezzül edip sizi muhatap almazdı.
Adam olsaydı da yaşamasaydı bunları.
Yüzyüze görüşmeniz bile hata.
Beter olsun deyip geçmek varken vicdan yapmak da başka birşey de söylemeyeyim.

Ne diyebilirim çocuğumu babadan uzaklaştırarak daha doğru mu davranmış olurum
Uzaklaştırın demiyorum. Çocuğu görüştürmeyin diye bir şey yazmadım.
Çocuğu almaya gittiğiniz zaman durumu suistimal ediyor. Sizde gittim nasılsa bir de oturup konuştum diyorsunuz gitmişken.
Sizin sınırlarınız yok mu? Karşınızda sizi aldatan, şiddet uygulayan biri var. Her dediğini "şöyle duygusalım, böyle yumuşağım, ee kızımın babası napayım" diye geri çevirmezseniz daha sonra çok pişman olursunuz.
Siz oraya kızınızı almaya gitmişsiniz bu kadar. Daha fazlasını istemediğinizi onun hayatına kızınızı göstermek dışında müdahil olamayacağınızı söyleyin. Baktınız anlamıyor tehdit, tehlike var o zaman şikayetinizi edersiniz.

Yani ters bir şey olursa nasıl şikayet ederim yerine olanıda geri çekme peşindesiniz. Pes doğrusu...

Bana ihanet eden ve bosanma davasi actigim esim ailesi ile cirkinlesmisti ve hic pisman olmamisti ustune tehdit hakaret dayak iftira camur eski konularim mevcut burda ve kizlar 2 audir ayri yaşadığım esim bugün beni aradı konuşmak istedigini soyledi ablasinin evinde konuşacağımız söyleyince kabul ettim ailesinden kimse duymadan bana silahının alındığını söyledi 6 ay boyunca psikiyatriste sevk edilmiş ve sonrasında meslekten uzaklastirma durumu varmış başka şehirde normal masa memuru olacağı söylenmiş ki buna sebep olan ise benim şikayetlerim değil boşanma davası açtıktan sonra içip içip 112 i aramis intihar edeceğini soylemis bu sebepten hakkında soruşturma açılmış düşünün benim daha kanıtlı şikayetlerim savcılıkta ulaşmadı kurumuna soruşturma acildi uzaklaştırma nedeniyle ama önce kendi elleriyle mesleğine zarar vermiş oldu ve benden yardım istiyor isyerini isletmem için çünkü mesleği gidiyor elinden bende kabul edemeyeceğimi soyledim bana ısrarla ev senin dükkan senin birlikte isletelim boşanma davasını geri çekme bunu istemiyorum yine ayrı evlerdeyiz vs yapıyor bittiğini yardıma ihtiyacını olduğunu söylüyor sizce ilahi adalet tecelli mi etti ?
Birde ben sikayetlerimi haklı da olsam geri almayı düşünüyorum sonuçta bebeğimin babası zaten başı belada benden bulmadı ki yine beni suçluyor ailevi sebeplerden bu hale geldim sonucta dedi bana ve ilk defa da bitmiş öfkesinin dinmis olduğunu gördüm şikayetimi geri cekmezswm bana daha çok öfkelenen diye endişe duydum açıkçası sizce ne yapmalıyım?

Manipüle edebilmek için her yolu deniyor adam. Sizin üzerinizdeki kontrolünü yitirmemek için bu teklifi öne sürüyor. Ciddi bir psikolojik destek alması lazım pimi çekilmiş bomba gibi gerçekten. İletişimi tamamen kesin bu adamla mahkeme hariç görüşmeye falan assssssla gitmeyin

Allah askina El kadar bebeyi kendi zayifliginiza kalkan etmeye kalkmayin
Ama bilmeden yargılıyorsunuz derdim zayiflik edip barismak olsaydi bebeği kalkan olarak kullanmazdm esimin kotuluklerini gormezden gelirdim mantıklı linç etmeden yorum yapın elinize birsey geçmez bakın ben sizi incitmeden cevap vermeye çalışıyorum sizde bunu deneyin anne olacaksınız bebeğinizin babasız büyümesine gonlunuz razı olurmuydu birde böyle bakın olaya

Açtığınız dava ve deliller davayı geri çektiginizde affettiniz hükmündedir ve aynı konuyla ve delille tekrar dava acamazsiniz. Öncelikle size söylediği şeyden eminmisiniz? Belki vicdanınıza oynamak için söyledi? Bu konudan emin olmalısınız öncelikle. Evi ve arabayı al lafla olmaz versin üzerinize samimi ise. Geçmiş konunuzu okumadım ama çok dikkat etmelisiniz.

Uzaklaştırın demiyorum. Çocuğu görüştürmeyin diye bir şey yazmadım.
Çocuğu almaya gittiğiniz zaman durumu suistimal ediyor. Sizde gittim nasılsa bir de oturup konuştum diyorsunuz gitmişken.
Sizin sınırlarınız yok mu? Karşınızda sizi aldatan, şiddet uygulayan biri var. Her dediğini "şöyle duygusalım, böyle yumuşağım, ee kızımın babası napayım" diye geri çevirmezseniz daha sonra çok pişman olursunuz.
Siz oraya kızınızı almaya gitmişsiniz bu kadar. Daha fazlasını istemediğinizi onun hayatına kızınızı göstermek dışında müdahil olamayacağınızı söyleyin. Baktınız anlamıyor tehdit, tehlike var o zaman şikayetinizi edersiniz.

Yani ters bir şey olursa nasıl şikayet ederim yerine olanıda geri çekme peşindesiniz. Pes doğrusu...
İlk defa bu şekilde konuşmayı kabul ettim zaten bu şehirden memleket dönmeyi düşünüyorum bu hafta sadece kızımla ilgili bir düşüncesi mi var diye dinlemek istedim ben geri adım atmış değilim ve zarar görmüş bir insan için böyle bir karar alırsam hatalı mi olurum diye fikir aliyorum bakın sizden

X