- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
Evi bana istediğin kadar otur diye veriyor evi bana tapu etmiyor bu teklifi yapmadı bana bende teklif etmedim kendimi küçük düşüremem polemiğe girmeye gerek duymadım sadece bana teklifini kabul etmedim konuyu kapadimYani resmi olarak alacak mısınız evi almayacak mısınız?şimdi aciyorsunuz bu adama ama ilerde cok pisman olursunuz haberiniz olsun
Ben başka bir şey doracağım.Bana ihanet eden ve bosanma davasi actigim esim ailesi ile cirkinlesmisti ve hic pisman olmamisti ustune tehdit hakaret dayak iftira camur eski konularim mevcut burda ve kizlar 2 audir ayri yaşadığım esim bugün beni aradı konuşmak istedigini soyledi ablasinin evinde konuşacağımız söyleyince kabul ettim ailesinden kimse duymadan bana silahının alındığını söyledi 6 ay boyunca psikiyatriste sevk edilmiş ve sonrasında meslekten uzaklastirma durumu varmış başka şehirde normal masa memuru olacağı söylenmiş ki buna sebep olan ise benim şikayetlerim değil boşanma davası açtıktan sonra içip içip 112 i aramis intihar edeceğini soylemis bu sebepten hakkında soruşturma açılmış düşünün benim daha kanıtlı şikayetlerim savcılıkta ulaşmadı kurumuna soruşturma acildi uzaklaştırma nedeniyle ama önce kendi elleriyle mesleğine zarar vermiş oldu ve benden yardım istiyor isyerini isletmem için çünkü mesleği gidiyor elinden bende kabul edemeyeceğimi soyledim bana ısrarla ev senin dükkan senin birlikte isletelim boşanma davasını geri çekme bunu istemiyorum yine ayrı evlerdeyiz vs yapıyor bittiğini yardıma ihtiyacını olduğunu söylüyor sizce ilahi adalet tecelli mi etti ?
Birde ben sikayetlerimi haklı da olsam geri almayı düşünüyorum sonuçta bebeğimin babası zaten başı belada benden bulmadı ki yine beni suçluyor ailevi sebeplerden bu hale geldim sonucta dedi bana ve ilk defa da bitmiş öfkesinin dinmis olduğunu gördüm şikayetimi geri cekmezswm bana daha çok öfkelenen diye endişe duydum açıkçası sizce ne yapmalıyım?
Çok büyük hata.Evi bana istediğin kadar otur diye veriyor evi bana tapu etmiyor bu teklifi yapmadı bana bende teklif etmedim kendimi küçük düşüremem polemiğe girmeye gerek duymadım sadece bana teklifini kabul etmedim konuyu kapadim
Bana sikayetlerini al anlaşmalı bosanalim ne istersen vereyim teklifi uok olsa evi isterdim ki kabul etmezdi bir evi kalmış zaten bana kaptırmak istemezBu tür olumsuz ve çevresine zarar veren davranışları ailesi tarafından kapatılmış, davranışlarının sonuçlarını düşünmeyen şımarık bir adam eşiniz bence. İntihar olayını da ilgi çekmek, üst üste gelen sorunlar nedeniyle sıyrılmasını kolaylaştıracak bir durum olarak kullanmak istemiş muhtemelen. İşin ciddiye bindiğini görünce de korkmuş.
Siz de çocuğunuzun babasının meslekten uzaklaşıp parasız ve itibarsız kalmasından korkuyorsunuz.
1. İşini siz de kolaylaştırıp yine kolayca sıyrılmasına izin vermeyin.
2. 6 ay kontrol süreci boyunca olumsuz davranışlar sergilemezse en kötü ihtimalle masabaşına düşer. Meslekten men olmaz. Tabi eşiniz gerçekten sağlıksız ise, men olabilir ama onu bu duruma düşüren siz değilsiniz zaten. Toplum yararına da men edilmesi gerekir bu durumda.
3. Eşiniz şu an meslekte. İşletmeden bahsediyorsunuz. Anladığım kadarıyla eşiniz memurların normalde işyeri işletmemesi gerektiği için sizin üzerinize işletme açmış. Peki işletmeyi devrederseniz eşinizin üzerine olması saçma olmaz mı?
4. Yapacağınız en mantıklı şey, anlaşmalı boşanma için sizin lehinize olacak şekilde mantıklı şartlar sunmak. Çekişmeli ile hem uzun sürebilir hem de şu an edineceğiniz kazanımları elde edemeyebilirsiniz. Ortada borcu bitmiş bir ev varsa evi alın işletmeyi devredin. Çocuğunuz için maaşının %20-25i kadar nafaka isteyin.
Bence güzel fırsata herşey kolayca bitecek.
Ablası ailesi vardı diye cesaret ettim zaten öfkesi dinmis gördümBen başka bir şey doracağım.
Kadın cinayetlerinde genelde şöyle bir cümle okuruz. "Son kez konuşmak için çağırdığı eşini tartışınca öldürdü"
Siz nasıl cesaret ettiniz buluşmaya ç
Anlaşmalı bosanmaya yanaşmıyor bu dava böyle uzasın istiyor anlamadım amacıniÇok büyük hata.
Bunu resmiyete dökün anlaşmalı boşanmada. Ev beş/on yıl boyunca satılamaz ve kira ödemeden x oturacaktır gibi. Ayrıca tazminat da isteyin 50-100-150 bin artık ne koparırsanız alın.
Çok yanlış yaparsınız. Sizin hiç kazanımınız yok ki bu işte. Tazminat alabileceksiniz zaten davanız devam ederse. Bir de üstüne sizin şikayetiniz olacak meslekten men edilecek. Adamın çekincesi olur ya, başka şeyler teklif eder daha fazla vereyim der.Bana sikayetlerini al anlaşmalı bosanalim ne istersen vereyim teklifi uok olsa evi isterdim ki kabul etmezdi bir evi kalmış zaten bana kaptırmak istemez
Isyerini Dr ailesinin birinin adına devredebilirim ki ben olmazsam bu isten anlayan yok yapamaz kimse
6 ay süresince bi dava daha açılmasını istemiyor sanırım ondan ilk defa ılımlı ve öfkesi yoktu korktuğundan
Masa başı isine kesin gönderileceğini söyledi zaten meslekten çıkarma var p.lik yapamayacak yani başka şehire gönderilecek birde bu masa başı için amacı isyerini bana açtırmak gelir elde etmek masa başı da çalışmamak kendi işini kurmak sanırım
Tüm yorumları okuyarak geliyorum ama kimse babasına gösterme dememiş ki. Şikayetinizi geri almamak veya işyerini devretmemek nasıl babasız bırakıyor ben anlamadımAma bilmeden yargılıyorsunuz derdim zayiflik edip barismak olsaydi bebeği kalkan olarak kullanmazdm esimin kotuluklerini gormezden gelirdim mantıklı linç etmeden yorum yapın elinize birsey geçmez bakın ben sizi incitmeden cevap vermeye çalışıyorum sizde bunu deneyin anne olacaksınız bebeğinizin babasız büyümesine gonlunuz razı olurmuydu birde böyle bakın olaya
Üşenmedim geriye dönüp konularını okudum :)Ben sikayet davasini geri çekerim dedim boşanma degil ki zaten mesleği zarar görmüş daha fazla bana kin duymasın ileride rahatsız etmesin diye ev dükkan senin diyo4 ama evi adıma verme teklifi yapmadı bende konu etmedim zaten kabul etmedim senin için yapabilecek hiç birseyim yok bana yaptığın kötülükleri unutmayacağım dedim
Ablası ailesi vardı diye cesaret ettim zaten öfkesi dinmis gördüm
Masa başı dediğiniz öyle kötü birşey değil, düz memurluk dediğimiz şey oluyor. Masa başı çalışmamak isteyeceğini zannetmiyorum. Çalışma şartlarının kolaylığı, ek görev olmaması ve tayini çıkmaması sebepleriyle pek çok polisin olmak istediği şey. Hemen yelkenleri indirip oyuna gelecekmissiniz gibi geliyor bana.Bana sikayetlerini al anlaşmalı bosanalim ne istersen vereyim teklifi uok olsa evi isterdim ki kabul etmezdi bir evi kalmış zaten bana kaptırmak istemez
Isyerini Dr ailesinin birinin adına devredebilirim ki ben olmazsam bu isten anlayan yok yapamaz kimse
6 ay süresince bi dava daha açılmasını istemiyor sanırım ondan ilk defa ılımlı ve öfkesi yoktu korktuğundan
Masa başı isine kesin gönderileceğini söyledi zaten meslekten çıkarma var p.lik yapamayacak yani başka şehire gönderilecek birde bu masa başı için amacı isyerini bana açtırmak gelir elde etmek masa başı da çalışmamak kendi işini kurmak sanırım
Adam çekinmiyor mesleği tam gözden çıkarıp ticaret hayatına atılıp ordan kazanmayı düşünüyor bunun içinde benim tecrübem vs için destek istiyor bende neden sana iyilik yapayım dedim kabul etmedimÇok yanlış yaparsınız. Sizin hiç kazanımınız yok ki bu işte. Tazminat alabileceksiniz zaten davanız devam ederse. Bir de üstüne sizin şikayetiniz olacak meslekten men edilecek. Adamın çekincesi olur ya, başka şeyler teklif eder daha fazla vereyim der.
Hayır kabul etmedim masa başında olmayı istemiyor sanırım çapkınlıkta yapamayacak kızları da etkileyemecek ya eski gibi formasiz ve arkasında duran aileden de artık uzaklaşmak istemiyor sanırım çevre de efendim bu formayi indirmiş vs dedikodu yapmasın diye başka meslek edinip istifa ettim havası yaratacak sanırımMasa başı dediğiniz öyle kötü birşey değil, düz memurluk dediğimiz şey oluyor. Masa başı çalışmamak isteyeceğini zannetmiyorum. Çalışma şartlarının kolaylığı, ek görev olmaması ve tayini çıkmaması sebepleriyle pek çok polisin olmak istediği şey. Hemen yelkenleri indirip oyuna gelecekmissiniz gibi geliyor bana.
Hayırdır eşiniz ölecek mi yakın zamanda, kızınız neden babasız büyüyecek? Sürekli bunu yazıp duruyorsunuz. Keşke böyle bir psikopatla büyümese ama yaşadığı sürece görecek babasını zaten.Çok haklısınız kızım babasız büyümesin dusuncesi ile zayıflık yaşıyorum evet ama bunu yenebilirim yorumlarınız bana yanlış karar aldığım konusunda ikna edici oldu teşekkür ederim
Böyle düşündüm ama bu adam bana çok kötülük etti açıkçası yorum yapan arkadaşlar daha haklıBence geri cekin kuzum psikolojisi daha da bozulabilir saldiraya gecebilir , cocuk etkilenir ileride ...yasamayan bilmez bu asamayi zira bizim ailede de oldu kadincagiz bakti beter olacak durumlar adamin psikojisi bozuluyor yuklenmedi bosanma asamasinda simdi en azindan cocuklarla ilgili konusabiliyorlar
Sadece silah işyerinden alınmıyor. Rsikolojisi bozuk bir adam her yerden silah temin edebilir bunu unutmayın.Haklısınız ama bebeğim babasını görsün diye bıraktım ablaya ondan orda görüşmek istedi sakınca bulmadım
Bakın bunları kabul etmedim hani o eve neden gittin vs yazmışlar bende buna karşılık çocuğu bırakmak için gitmiştim zaten geri almaya gidecektim konuşmayı kabul ettim dedimTüm yorumları okuyarak geliyorum ama kimse babasına gösterme dememiş ki. Şikayetinizi geri almamak veya işyerini devretmemek nasıl babasız bırakıyor ben anlamadım