Ilahi adalet mi diyelim Sizce kizlar ?

Şikayetlerinizi geri çekerseniz tazminat da alamazsınız. Bütün bunlardan vazgeçtiyseniz anlaşmalı boşanın dükkanını da verin ve bir daha görüşmeyin. Canınızdan endişeliyseniz yapılabilir bu. Ama yok dükkanı beraber işletelim evimiz ayrı olsun falan tamamen sömürü odaklı teklifler. Def edin hayatınızdan ne hali varsa görsün

Demedi çok doğru ama benim sikayetlerimi sürdürmem daha da zarar verecek ve bana öfkesi artacak bunalıma girip bana zararda verebilir zaten kendine zarar verecek bir durum yaratmış
O kendi yaptığının cezası size yaptıklarının değil.
Böyle giderse siz ilerde birgün affetmeyi bile düşünebilirsiniz.
Yumuşamayın sakın.

Haklısınız ama bebeğim babasını görsün diye bıraktım ablaya ondan orda görüşmek istedi sakınca bulmadım
Mahkeme bu tarz durumlarda bebeğin babayla görüşmesini bile yasaklıyor eğer dediğiniz psikiyatrik durumlar silah mevzuları falan doğruysa. Çünkü böyleleri babalık yapacak durumda değil belki bebeğe zarar verecek?

Canım intihar edeceğim diyen biri ben intihar edeceğim demez gider eder ya da bir şekilde intihar girişiminde bulunur. Adam baktı işler hiç iyiye gitmeyecek sizide biliyor merhametli kandırmaya çalışıyor işte. Bu kadar yaptıklarından üzgün adam tamam boşanalım ama dükkanı ver falan demez daha farklı bir konuşma yapar bence

Yorumum sertse kusura bakmayin, sizi uzmek istemem. benim kocam sizin anlattiginiz gibi ve burda yazdiklari gibi bir adam olsaydi eger ben kizimi babasi ile gorusturmezdim. Intihar diyorsunuz ya Allah korusun kizini da alip oteki dunyaya gitmeye kalkarsa, size zarar vermesini birakin. Hic bu olasiliklari dusundunuz mu ? Kapi gibi durun kizinizin basinda, ilerde ne saglam karakterli annem varmis desin.

Ya aslanin kuyrugunu tutmayacaksin, ya da tuttuysan birakmayacaksin

Ben sikayet davasini geri çekerim dedim boşanma degil ki zaten mesleği zarar görmüş daha fazla bana kin duymasın ileride rahatsız etmesin diye ev dükkan senin diyo4 ama evi adıma verme teklifi yapmadı bende konu etmedim zaten kabul etmedim senin için yapabilecek hiç birseyim yok bana yaptığın kötülükleri unutmayacağım dedim

Yok bu kızgınlıkla alkollü yapmış bunu kanıtlı psikoloğu beni de çağırdı siz bu eylem8ni gördünüz mü diye öyle inandım zaten

Avukatla beraber sürdürün bence süreci. Sadece buradan fikir alarak tek seferde kurtulabileceğinizi zannetmiyorum.
Karşı taraf sizin zaaflarınızı çok güzel biliyor ve kullanmaya çalışıyor. Bence her hamlesini sorabileceğiniz süreci kontrol edebileceğiniz bir avukatla çalışmanız daha doğru olur.
Kızınız burada kilit nokta. Gördüğüm kadarıyla aile kavramı üzerinden kızınızın babasından ayrılmasıyla ilgili duygusal bir zayıflık yaşıyorsunuz kendi içinizde bile. Ama aile kavramının saygı ve sadakat temelleri üstüne kurulduğunu unutmuşsunuz. Bunca olanlardan sonra ilahi adalet tecelli etmiş birde ben mi vurayım gibi bir yaklaşımda gördüm. Yani üzülen her şekilde siz olursunuz ben sizi uyarayım.
Buradaki insanlar yargılıyor diye düşünmeyin gözle görülür bir yanlış kanıdasınız. Farkına varın bunun.

Allah im korusun kizim ve kendim icin diliyorum bunu. kendisine zarar verecek biri değil çok uyanık zaten bencil bir tip egosu yüksek sürekli ben diyen narsist bi tip ama 112 yi arayıp nasıl böyle birsey yapar şaşırır kendini ki etmemiş intihar zaten ama giden ekip vs tutanak tutmuş göndermiş psikiyatriste

Adamin silahi alinmis diyorsunuz da, bulmak isteyen illegal yollardan gayet kolay bulabilir, üstelik bu adamın mesleği belli, hic zorlanmaz.

O zaman bununla ilgili yine avukatınızla ortak bir karar ve önlem almalısınız zaten.

Çok haklısınız kızım babasız büyümesin dusuncesi ile zayıflık yaşıyorum evet ama bunu yenebilirim yorumlarınız bana yanlış karar aldığım konusunda ikna edici oldu teşekkür ederim

Hakli ve gururlu gibi asla geri atmak yalvarmak pişmanım demek yok olamazda çünkü bu ailede aldatılmak kadini hor görülmesi ezilmesi normaestiriliyor daha bugün bana eşimin babası bir karı kocayı barıştırmaya gitmiş işte akrabasının karısı kocası aldatinca evi terketmis gidip kadını ikna edip geri getirmişler ablaya ya baban bu kadar duyarlı karı koca arası yapıyor giden eşi geri getiriyor peki bana yapılanlarda niye haklı oldu oğlu dedim ee ben kocamı şikayet etmiş rezil etmismisim yani zihniyet çok kötü bu aile kendilerine bile değer vermeyen insanlar

Yok bu kızgınlıkla alkollü yapmış bunu kanıtlı psikoloğu beni de çağırdı siz bu eylem8ni gördünüz mü diye öyle inandım zaten
Valla ben pek sanmıyorum. Rol yapma ihtimali yüksek. Müslüm gürsesin çok güzel bir şarkısı vardı. Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var. Senin eşinin durumu buna çok uygun birak hakettiğini yaşasın

Sen yaşadığın hiç birşey den ders almamışsın akılını peynir ekmekle yemişsin... Allah sana akıl fikir versin
Yok öyle düşünmeyin boşanma davasını geri çekiyorum demedim sadece benden de zarar görüp bana sataşmasın diye düşündüm ama sikayetimi geri cekmeyecegim size sordum zaten sonuçta kızım babasıyla görüşecek buna karşı değilim bebeğimi düşünüyorum

Valla doğru ilk bedeli de kendi elleriyle ödedi

Yani resmi olarak alacak mısınız evi almayacak mısınız?şimdi aciyorsunuz bu adama ama ilerde cok pisman olursunuz haberiniz olsun

Rol yapmıyor doktoru beni de çağırdı diyorum böyle bir olayı olmuş sizde tanık oldunuz mu diye sordu ilk bu konuyu da sevk edildiği doktorundan duydum kendis8 başta soylememisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…