İlaçsız tedavi arıyorum :(

Sırtınıza ve bagriniza bal nane yapsitirabilirsiniz.

Önce bir bez ayarlayın bir kasede bal ve naneyi karıştırıp beze ince bir tabaka şeklinde sürün ( soğuk olduğundan fön makinesi ile isitirsaniz iyi olur ) göğüs ve sırt kisminiza yapıştırın yatın. Gündüz yapacaksanız 3 saat durması yeterli. Üstüne utulenmis havlu da koyarsaniz çok daha etkili olur.

Cikarttiginizda bali tamamen vücudun emmiş olduğunu gorceksiniz. Ilık suda duş alın naneleri atın ya da bezle silin.

Merhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Öksüruge sabah 1 tatlı kaşıgı çörek otu yıyın.Ama bazı durumlarda antıbıyotık sart.Bence altarnatıf tıpı deneyın.

Googleye evde pastil yapmak yazın yapın ve kullanın ilk uyandığınızda mutlaka ılık su için bunu yaşam tarzınız haline getirin

Küçük bir turpun içini oyup bal ile doldurun bir saat civarı beklesin sonra yeyin. Çok etkili hemen boğazları göğsü yumuşatıyor öksürüğü kesiyor

Zencefil bal limon ama taze yapın. . Benim tamamen sesim gittiğinde süper ise yaramisti

Merhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Minik bir tavada 1 kaşık (dolu dolu değil) tereyağını eritiyorsun hafif kızdırıp yakmadan yarım çay bardağı kadar pekmez ilave edip bir iki de öyle tavada çeviriyorsun bir çimdikte karabiber ve ılıyınca içiyorsun şifa olsun boğaz ağrısına süper çözüm akşamları tekrarlamanı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.🤗

Eklentiler

• Screenshot_20200124_050455.jpg
    Screenshot_20200124_050455.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 90
Ben bugun cocuklar icin propolis aldirdim esime
İyi geliyormus komsunun cocugunun surekli siserdi o kullandi baya iyi geldi bakalim ins. Faydasini goruruzde rahat ederiz

X