İlaçsız tedavi arıyorum :(

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
Merhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim

Bir tahta kaşığı alıp içine 1 yemek kaşığı bal 1 tatlı kaşığı toz zencefil koyup limon sıkıp yemek iyi geliyor

Merhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Pekmez,toz zencefil,bal,karabiber.Macun kıvamına getirip yiyin.Hamileyken hep bu şekilde atlattım hastalıkları.Geçmiş olsun :KK66:

Tahin yağı içersen zeytin yağı susam yağı bunlar yumuşatır

Geçen gün bişey duydum bir doktor önerisi batikonla gargara yapmak sanırım hoş bir tat bırakmaz ama iyi geliyormuş ben denemedim ama

Mumkunse taze zencefil, bal ve limon karisimi icine nane yapraklari da atabilirsiniz. Ya da paket zencefil cayi da olur.
Hafif sulandirilmis ve isitilmis karabiberli pekmez bir yemek kasigi geceleri yatmadan, sabahlari ac karnina. Andic pekmeziydi galiba akcigerlere de iyi geliyor.
Bagisiklik guclendirmek icin bol c vitamini iceren meyve sebze.

Not:doktora gitmeden hastalik atlatanspor

Herkes hastaliktan kiriliyor. Inanilmaz bir grip salgini var. Turkiye'ye 1 ayligina tatile geldim. Geldikten hemen sonra hastalandim ve tatilimin yaridan fazlasi gecti hala tam iyilesemedim.

Ben bu surecte ihlamur, karanfil, dilimlenmis limon, taze zencefil kaynattim ve icine bal koyup ictim durmadan. Gecirmese de anlik rahatlatiyordu.. :KK43:

Ilacsiz atlatmak istedim ama olmadi.. Suan mecburen antibiyotik kullaniyorum. Kulaklarima da vurdu ve hafif isitme kaybi var. :KK43:
Size de gecmis olsun umarim siz ilacsiz atlatabilirsiniz..

Gebe degilseniz adacayi da cok iyi geliyor bogaz icin bi arastirin ben faydasını görmüştüm yutkunamıyordum içince iki güne gecmisti

Herkes hastaliktan kiriliyor. Inanilmaz bir grip salgini var. Turkiye'ye 1 ayligina tatile geldim. Geldikten hemen sonra hastalandim ve tatilimin yaridan fazlasi gecti hala tam iyilesemedim.

Ben bu surecte ihlamur, karanfil, dilimlenmis limon, taze zencefil kaynattim ve icine bal koyup ictim durmadan. Gecirmese de anlik rahatlatiyordu.. :KK43:

Ilacsiz atlatmak istedim ama olmadi.. Suan mecburen antibiyotik kullaniyorum. Kulaklarima da vurdu ve hafif isitme kaybi var. :KK43:
Size de gecmis olsun umarim siz ilacsiz atlatabilirsiniz..
Aynen bu sene geçmeyen grip salgini var bi grip 4 hafta surer mi şimdi korkudan kalabalık alanlara giremiyorum
Gebeyim diye etkili ilaçlar kullanamadım ama çevremdekilere antibiyotiginde faydası olmadi

Çörek otu yağı doğal antibiyotik ben boğazım şişince kullanıyorum geçiriyor

Taze zencefili rendeliyorsun, üstüne ince ince limon dilimliyorsun kavanozun kalanını da balla dolduruyorsun. Sonra bu karışımdan ister bir kaşık at ağzına ye ister sıcak suya koy çay gibi iç. Yıllardır her kış kavanoz kavanoz bitiririz en son 2017 aralıkta hasta oldum.

Fırında ayva közle ye göğüs ağrısı kalmaz ıhlamur kaynat içinde ayvayla iç ohhh mis Allah şifa versin 🤲🏼

X