- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- Konu Sahibi limonatakek21
Merhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pekmez,toz zencefil,bal,karabiber.Macun kıvamına getirip yiyin.Hamileyken hep bu şekilde atlattım hastalıkları.Geçmiş olsunMerhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Tahin yağı içersen zeytin yağı susam yağı bunlar yumuşatırMerhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Geçen gün bişey duydum bir doktor önerisi batikonla gargara yapmak sanırım hoş bir tat bırakmaz ama iyi geliyormuş ben denemedim amaMerhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Merhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Gebe degilseniz adacayi da cok iyi geliyor bogaz icin bi arastirin ben faydasını görmüştüm yutkunamıyordum içince iki güne gecmistiMerhabalar boğaz şişmesi ve öksürük için bildiğiniz doğal yöntemler var mı? Siyah turp çok iyi geliyo ama bulamıyorum. Doktora gitmeden geçirecek bişeyler arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim
Aynen bu sene geçmeyen grip salgini var bi grip 4 hafta surer mi şimdi korkudan kalabalık alanlara giremiyorumHerkes hastaliktan kiriliyor. Inanilmaz bir grip salgini var. Turkiye'ye 1 ayligina tatile geldim. Geldikten hemen sonra hastalandim ve tatilimin yaridan fazlasi gecti hala tam iyilesemedim.
Ben bu surecte ihlamur, karanfil, dilimlenmis limon, taze zencefil kaynattim ve icine bal koyup ictim durmadan. Gecirmese de anlik rahatlatiyordu..
Ilacsiz atlatmak istedim ama olmadi.. Suan mecburen antibiyotik kullaniyorum. Kulaklarima da vurdu ve hafif isitme kaybi var.
Size de gecmis olsun umarim siz ilacsiz atlatabilirsiniz..