İlaçsız migren tedavisi

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
295.644
609.586
1.098
43
Malatya
“Migren tedavisinde temel hedefimiz, hastalara ilaçsız, ameliyatsız, uzun süreli bir iyileşme sağlamak ve yaşam kalitesi yükseltmektir”
Yıllardır hekimler; Migren tedavisinde belirti olan ağrılara değişik ilaçlar kullanarak tedavi etmeye çalışılıyor, fakat bu ilaçlar hastalığın nedenine yönelik olmadığından, migrene kesin çözüm olmuyordu.
Ağrılar hep tekrarladığından ağrı – ilaç kısır döngü oluşur, hastalar ömür boyu bu ilaçları kullanmaya mahkumdu..
İlaçlar uzun müddet kullanıldığı için hastalarda ilaç bağımlığı, mide ülseri ve diğer rahatsızlıklar oluşuyor, böylelikle hastalar her yönde fazladan bedel ödemek zorundaydı.
2010 yılı, Alman migren araştırma merkezi 504 migren hastası üzerinde yapılan araştırma ve takip sonucu; Migren hastalığı ile atlas omurga arasında çok yakın ilişki içinde olduğunu veriler ile ispatlamıştır. Bu sonuç, migren tedavisi açısından şaşırtıcı sonuçlar elde edilmesine sebep olmuştur.
Raporda, Klasik tıp veya geleneksel tedaviler ile elde edilen sonuçlarla karşılaştırıldığında kesinlikle dikkat çekici olduğu, bugüne kadar başka hiçbir tedavi benzer sonuçlar elde edilmemiş olduğunu belirtmiştir.
Dolaysıyla, migren tedavisinde belirti olan ağrılara değişik ilaç kullanarak ağrıları bastırmak yerine ilaç kullanmaksızın migren hastalığına neden olan atlas omurgayı düzelterek hastalığı tedavi etmek gereklidir.

ALINTIDIR..

Son düzenleme:
yılların migren hasatasıyım..ilaçlar artık kabul etmiyor vücut..resmen ölüme terkedildik..bir türlü tedavisi bulnamadı..hep deneme tahtası gibiyiz..

Migren için Çay var deneyebilirsiniz. Denedikten sonra sonuçları bizimle paylaşın lütfen...
1 tatlı kaşığı tıbbi nane
1 tatlı kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kuşburnu
250 cc kaynar su
Tıbbi nane, papatya ve kuşburnu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.

Migren için kesinlikle akupunktura gidilmeli ben tedavimi tamamladım çok rahatım koku tetikliyordu şuan rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…