ilaçsız ikiz bebek sahibi olmak

BayramSekeri

Kavuşturana şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
244
41
68
Hayırlı geceler benim sorum şu eşimle bebek istiyoruz da eşim şiddetle ikiz olsun diyo ne benim tarafımda nede eşimin tarafında ikiz çocuğu olan yok merak ettiğim şey ilaçla değilde doktorun söylediği yöntemle ikiz çocuk sahibi olan var mı ??

Hayırlı geceler benim sorum şu eşimle bebek istiyoruz da eşim şiddetle ikiz olsun diyo ne benim tarafımda nede eşimin tarafında ikiz çocuğu olan yok merak ettiğim şey ilaçla değilde doktorun söylediği yöntemle ikiz çocuk sahibi olan var mı ??

bi yönetimi mi varmış bende merak ettim

Bir ikiz annesi olarak öyle bir yöntem olmadığını biliyorum.
Rabbim hayırlı evlatlar versin.

Bence de Allahimdan hayirlisini dileyin. Ikiz hamileligin risklerini arastirin. Allah hepimize hayirli vakitli zamanli dogumlar nasip kismet etsin. Erken gelen bebeklere de guc kuvvet versin ins.

MERHABA..BENDE İKİZ ÇOCUĞU ÇOK İSTEYENLERDENİM NAPTINIZ Bİ GELİŞME VARMI MERAK ETTİM

Varsa bir ikiz ben de alırım :) Bende çooook istiyorum ikizlerimin olmasını... Kuzenlerim ikiz, darısı başıma

bende ikiz çok istiyorum ama 15 aydır hiç gebelik olmadı yani birini bile yakalayamadık ama ben ikiz istiyorum.hayırlısıysa tabi..

Merhaba bende ikiz gebelik çok ama çok istiyorum ama bu konuda bir fikrim yok .anneannemin kardeşleri ikiz doğmuş ama ölmüş sonra kız kardeşinin çocuğu ikiz dogurmus. Sonra annemin amca çocuklarida ikizmis onların cocuklarida ikiz olmuş . Ben 3. Cü kuşağa giriyorum acaba benimde ikizlerim olur mu olma olasılığı varmi? :/ bilgisi olan varmi?

Dr yontemi nedir ya
bir de ikiz olsun diye ilac mi kullaniliyormus.
kasteddiginiz seyler tup bebek yontemiyse uslup cok hos olmamis :(
tup bebekle ikiz hamilesi bir anne olarak :(
ikiz evet iki kere sevinc ama iki kerede korku demek risk demek uzuntu demek saglik sorunlar demek
7 aydir yatiyorum. Simdi de erken dogum riskim var. InsaAllah erken gelmezler. Kolay degil. Evet kendini farkli ozel hissediyorsun. Daha 6 aylikken tek gebeligin 9. Ayinda gibi oluyorsun. o hooo diyorsun tek bebek dogurmak ne kolaymis diyorsun filan ama yasayan bilir canim
onun icin hayirlisini isteyin.

bir çoğumuz genç kızken ay ikiz bebek ne tatlı keşke olsa diye hayaller kurmus olabiliriz ama bunun için bir yöntem araştırmak çok enterasan geldi. Rabbim'den hayırlısını isteyin ikiz gebelik, ikiz bebek doğumu, bakımı ne kadar zor tahmin bile edemezsiniz. her geçen hafta şükürlerle geçiyor, bebeklerim biraz daha anne karnında kaldı diye şükür ediyorsunuz ,haftalarca düşük riskiyle gözünüz korkutuluyor tam düşük riski geçti derken bu sefer erken doğum riski uyutmuyor sizi Allah'ım nolur evlatlarımı bana bağışla diye gece yarıları uyandığımda dualar ettiğimi biliyorum.. hamileler için olan riskler bizler için 2 katı, çocuk sahibi olmak için yöntem fln sorulmasını anlarım çünkü evlat özlemi bambaşka ama ikiz için yöntem sormak çok şaşırttı beni. birde malesef tek bebeğe hamileyim demek Allah'ın gücüne gider..eğer çoğul gebelik istiyorsanız tüp bebek yaptırın Rabbim gönlünüze göre versin en hayırlı şekilde:KK46::KK46:

bir çoğumuz genç kızken ay ikiz bebek ne tatlı keşke olsa diye hayaller kurmus olabiliriz ama bunun için bir yöntem araştırmak çok enterasan geldi. Rabbim'den hayırlısını isteyin ikiz gebelik, ikiz bebek doğumu, bakımı ne kadar zor tahmin bile edemezsiniz. her geçen hafta şükürlerle geçiyor, bebeklerim biraz daha anne karnında kaldı diye şükür ediyorsunuz ,haftalarca düşük riskiyle gözünüz korkutuluyor tam düşük riski geçti derken bu sefer erken doğum riski uyutmuyor sizi Allah'ım nolur evlatlarımı bana bağışla diye gece yarıları uyandığımda dualar ettiğimi biliyorum.. hamileler için olan riskler bizler için 2 katı, çocuk sahibi olmak için yöntem fln sorulmasını anlarım çünkü evlat özlemi bambaşka ama ikiz için yöntem sormak çok şaşırttı beni. birde malesef tek bebeğe hamileyim demek Allah'ın gücüne gider..eğer çoğul gebelik istiyorsanız tüp bebek yaptırın Rabbim gönlünüze göre versin en hayırlı şekilde:KK46::KK46:
Rabbim korktuklarimizdan emin etsin. Umduklarimiza da hayirlisiyla nail eylesin. Ben de sizden farkli degilim. Hele bu iki gundur nst de dogum sancisi cikti korkuyorum. Akliniza gelirsem bana da dua edermisiniz. Anladigim kadariyla sizin de gece uykulari gitmis :(

Rabbim korktuklarimizdan emin etsin. Umduklarimiza da hayirlisiyla nail eylesin. Ben de sizden farkli degilim. Hele bu iki gundur nst de dogum sancisi cikti korkuyorum. Akliniza gelirsem bana da dua edermisiniz. Anladigim kadariyla sizin de gece uykulari gitmis :KK43:
canım benim Allah korktuklarımızdan emin etsin bizi etmezmiyim tabi ederim hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri sürekli hem kendime hemde tüm kadınlara, ana baba çocuklara dua ediyorum. hiç korkma çok az kalmış Allah'ın izniyle zamanında sağlıkla kucağımıza alıcaz evlatlarımızı iyi düşün iyi olsun:nazar::nazar::KK46::KK46:

ikiz bebek sahibi olmanın herhangi bi ilacı, yöntemi, pozisyonu vs yok malesef. ancak tüp bebekte 2 yada 3 embriyo konursa bi ihtimal. ikiz genini kadın taşıyor, ailenizde ikiz doğum varsa, sizde o geni taşıyosanız olabilir ancak. Allah kimseye aratmadan versin, bende hep ikiz ikiz derdim şuan olmuyor bebeğimiz düşünüyorum acaba hayırlısını istemedim de ikiz dedim diyemi olmuyo illa tüp mü yaptırmam lazım diye. onun için allah hayırlısını versin herkeze..

Aslında doktorlar rahimde ruseymı bolerek ıkız yapabılıyorlarmıs☺️
Böyle bir şey şu anki hiç bir teknoloji ile mümkün değil. Bırak doktorun embriyoyu bölmesini onu rahimde 5-6 haftalık gebe olmadan bulamaz bile!

ikiz bebek sahibi olmanın herhangi bi ilacı, yöntemi, pozisyonu vs yok malesef. ancak tüp bebekte 2 yada 3 embriyo konursa bi ihtimal. ikiz genini kadın taşıyor, ailenizde ikiz doğum varsa, sizde o geni taşıyosanız olabilir ancak. Allah kimseye aratmadan versin, bende hep ikiz ikiz derdim şuan olmuyor bebeğimiz düşünüyorum acaba hayırlısını istemedim de ikiz dedim diyemi olmuyo illa tüp mü yaptırmam lazım diye. onun için allah hayırlısını versin herkeze..

Canım öyle düşünme. Allah'tan istediğini isteyebilirsin bence. Bu suç değil. Ben de hep ikiz olsun diye dua ederdim, ama "Allah'ım ben bir tane için de ömür boyu şükredeceğim sadece senin için her şey kolay ve hazinen sonsuz diye ikiz diyorum, sen her şeyin en hayırlısını ve benim ihtiyacımı benden çok daha iyi bilirsin" diyordum.

Bence hoş olmayan bir bebeğe hamile olunca neden ikiz değil diye üzülmek olurdu.

Umarım sen de kavuşursun bebeğine. Allah'tan istemekten vaz geçme.

Böyle bir şey şu anki hiç bir teknoloji ile mümkün değil. Bırak doktorun embriyoyu bölmesini onu rahimde 5-6 haftalık gebe olmadan bulamaz bile!

Canım öyle düşünme. Allah'tan istediğini isteyebilirsin bence. Bu suç değil. Ben de hep ikiz olsun diye dua ederdim, ama "Allah'ım ben bir tane için de ömür boyu şükredeceğim sadece senin için her şey kolay ve hazinen sonsuz diye ikiz diyorum, sen her şeyin en hayırlısını ve benim ihtiyacımı benden çok daha iyi bilirsin" diyordum.

Bence hoş olmayan bir bebeğe hamile olunca neden ikiz değil diye üzülmek olurdu.

Umarım sen de kavuşursun bebeğine. Allah'tan istemekten vaz geçme.
amin canııımm . inşallah hayırlısını versin rabbim. sende sağlıkla kucağına al inşallah

• Beğen
Reactions: 9ay
Back
X