- 23 Ağustos 2024
- 293
- 49
- 28
-
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Anladım cnm çok sevindim senin adınadoğal yolla kaldım. sağlıkle beslendim bir de spor yaptım.
ondan önceki ay ilaç tedavisi denedik, yumurtalarım güzel büyüdü ama döllenmedi. sonraki ay kendiliğinden oldu gebelik
Çokta takmamak lazım ozamanOnu hic hatirlamiyorum, bakilmamis bile olabilir
Yumurta gorunuyorsa muayenede, cok takilmamak lazim demisti benim doktorumÇokta takmamak lazım ozaman
Evet cnm 5 yumurta vardı biri olgunlaşmışYumurta gorunuyorsa muayenede, cok takilmamak lazim demisti benim doktorum
O zaman sorun yok, tahlile takilmayin. En somut ornek benim sanirim, rahat olunEvet cnm 5 yumurta vardı biri olgunlaşmış
Fsh tan dolayı işte bide amh degerinden dolayı erken menepoz dediler ona takıldımO zaman sorun yok, tahlile takilmayin. En somut ornek benim sanirim, rahat olun
Bana da erken menopoza girebilirsin dediler ama girmedim henuz, 42 yasindayim bu aradaFsh tan dolayı işte bide amh degerinden dolayı erken menepoz dediler ona takıldım
Bende 28 yaşındayım ondan biraz tedirgin oldum açıkçası keşke o yaşlara kadar girmesem sağlık açısından önemliBana da erken menopoza girebilirsin dediler ama girmedim henuz, 42 yasindayim bu arada
Bana soylediklerinde ben de 32-33 yasinda falandim saniyorum. Her bunye ayni degil tabi ki ama kotu dusunmeyin demek icin yaziyorumBende 28 yaşındayım ondan biraz tedirgin oldum açıkçası keşke o yaşlara kadar girmesem sağlık açısından önemli
Ay inşallah bende girmem çok sevindim içime su serptiniz teşekkür ederimBana soylediklerinde ben de 32-33 yasinda falandim saniyorum. Her bunye ayni degil tabi ki ama kotu dusunmeyin demek icin yaziyorum
Rica ederimAy inşallah bende girmem çok sevindim içime su serptiniz teşekkür ederim
Adetin 2. Günü El: düzgün düzenli Bo: 3 Af Lo: 2 af 1 tanesi 13 mm Df ne oluyor cnm özelde doktor yumurtalıkların iyi durumda demişti devlette bu değere bakılarak menepoz başlangıcı gözüküyor dendi anlamadım Amh 0.29 fsh 13.4
masallah. Dogal yoldan mi yoksa tup bebek tedavi mi oldunuz? Benim amh 0.6. Pek ümidim yokYuksek ihtimalle oyle ama ben 0,1’le hamile kaldim o yuzden cok takilmayin yumurta gorunuyorsa
Biri tup biri dogal. Tupu de hamile kalamadigimdan degil, hizlica hamile kalabilmek icin yapmistimmasallah. Dogal yoldan mi yoksa tup bebek tedavi mi oldunuz? Benim amh 0.6. Pek ümidim yok