Çocuk Hastalıkları İlaçlı göz muayenesi sonra gözbebekleri küçülmeyenler var mı ??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
916
6
96
İstanbul
Merhaba anneler,

Bebeğim 3,5 aylık..Çocuk doktorumuzun önerisi ve gözyaşı kanalı tıkalnıklığı nedeni ile göz doktoruna götürdük.

İlaçla muayene yapıldı Tripamid denilen bir ilaçla göz bebeği büyütüldü.

Doktorun dediğine göre 4 saat içinde göz bebekleri düzelmesi gerekiyordu. Ancak 3 gün geçmesine rağmen hala gözbebeklerimiz büyük.

Sizin bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarınızı rica ediyorum. Hiç damlatıldı mı bu tip ilaç ve ne kadar sürede düzeldi.

Doktorun dediğine göre bebek olduğu ve göz pigmenti tam oturmadığı için uzun sürebilirmiş.

Bu konuda bilgisi olanlar, bebeklerine ya da çocuklarına göz bebeği büyütme damlası yapılanlar varsa yorumlarınızı istiyorum..

canım biz 7 aylıkken yaptırmıştık 2 günün akşamı geçmişti bekle bakalım doktorun dediği doğru olabilir

canım bizimki hala geçmedi anladığım kadarı ile sizin de uzun sürmüş..bebeklerde uzun mu sürüyor acaba ? sizin bebeğin göz rengi tam oturmuş muydu o sırada ?

arkadaşlar benzer deneyim yaşayan yok mu aranızda?

hayır cnım geç değil bence ben oğlumu doçent te götürmüştüm o bakmıştı gözüne 1 2 güne normale döner demişti bi ben de sorun etmedim ama üzülüyordum bulanık görüyor diye küçükken bende kullanıyordum o damladan ordan biliyorum net göremiyosun ozaman bizim oğlanın göz rengi 7 aylık olduğu için artık belliydi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…