İlaçlarla ilgili bilgi almak için

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaşlar aşağıda verdiğim 2 link de Türkiye de, piyasadaki ilaçlarla ilgili ( fiyat, içerik vb...) hertürlü bilgi mevcut. Benim çok işime yarıyor, sık kullanılanlara eklemenizi öneririm.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

süper en çok benim işime yarayacak :) sağol paylaştığın için

bazı ilaçları bulamadım. ayrıca üretimde olmayanlarda listede mevcut. eşdeğer kısmına muhakkak bakın aynı etken made olanlar aynı ilaçlardır.. biz buna insanları inandıramıyoruz. görüp inanın. ayrıca sorulara bende cevap verebilirim.

heh burada eczane teknisyenleri dururken siz gidin arayın küstüm :dilcikar:

faydalı link sayesinde faydalı arkadaşlarımızı da keşfettikk ii olduuu iii:))

Tamam doktorcum bekliycem.sen reçeteyi şişenin içine koy marmaraya at ben burdan alayım

bende zaman zaman bu sitelere bakıyorum.eczaneye giderken bilgili oluyoruz.

kızlar eczanedesiniz bilirsiniz yüz için lekeler için siz ne önerirsiniz birde acnelyse diye bir ilaç onun hakkında ne biliyorsunuz arkadaşım kullanıyor lekeler için bende kullanacağım ama cesaret edip bir türlü başlıyamadım

Leke dediğin güneş lekesi ise expigment %4 krem güzel.akne için arkadaşının kullandığı fena değil burada olsan sana bir ilaç hazırlardık süper birşey.

Bir çok ülkede var canım hollanda,isveç,norveç,danimarka,çek,italya,roma,israil,isviçre,meksika,hollanda.... mirtazapin etken maddesi.isim olarak aynı olmayabilir.etken maddeyi söylersen daha kolay bulursun.firmasıda remeronun firmasıyla aynı.

evet bu konuda yelize katılıyorum expidment %4 jel kullanabilirsin ama ben bununla beraber akniloux %4 jel ve imex pomad hemde sabununu kullandım ayrıca çok az güneşlenmek te lekelerin görünümünü hafiftletmekte çok faydalı şimdi görünür birşeyim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…