• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaçlar...

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.844
133
31
Perşembe günü psikiyatriye gittim. Zor da olsa ifade edebildim kendimi. Uykusuzluk ve dikkat dağınıklığım ciddi bir boyuttaydı. Bana depresif nöbet tanısı koydu. Ve bir antidepresan ve birde geceleri uyuyabilmem için başka bir ilaç verdi. Gece kullandığım ilaç uykumu düzenliyor. İki gündür uyuyorum. Ama dün üzerimde tuhaf bir sinir vardı. Doktor biraz sabırlı olmamı ilaçların hemen etkisini göstermeyeceğini söyledi. Daha önce antidepresan kullandınız mı? Gerçekten yaşam kaliteniz arttı mı?

hic kullanmadim ama bildigim kadariyla 2 hafta dayanmak gerekiyor , ilk 2 hafta cok zorlaniyor insanlar 2 haftadan sonra etki etmeyr basliyormus

hic kullanmadim ama bildigim kadariyla 2 hafta dayanmak gerekiyor , ilk 2 hafta cok zorlaniyor insanlar 2 haftadan sonra etki etmeyr basliyormus
Bende öyle okudum. Ama ne bileyim dün anlamsız yere bir sinir vardı üzerimde ilaç almama rağmen bu yüzden kafam karıştı..

Bende öyle okudum. Ama ne bileyim dün anlamsız yere bir sinir vardı üzerimde ilaç almama rağmen bu yüzden kafam karıştı..
iki hafta boyunca sinir yapicak bildigim kadariyla
siz duzenli kullanmaya devam edin :)

Bırakmadan devam et canım 2 haftaya alışıyor bünye. Annem çok faydasını gördü zamanında. İnşallah sen de en kısa sürede faydasını görürsün

Bırakmadan devam et canım 2 haftaya alışıyor bünye. Annem çok faydasını gördü zamanında. İnşallah sen de en kısa sürede faydasını görürsün
Çok teşekkür ederim. İnşallah...

Antidepresanların tam etki etme süresi ve elbette vücudun buna alışması 21 gün sürüyor diye okumuştum.
Alışana kadar biraz sıkıntı olacaktır mutlaka. Beyin kimyanızı düzeltmeye çalışıyor bu ilaçlar.
Geçmiş olsun yakın zamanda düzelin inşallah

Antidepresanların tam etki etme süresi ve elbette vücudun buna alışması 21 gün sürüyor diye okumuştum.
Alışana kadar biraz sıkıntı olacaktır mutlaka. Beyin kimyanızı düzeltmeye çalışıyor bu ilaçlar.
Geçmiş olsun yakın zamanda düzelin inşallah
Çok teşekkür ederim...

Konu ile ilgili bilgim yok ama gecmis olsun dileklerimi sunmak istiyorum sana surak surak .

Antidepresanların beyin kimyasallarını değiştirerek iyileştirdiğini biliyorum, bu yüzden doktorunuzun doğru ilacı yazmış olması çok çok önemli

Antidepresanların beyin kimyasallarını değiştirerek iyileştirdiğini biliyorum, bu yüzden doktorunuzun doğru ilacı yazmış olması çok çok önemli
Sanırım 6 ay kadar kullanmamı öngördü. Çok ağır uyuşturan ya da bağımlılık yapan bir ilaç değil.

Geçmiş olsun sevgili surak. Faydasını birden göremezsin vücudunun belli bir alışma süresi olacak o süreci atlattıktan sonra daha iyi hissedeceksin. İyi hissetmediğini söyleyenler genelde sabretmeden kafasına göre bırakanlar veya doz alımını bozanlar (bir gün alıp bir gün almamak, kafasına göre iki üç tane almak gibi). Düzenli kullanımına rağmen hala kötü hissedersen doktoruna danışıp doz ya da ilaç değişikliği talep edebilirsin.

Geçmiş olsun sevgili surak. Faydasını birden göremezsin vücudunun belli bir alışma süresi olacak o süreci atlattıktan sonra daha iyi hissedeceksin. İyi hissetmediğini söyleyenler genelde sabretmeden kafasına göre bırakanlar veya doz alımını bozanlar (bir gün alıp bir gün almamak, kafasına göre iki üç tane almak gibi). Düzenli kullanımına rağmen hala kötü hissedersen doktoruna danışıp doz ya da ilaç değişikliği talep edebilirsin.
Teşekkür ederim. Sabırla kullanıcam.

2 hafta gibi bir süresi var vücudun aldığınız ilaçlara alışması için.

Düzenli kullanım çok çok önemli
Bugün unuttum yarın 2 tane içeyim gibi şeyler sizi daha kötü etkiler.

Umarım faydasını görürsünüz.
Çok geçmiş olsun.

2 hafta gibi bir süresi var vücudun aldığınız ilaçlara alışması için.

Düzenli kullanım çok çok önemli
Bugün unuttum yarın 2 tane içeyim gibi şeyler sizi daha kötü etkiler.

Umarım faydasını görürsünüz.
Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Sağolun.

surak surak prospektüsünde yazıyor zaten o ilaçların etki etme süresi 2-3 haftadır ben de kullanmıştım. Önce azdırıyor sonra kademeli olarak geçiriyor geçmiş olsun

surak surak prospektüsünde yazıyor zaten o ilaçların etki etme süresi 2-3 haftadır ben de kullanmıştım. Önce azdırıyor sonra kademeli olarak geçiriyor geçmiş olsun
Doktorda söyledi aslında dün üzerimde anlamlandıramadığım bir sinirlilik vardı. Bu yüzden endişelendim.

Evet kullandım. Anlattığın şeylerden de durumun ilaçsız düzelmeyeceği de ortada.
Bu tarz ilaçlar zaten 15 gün sonra etkisini gösteriyor. Size uyku yapar uykunuzu düzene sokar ama paikolojik olarak 15 gün sonra değişmeye başlıyorsunuz yavaş yavaş. Biraz sabırlı olun dediği gibi.

Back