- 17 Mayıs 2020
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi milkycookie
Merhaba ben 2 yıldır ilaç kullanıyordum, sosyal fobi ve depresyon vardı. 2018 yılında bıraktım ama doktora sormadım çünkü çok iyiydim. Bu dönemden sonra ne zaman başladı hatırlamıyorum ama bazen ruh halim değişiyor, tamamen karanlık düşünceler içerisinde oluyorum. bazen kafamda kendimi ruh hastası gibi hayal ediyorum, bazen birilerine kötü davrandığımı hayal ediyorum, bazen de acı çeken birisi olduğumu hayal ediyorum. eski anılarım aklıma geliyor vs.
uzun zamandır var bu durum ve hoşuma gidiyordu aslında. normal bir durum olduğunu düşündüğüm için kimseye söylemedim. hayatıma devam ediyordum her zamanki gibi
bu arada, dışarıda sokaktaki çocuklar benimle alay eder diye kapısı açık olan mutfağa gitmek istemiyorum. gitsem bile tedirgin oluyorum. buna benzer olayları bazen yaşıyorum.
ilacı bırakırken bu gibi durumlar yoktu.
bunlar TSSB mi, yoksa ilacı bıraktığım için mi oldu? yardımcı olur musunuz.
uzun zamandır var bu durum ve hoşuma gidiyordu aslında. normal bir durum olduğunu düşündüğüm için kimseye söylemedim. hayatıma devam ediyordum her zamanki gibi
bu arada, dışarıda sokaktaki çocuklar benimle alay eder diye kapısı açık olan mutfağa gitmek istemiyorum. gitsem bile tedirgin oluyorum. buna benzer olayları bazen yaşıyorum.
ilacı bırakırken bu gibi durumlar yoktu.
bunlar TSSB mi, yoksa ilacı bıraktığım için mi oldu? yardımcı olur musunuz.