asgari ücreti 1300 TL yaptılar ya .Dunyada benzin fiyatlari yarinin altina dustu, Turkiyede gene zamlar yagiyor. Bir de benzin yukari dogru tirmanmaya baslasa haliniz nice olacak? Ne de olsa ilac, sebze, meyva eczanede markette uretilmiyor, tasima maliyetleri yukari giderse vay halinize..
Dunyada benzin fiyatlari yarinin altina dustu, Turkiyede gene zamlar yagiyor. Bir de benzin yukari dogru tirmanmaya baslasa haliniz nice olacak? Ne de olsa ilac, sebze, meyva eczanede markette uretilmiyor, tasima maliyetleri yukari giderse vay halinize..
Yav zaten baktim, Turkiyede benzin zaten hic ucuzlamamis ki.. Hala 4.23-4.30 larda geziyor litresi. Burada galonu (3.8 litresi) 4 dolarlara dayanmisti, bugun 1.60 dolarlarda, yari fiyatinin altinda.. Orada hala ayni yerlerde dolasiyor.. Petrol cikisa gecerse ne yapacak Turkiye? Zamlardan zam begen artik..asgari ücreti 1300 TL yaptılar ya .
neye yaradı bu zam?
ceplerinden o farkı karşılayamayacaklarına göre ?
garibandan alacak yine aradaki farkı.
Zaten dolar da 3 TLyi gecti, ikisi beraber hareket ediyor..ilaç piyasası euroya bağlıymış euro arttığı için artıyormuş, bu gereksiz bilgiyi haberlerden öğrendim
Ablam şu an Amerika da .New Jersey'de .KAr fırtınası varmış.Yav zaten baktim, Turkiyede benzin zaten hic ucuzlamamis ki.. Hala 4.23-4.30 larda geziyor litresi. Burada galonu (3.8 litresi) 4 dolarlara dayanmisti, bugun 1.60 dolarlarda, yari fiyatinin altinda.. Orada hala ayni yerlerde dolasiyor.. Petrol cikisa gecerse ne yapacak Turkiye? Zamlardan zam begen artik..
Asgari ucreti de zaten halkin cebinden karsiliyor dedigin gibi.. Sol cepten al, sag cebe koy.. Arttirdik diye hava at..
mazoşistiz demek ki.Bunu bir kaç kere daha yazmıştım ama buraya cuk oturacak o yüzden yine yazayım.. bir kaç sene önce Japonlar Tr'ye gelmişti, araştırma için.. benzin istasyonunda karşılaştıkları bir yurdum insanına sordular; dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorsunuz, neden? diye.. gelen cevap adamları şoka sokmuştu; "allaa allaa paramız var ki kullanıyoruz" dedi amca
içinde yaşamasak komik ülke aslında
Eskiden et iyiydi, ama hayvancilik oldu. Ithal filan karisti, etin lezzeti de alinabilirligi de kalmadi. Hersey pahalli, cunki alim gucu dustu. Benzinin yuzde 70'i vergi, gene de hic birseye yetmiyor. Bilmiyorum nere gider bu isin sonu, gelecektim vazgectim zaten. Hic olmazsa bu yasta bile adam gibi is bulabiliyorum, adam gibi para kazanabiliyorum, ay sonunu dusunmuyorum, istedigimi alabiliyorum, gelsem hic biri kalmayacak..Ablam şu an Amerika da .New Jersey'de .KAr fırtınası varmış.
yakında gelecek .Ne istersin gelirken diye yazmış.
Bir kaç şey yazdım viski filan.
Küfretti.
... memleketinde herşey mi pahalı olur dedi.
Haklı da .
Dünyanın en pahalı ve kalitesiz etini biz yiyoruz ki et temel ihtiyaç maddesi.
sakın ha sakın gelme zaten.Eskiden et iyiydi, ama hayvancilik oldu. Ithal filan karisti, etin lezzeti de alinabilirligi de kalmadi. Hersey pahalli, cunki alim gucu dustu. Benzinin yuzde 70'i vergi, gene de hic birseye yetmiyor. Bilmiyorum nere gider bu isin sonu, gelecektim vazgectim zaten. Hic olmazsa bu yasta bile adam gibi is bulabiliyorum, adam gibi para kazanabiliyorum, ay sonunu dusunmuyorum, istedigimi alabiliyorum, gelsem hic biri kalmayacak..
Yanlis basliga yazmissin.. Oteye gel..Saraylim sadece benle Lake degil ki. Bu forumda akpli olmayip operasyonlari destekleyen cok insan var. Ben askerime güveniyorum. Onlar operasyon yapmak istiyor valiler engelliyordu. Simdi oyle ya da boyle temizlik yapma firsati gecti ellerine neden destek vermeyeyim?
Evet ya oyle olmusYanlis basliga yazmissin.. Oteye gel..
Bunu bir kaç kere daha yazmıştım ama buraya cuk oturacak o yüzden yine yazayım.. bir kaç sene önce Japonlar Tr'ye gelmişti, araştırma için.. benzin istasyonunda karşılaştıkları bir yurdum insanına sordular; dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorsunuz, neden? diye.. gelen cevap adamları şoka sokmuştu; "allaa allaa paramız var ki kullanıyoruz" dedi amca
içinde yaşamasak komik ülke aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?