Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii o aradaki 300 tl farkın acısı hemen bir yerden çıkması,açığınsa kapanması lazımdı,normal yani,hepsi aynıasgari ücreti 1300 TL yaptılar ya .
neye yaradı bu zam?
ceplerinden o farkı karşılayamayacaklarına göre ?
garibandan alacak yine aradaki farkı.
geçen bi arkadaş dinlemiş ekonomistlerden aslınsa asgari ücrete zam yapılmamış devlet zaten çalışan hakkı olan agi vergi hak ediş gibi gelirleri asgari ücrete yansıtmış.henüz araştırmadım ben kesin konuşamam ama öylede böylede 300 liranın hiç bir faydası olmadı kendimden biliyorum.asgari ücreti 1300 TL yaptılar ya .
neye yaradı bu zam?
ceplerinden o farkı karşılayamayacaklarına göre ?
garibandan alacak yine aradaki farkı.
inan sadece hükümete saydırmıyoruz.Bir şey olsa da hükümete saydirsak diye bekleşen yurdum insanı dökülmüş yine :)))
padişahın sesi kısıldığında kocam ölse bu kadar üzülmem diyeni duydu bu kulaklarmazoşistiz demek ki.
hırsıza hırsız diyenlere de eeee çaldıysa benim paramı çaldı diyeni bile gördü bu gözler.
inan sadece hükümete saydırmıyoruz.![]()
Neyse ki hukumet bizi hic bekletmiyor Teşekkürler AkpBir şey olsa da hükümete saydirsak diye bekleşen yurdum insanı dökülmüş yine :)))
Neyse ki hukumet bizi hic bekletmiyor Teşekkürler Akp![]()
300tl zam olmadı maalesef bizi keklediler. Agi indirimi normalde maaşa eklenmez ama onlar ekleyip zam yaptılar. Aslında zam 100tl oldu. Uyu güzel ülkem uyu...tabii o aradaki 300 tl farkın aonlar hemen bir yerden çıkması,açığınsa kapanması lazımdı,normal yani,hepsi aynı![]()
Bir şey olsa da hükümete saydirsak diye bekleşen yurdum insanı dökülmüş yine söylemekTE]
Anck buralarda saydırabiliyoruz. Bi yerde söylesek adanlar kaldıramayıp içeri tıkıyorlar. Ayrıca hakaret etmiyoruz hakkımız olanı söylenekte suç oldu. Zam yaptı diye teşekkürmü etseydik?
çok gısgançsın karanfil, ilaç alamıyorsanız ıhlamur kaynatıp içsinler diyeceğim ama o da çok pahalıeh hasta olan ölsün o zaman napak kader
![]()
evet önceki sayfalarda bende yazdım.verilmesi gereken hakedişleri maaşlara yansıttılar buda zam gibi göründü.300tl zam olmadı maalesef bizi keklediler. Agi indirimi normalde maaşa eklenmez ama onlar ekleyip zam yaptılar. Aslında zam 100tl oldu. Uyu güzel ülkem uyu...