• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaca zam geliyor

asgari ücreti 1300 TL yaptılar ya .
neye yaradı bu zam?
ceplerinden o farkı karşılayamayacaklarına göre ?
garibandan alacak yine aradaki farkı.
tabii o aradaki 300 tl farkın acısı hemen bir yerden çıkması,açığınsa kapanması lazımdı,normal yani,hepsi aynı:KK14:

Son düzenleme:
Bıktık yahu bıktık

iliğimizi kemiğimizi kuruttular

zamlar yüzünden yakında herkes depresyona girecek bu gidişle

Bir şey olsa da hükümete saydirsak diye bekleşen yurdum insanı dökülmüş yine :)))

asgari ücreti 1300 TL yaptılar ya .
neye yaradı bu zam?
ceplerinden o farkı karşılayamayacaklarına göre ?
garibandan alacak yine aradaki farkı.
geçen bi arkadaş dinlemiş ekonomistlerden aslınsa asgari ücrete zam yapılmamış devlet zaten çalışan hakkı olan agi vergi hak ediş gibi gelirleri asgari ücrete yansıtmış.henüz araştırmadım ben kesin konuşamam ama öylede böylede 300 liranın hiç bir faydası olmadı kendimden biliyorum.

Allah'tan 1300TL verdiler ya nereden nasıl çıkartacaklarını artık şaşırır oldular. Zam projesiyle Kılıçdaroğlu da verirdi Bahçeli de verirdi. Bu ne şimdi başarı mı?

tabii o aradaki 300 tl farkın aonlar hemen bir yerden çıkması,açığınsa kapanması lazımdı,normal yani,hepsi aynı:KK14:
300tl zam olmadı maalesef bizi keklediler. Agi indirimi normalde maaşa eklenmez ama onlar ekleyip zam yaptılar. Aslında zam 100tl oldu. Uyu güzel ülkem uyu...

Bir şey olsa da hükümete saydirsak diye bekleşen yurdum insanı dökülmüş yine söylemekTE]

Anck buralarda saydırabiliyoruz. Bi yerde söylesek adanlar kaldıramayıp içeri tıkıyorlar. Ayrıca hakaret etmiyoruz hakkımız olanı söylenekte suç oldu. Zam yaptı diye teşekkürmü etseydik?

300tl zam olmadı maalesef bizi keklediler. Agi indirimi normalde maaşa eklenmez ama onlar ekleyip zam yaptılar. Aslında zam 100tl oldu. Uyu güzel ülkem uyu...
evet önceki sayfalarda bende yazdım.verilmesi gereken hakedişleri maaşlara yansıttılar buda zam gibi göründü.

ilaçlar pek bir işe yaramıyor zaten
bir yeri tedavi ederken(tabi tedavi edebiliyorsa) başka bir yeri hasta yapıyor

kk.jpg

Back