- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 45
-
- Konu Sahibi gizlidunyam
Hangi şehirde yaşıyorsunuzmerhaba canlar, biz tüp bebek sürecindeki canlar neden kafayı yedirmelik kıvama sokuyorlar bizi, piyasada ilaçlarımız bulunmuyor, delirecem, temmuz sonuna kadar Cetrotide 250 mcg iğneden 4 tane bulmam lazım, soğuk saklanıyor ve piyasada yok deniyor, nolur yardımcı olabilecek varsa birbirimize destek olalım
mersinde yaşıyorum, siz neredesinizHangi şehirde yaşıyorsunuz
Antalya burda sizin için sorabilirim tabi ama gönderim nasıl olur onu bilemedimmersinde yaşıyorum, siz neredesiniz
çok sevinirim sorarsanız, gönderim de onun için köpük straforların için özel kalıpları oluyormuş, buz kalıpları felanla yapıyorlarmış ki eczaneler yapıyorlamış sanırımAntalya burda sizin için sorabilirim tabi ama gönderim nasıl olur onu bilemedim
düşünmemiş idim otobüsleri evet olablir kesinlikleOtobüslere tembihleyip dondurucularinda getirebilirsiniz gönderecek kisi buz kasetiyle yollamali ama çok uzun mesafeden almayın. Kisin kolay olabiliyor ama yazın sorun uzak mesafe.
tedavi olduğum yer üniversite hastanesinde tüp bebek ve yok elinde olup da bırakan biliyorumTedavi olduğunuz yerde tedavi süreci bitmis elinde ilac olan kisiler ile görüşüp elden alabilirsiniz
Otobuslerin bazısı bunun için ucret alıyor.düşünmemiş idim otobüsleri evet olablir kesinlikle
ilacı bulsak keşke, ücretini bilemedim ayarlanır sanki ama ilaç yokOtobuslerin bazısı bunun için ucret alıyor.
tüp bebek merkezlerine yakın eczanelere sordum depolarda da yok malesef başka bir ilaçla değiştiremiyor mu doktorunuzçok sevinirim sorarsanız, gönderim de onun için köpük straforların için özel kalıpları oluyormuş, buz kalıpları felanla yapıyorlarmış ki eczaneler yapıyorlamış sanırım
bu ilacın muadili yokmuş, sadece bununla tedavi yapıyorlarcanım tüp bebek merkezi yakınındaki ec
tüp bebek merkezlerine yakın eczanelere sordum depolarda da yok malesef başka bir ilaçla değiştiremiyor mu doktorunuz
Yaaa umarım bulursunuz ben eczanelere numarami biraktim bir gelisme olursa yazarim sizebu ilacın muadili yokmuş, sadece bununla tedavi yapıyorlar
çok teşekkür ediyorum :) şu süreçlerimiz güzel geçsin inşallahYaaa umarım bulursunuz ben eczanelere numarami biraktim bir gelisme olursa yazarim size
rica ederim inşallah tez zamanda size de sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat nasip etsin rabbimçok teşekkür ediyorum :) şu süreçlerimiz güzel geçsin inşallah
Buldunuz mu ilacıamin inşallah bu sefer olsun , çok amin, yorucu süreçler gerçekten
bulmaya çalışıyorum, sizinde mi ihtiyacınız varBuldunuz mu ilacı
Yok ben Diyarbakır da oturuyorum 1 hafta önce aldm bende o iğneyi 5 tane almıştım aldığım eczane bizde bulunuyor aklınızda bulunsa aramayin demişti çünkü zor bulunuyor Muş bizde çok aramistik öyle demişler di isterseniz eczanenin numarasını vereyim size gonderebilirlerbulmaya çalışıyorum, sizinde mi ihtiyacınız var