İlaç yardımlaşma için, lütfen birbirimize destek olalım

gizlidunyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
878
801
45
merhaba canlar, biz tüp bebek sürecindeki canlar neden kafayı yedirmelik kıvama sokuyorlar bizi, piyasada ilaçlarımız bulunmuyor, delirecem, temmuz sonuna kadar Cetrotide 250 mcg iğneden 4 tane bulmam lazım, soğuk saklanıyor ve piyasada yok deniyor, nolur yardımcı olabilecek varsa birbirimize destek olalım

Hangi şehirde yaşıyorsunuz

Antalya burda sizin için sorabilirim tabi ama gönderim nasıl olur onu bilemedim
çok sevinirim sorarsanız, gönderim de onun için köpük straforların için özel kalıpları oluyormuş, buz kalıpları felanla yapıyorlarmış ki eczaneler yapıyorlamış sanırım

Otobüslere tembihleyip dondurucularinda getirebilirsiniz gönderecek kisi buz kasetiyle yollamali ama çok uzun mesafeden almayın. Kisin kolay olabiliyor ama yazın sorun uzak mesafe.

Tedavi olduğunuz yerde tedavi süreci bitmis elinde ilac olan kisiler ile görüşüp elden alabilirsiniz

canım tüp bebek merkezi yakınındaki ec
çok sevinirim sorarsanız, gönderim de onun için köpük straforların için özel kalıpları oluyormuş, buz kalıpları felanla yapıyorlarmış ki eczaneler yapıyorlamış sanırım
tüp bebek merkezlerine yakın eczanelere sordum depolarda da yok malesef başka bir ilaçla değiştiremiyor mu doktorunuz

bulmaya çalışıyorum, sizinde mi ihtiyacınız var
Yok ben Diyarbakır da oturuyorum 1 hafta önce aldm bende o iğneyi 5 tane almıştım aldığım eczane bizde bulunuyor aklınızda bulunsa aramayin demişti çünkü zor bulunuyor Muş bizde çok aramistik öyle demişler di isterseniz eczanenin numarasını vereyim size gonderebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…