• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilaç kullanmadan adet olamama nedenimm

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.392
24
118
35
slm kızlar ben yaklaşık 1 yıldır adet düzensizliği yaşıyorum yai döktürücü kullanmadan adet olamıyorum düzenli gittiğim doktorum var her muayeneden yumurtaların oluşmuş ama çatlaması için bişeyin tetiklemesi lazım diyor söktürücüler veiriyor doğru düxgün bi neden söylemiyor sadece ilaç veriyor hep bende artık gitmiyorum ilaçda kullanmıyorum kendi haline bıraktım herşeyii... zaten vajinismusum da çok stress yapıyorum acaba stresten mi adet olamıyorum sizce?

slm kızlar ben yaklaşık 1 yıldır adet düzensizliği yaşıyorum yai döktürücü kullanmadan adet olamıyorum düzenli gittiğim doktorum var her muayeneden yumurtaların oluşmuş ama çatlaması için bişeyin tetiklemesi lazım diyor söktürücüler veiriyor doğru düxgün bi neden söylemiyor sadece ilaç veriyor hep bende artık gitmiyorum ilaçda kullanmıyorum kendi haline bıraktım herşeyii... zaten vajinismusum da çok stress yapıyorum acaba stresten mi adet olamıyorum sizce?

canım aynen bende senın gıbı 1yıldır adet düzensizliği yaşıyodum ama bende kist vardı söktürücü içmeden olamıyordum çok sinir bozucu bişey bu ama 2ay önce incir kürü ve beraberinde tarçın bal çörekotu karışımından kulandım çok şükür 2aydır tam günümde ilaçsız adet oluyorum tavsiye ederim hem incir kürü yumurtalarıda çatlatıyor tavsiye ederim geçmiş olsun

merhaba prenses ben 2 ay önce vajinismusu yendim seni anlıyrum o yüzden sters varya insanı yeyip bitiriyor kafaya takmamaya çalış bide egzersis yap jinekolji bölümnde kızlar yardım ediyorlar o konu için.

bişey sorabilir miyim bu incir kürü nasıl yapılıyor yumurta çatlakmak için demişsiniz ya...bebiş isityorum belki işe yarar şimdiden teşekür ederim...

canım aynen bende senın gıbı 1yıldır adet düzensizliği yaşıyodum ama bende kist vardı söktürücü içmeden olamıyordum çok sinir bozucu bişey bu ama 2ay önce incir kürü ve beraberinde tarçın bal çörekotu karışımından kulandım çok şükür 2aydır tam günümde ilaçsız adet oluyorum tavsiye ederim hem incir kürü yumurtalarıda çatlatıyor tavsiye ederim geçmiş olsun

ayyy gerçekten mi canım . zaten eğer zamanında adet olamıyorsan kist oluşurmuş dr. demişti. incir kürüde bal-tarçın-çörekotu aynı zamanda kullanılıyor mu? bide hani adetin belirli gününde başlanıyor ya (bu ayda adet olmadım normalde bugün olmam gerekirdi hiç bir belirtiside yok) ben şimdi ne zaman başlayayım bu kürlere ve kaç gün yapacağım bilgi verirsen çok sevinirim

incir kürü ve bal çörekotu tarçın karışımları sitelerde yazıyo araştırırsanız çıkar ama ben size nasıl yaptığımı söleyim adetimin 2.günü başladım incire ve çörekotu karışımına çörek otu karışımını adetimin 2.gününden başlayıp 12.gününe kadar sabah akşam yedim küçük bi kase balın içine bir yemek kaşığı tarçın ve 1yemek kaşığı çörekotunu karıştırdım ve sabah akşam yedim incir kürüne gelince onuda sabah kalkar kalkmaz 2 buçuk bardak klorsuz suyu kaynattım içine 10tane inciri ortadan ikiye bölerek suyun içine attım 20 dakika kısık ateşte kaynattım sonra onu 2ye bölüp sabah ve akşam içtim 21 gün süreyle sonra 7gün ara verdim bi 21 gün daha içtim.. 1yıldır ilaçsız gelmeyen adetim geldi kızlar bu karışımlar ikisi birden yapılırmı bilmem ama ben yaptım işe yaradı ilaç kullanmaktan kurtuldum çok şükür inşallah sizdede işe yarar eger başlıcaksanız sakın yarıda bırakmayın adetiniz gelse bile bırakmayın devam edin

bu arada bende 3aydır bebek istiyorum ama adetler düzensiz olunca öyle bi şansımızda olmuyo dolayısıyla inşallah bundan sonra olur alah isteyen herkeze nasip etsin sağlıklı sıhatli bu b.ç.t ve incir kürü sebebimiz olur inşallah :16:

bu arada bende 3aydır bebek istiyorum ama adetler düzensiz olunca öyle bi şansımızda olmuyo dolayısıyla inşallah bundan sonra olur alah isteyen herkeze nasip etsin sağlıklı sıhatli bu b.ç.t ve incir kürü sebebimiz olur inşallah :16:

teşekkür ederim canımm bu ay adet olmadım hiç . o nedenle bugün başlayacağım . rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.

merhaba prenses ben 2 ay önce vajinismusu yendim seni anlıyrum o yüzden sters varya insanı yeyip bitiriyor kafaya takmamaya çalış bide egzersis yap jinekolji bölümnde kızlar yardım ediyorlar o konu için.

bişey sorabilir miyim bu incir kürü nasıl yapılıyor yumurta çatlakmak için demişsiniz ya...bebiş isityorum belki işe yarar şimdiden teşekür ederim...

evet gerçekten stres mahfediyor peki sence bu sebebi olmayan adet düzensizliği bu stresten kaynaklı olabilir mii ???

anladım ben 2. yılımıza yaklşırken yendim...canım bak ev ödevlerini yap kesin sonuç elde edersin benim canım çok kıymetlidir ben bile yaptıktan sonra herkes yapar diyorum eğer yardıma ihtiyacın olursa sor çekinme olur mu

doktor bana bir bebğin kafası ne kadar diye sormuştu düşün bir bebek geliyor ordan Rabbim ne kadar mukemmel yaratmış bizleri önce onu kabullen ayna karşısında geç ve incele ben 2 parmak 2 boğumda yenmiştim bu illeti iste sende yaprsın yavaş yavaş dene herşey bir anda olmuyor ki unutma bizim diğer kadınlardan hiçbir eksiğimiz yok yapmak iste sadece bn inanıyorum yaparsın zaten parmagına bebe yağı sürüp iteklediğinde hiçbir acının olmadığını göreceksin.

canım eğer adetlerin düzensizse sen yinede bi hormon tahlillerini yaptır hormonlarında sorun varsa en azından ilaçla tedavi olursun geç kalmadan kafandan silersin bende yaptırıcam hatta bugün gittim özel hastaneye 250 tl dediler sadece hormon tahlillerine o yüzden eğer yaptırıcaksan devlette yaptır tahlillerini ama umarım piskolojiktir adet düzensizliğin allah herkeze acil şifalar versin

canım eğer adetlerin düzensizse sen yinede bi hormon tahlillerini yaptır hormonlarında sorun varsa en azından ilaçla tedavi olursun geç kalmadan kafandan silersin bende yaptırıcam hatta bugün gittim özel hastaneye 250 tl dediler sadece hormon tahlillerine o yüzden eğer yaptırıcaksan devlette yaptır tahlillerini ama umarım piskolojiktir adet düzensizliğin allah herkeze acil şifalar versin

pardon kızlar yalnış yere yazdım:52:

canım 3 farklı doktora gittim hepside özeldi. ilk istedikleri hormon testiydi yaptırdım ve her defasında değerlerim çok normal çıktı hatta ilk iki doktor ilaç bile vermeye gerek duymadı. son gittiğim doktor düzenleyici verdi ama ilaçları bırakınca bozuluyor adetim. neyse benim tahminim büyük ihtimalle psikolojik diye düşünüyorum

valla öyle insan kendine çıkış yolu arıyo kendi gibi insanlarla konuşunca rahatlıyo konu bide bebek olunca herşey bambaşka oluyo sürekli bi araştırma içindeyim:52:

Back