• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç içsem zarar verir mi ?

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.036
6.766
398
Arkadaşlar ben hamile değilim yani en azından bildiğim kadarıyla değilim ama bebek düşündüğümüz için şüphem var.En son 26 ağustosta adet oldum 32 günde bir oluyorum adetime 5 6 gün var yumurtlama günümün üzerinden 9 gün geçti eğer bebek varsa idrar testinde çıkmaz diye yapmadım ama çok hastayım grip oldum boğazım şiş evde ilaçlar var onları içmek istiyorum... cesaret edemedim varsa zarar verir mi 6.haftadan sonra bebekler etkileniyor diye duymuştum ben o yüzden sormak istedim

Kan tahlili yaptrn varsa orda çıkar..aynı şeklde bende grip olmştm doktor ilaç vermişti ama içmedim içime doğmş hamileymişm..

Nasıl yapmıyolar ya hastalığn için gidin gebe olma ihtmilm de var diyin belki öyle bakarlar
migren var bende geçen ay atağım tuttuğunda ihtimal düşüktü ihtimal vermiyordum ama yine de dedim gebelik şüphem var diye varsa yarın polikliniğe git orda test yaparlar şimdi sana parol yazıcam dedi yolladı.Yasakmış her önüne gelen test yaptırmaya geliyormuş yapamazlarmış

İlk gebeliğimde ağır bi ateş grip faranjit geçirdm o gün bebeğin gelişimi durmuş kürtaj oldum..sebebi o veya denk geldi bilemiyoruz..arkdş doğru söylemş onunda tehlikesi çok yani..

Parol ya da Minoset alabilirsiniz, onlar hamilelikte de kullanılabiliyor. Ama Nurofen, Aferin, Katarin, Apranax vs. almayın bu dönemde. Antibiyotik ilsçlar zaten artık reçetesiz verilmiyor, durumunuz kötüye giderse doktora gittiğinizde hamilelik ihtimalinizden mutlaka bahsedin.

Back