ilaç etkiler mi ????

lilyummmm37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
48
5
36
öncelikle mrb demek istiyorum yeni üye sayılırım 3 ay önce üye olmuştum ama evlilik heyecanı öncesi ve sonrası koşturmalardan bi türlü giremedim evlilik heyecanı bende fazlasıyla oldu ve sürekli doktora gittim en sonunda sorunumun psikolojik olduğu anlaşıldı ve antidepresan verildi yalnız ilaç beni daha da kötü yaptı ve en fazla 1 hafta kullandım sonrası bıraktım inanın bıraktıktan sonra çok daha iyi oldum kalp sıkışmalarım çarpıntılarım ve korkularım hepsi geçti sadece geçen 20 gün baş dönmesi yaşadım kısa süreli çok da fazla hayatımı olumsuz etkilemedi aklıma takılan tek soru 5 mg olarak kullanmaya başladığım ilacı 5 gün içip bırakmam bende ilerde ters etki yapar mı şu an için iyiyim hele son 1 aydır çok çok iyiyim o önce yaşadığım panik hallerim korkularım hepsi sona erdi şimdiden teşekkürler

Ilaclarin etkileri minimum 3 ay da geçer yani bir sorun olmaz. Ilaci kullanmamakla iyi yapmışsınız.

cvbınınz için tşk ederim yalnız ben uzun soluklu kullanmadım sadece 5 gün 5 mg yani totalde 25 mg oluyor sonraki günler hiç kullanmadım çevremden de duyuyodum depresanların uyuşturduğunu ondan da biraz istemedim kullanmayı
5 gün kullanmama rağmen etkisi sürer mi

Ilk 3 hafta sadece yan etki görürsünüz zaten. Siz asıl etkiyi görmeden bırakmışsınız. Dönemsel bir panik halindeyseniz ilaç kullanmaya gerek yoktur zaten...
5 günlük kullanımla vücudunuz etkilenmez.

benim asıl bu kadar kötü olmamın sebebi 11 ay önce annemi kaybetmemdi annemden sonra büyük bi boşluğa düştüm inanın acımı hiçbi kelimeyle tarif edemem ki hala etkileri devam ediyo bu acı sırasında bide evlilik telaşını kaldıramadı bünyem ilk önceleri kalbimde sorun olduğunu düşündüm kardiyoloğa gittim ve hiçbir şeyim çıkmadı şimdi hatırlıyorum da kalp krizi geçiriyorum diye 2 kere acile gittim çok kötü günlerdi buna rağmen ilaca sıcak bakmadım acımı ne kadar olsa da sonuna kadar yaşamayı tercih ettim ve sonunda error verdim

İlaçlar zaten bu fiziksel etkileri ortadan kaldırmak için üretiliyor canım o yüzden kaygılanma ve bence doktor önerisi olan ilacı kullan. 3 hafta yan etki görürsün sonra senin panik ataktan kaynaklı fziksel belirtiler ortadan kaldırır. bu arada hangi ilacı kullanıyorsun sorabilir miyim ?

cipralex 10 mg kullandım 2 buçuk aydır hiç kullanmadım kullanma süremde 5 gün zaten nikahımdan bi gün önce bıraktım çünkü kendimi kötü hissediyordum

cipralex 10 mg kullandım 2 buçuk aydır hiç kullanmadım kullanma süremde 5 gün zaten nikahımdan bi gün önce bıraktım çünkü kendimi kötü hissediyordum

Cipralexi ben de denemiştim pek etkili bir ilaç değil açıkçası panik atakta. Panik atak için paxil kullandığımda bana iyi gelmişti öyle ki yıllarca kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…