İlaç bırakma

şu an da güzel giden bi ilişkim var sonbaharda evleneceğim iyileşmemde bunun çok etkisi var
ayrıca kendi kendimi tedavi etmeyi de öğrendim arttık

Dediginiz ilac galiba "antidepresan" - kendim yurtdisindan katiliyorum ilaclarin isimleri farkli yazildigindan emin olamadim hemen.

Yasli bakicisiyim, ancak bu sekil "ilac birakma" konularinda heleki psychopharmaka ile bagli olan ilaclari doktorun izni ile birakilmasi sart, ayrica birden birakilmasi da iyi degil.

Bir kisimdada okudum "doktora kalsa ömür boyu almam gerekiyor" falan. ikinci bir Doktorun tafsiyesini alinmasi mantikli olur.

Yarın gidicem dktora zaten kendim bırakmakla olmucak ayrıca genel düşündüğüm için birakicam mecburum yani

Ben rexapin ve paxera kullanıyordum. Doktora kalsa devam devam devam başka bir şey yok. 2 sene kullandım üstelik. Bıktım ve bırakmak zorundayım evlendim çocuk istiyorum diye kendini şartlandırdım ve doktorun dediği gibi azaltarak değil birden bıraktım. İlk bir ay sanki tekrar hasta oldum gibi hissettim. Baş dönmesi kusma bulantı ne ararsan vardı. Şimdi ikinci ayın içindeyim. Bu belirtiler daha yeni yeni hafifliyor. Ama geçmez değil. Sen Allah'a sığın Allah'a inan ne istersen ondan iste. İlaç ilaç nereye kadar Allah yardım edecektir yeter ki istemesini bil.

ben birden kesmeyi kaldırabildim ama herkesin bünyesi hastalığı ilacı farklı belki kaldıramazsın birden kesmeyi
Sen nasılsın canım belirtiler tamamen kayboldu mu daha iyi misin? İlacı filan aramıyor vücudun beynin dimi?

Çok çok hakslısn saolasın allah hepimizin yardımcısı olsun teşekkür edrrm cvbına

Çok çok hakslısn saolasın allah hepimizin yardımcısı olsun teşekkür edrrm cvbına
Allah bize öyle bir beyin vermiş ki kanseri bile yenme gücümüz var bunların mı üstesinden gelemicez? Kişisel gelişim kitapları oku bak çok faydasını görürsün bu sürede ben çok yararını gördüm kendini verip anlayarak okuman gerekmiyor o bilinçaltına istemesende yerleşiyor anlamıyorum diye üzülme. Sen sadece oku. İyileşicem de bunlar ne ki de içinde bulunduğun durumu küçümse. Allah'a sığın o sana yardım edecektir. Mübarek bir aydayız açılan hiç bir el geri çevrilmez yeter ki içini ferah tut. Hepsi geçecek inan. Hastalık hastası ben bile atlatmaya başladıysam herkes atlatır

789953289855. Kez söylüyorum bıkmadan yılmadan. Neden ilaç bırakma isteğinizi doktorunuza söylemiyorsunuz da kendi kafanızdan bırakıyorsunuz psikiyatr mısınız? Ayrıca neden psikologa gitmiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…