ben de aynı ilacı kullanıyordum gerçekten bunu bırakmak çok zor sana tavsiyem kesinlikle birden bırakma doz azaltarak bırak iki üç aya yayarak bırakArkadaşlar merhaba ben efeksor içiyorum sabah akşam 150 mg . Ama 1 buçuk senedir kullanıyorum artık bırakmak istiyorum fakat 2 gün içmesem beynimde zonklama falan oluyor . İnternette araştırdım bütün bırakmak isteyenler de bunlar oluyormuş . Bu ileri bırakan varsa nasıl bıraktınız o zonklamalara sabretmem mi gerkiyor doktora gidicem ama bi çare lütfen
Doktoruma kalsa ölene kadar içmelymişim bn test oldum sadce sinirlilik çıktı ve suan ben kendim yenmek istiyrum . Çünkü başka bsym yok ben bunyeme okadar dozda ilaç alıyıö ki . Çok dedi bsyim yok alllahtan ama bırakınca yan etkileri oluyor .S ama yenicemdoktorun bırak dedi mi
Aldırmaz mi kilo aldım iyiyim smdi kendm kesmek istyrum çok şükür iyiyim ama nasıl birakicam bilmiyrumIyilestinmi peki?Iyi misin simdi?Dr tavsiyrsiyle dozu azaltarak birakmalisin.Dr uygun gorurse yani.Aman dikkat .
Kilo aldirdi mi peki?Ben de bunu kullaniyorum kilo aldirmadi.Biraz iyiyim ama tam iyilesme olmuyor bende niyeyse.Yasama sartlarimdan dolayi belki bilemiyorum.
bazı dr kendine bağlamak için gereksiz yere ilaç kullandırabiliyor sana tavsiyem azaltarak bırak ve bu dönemde kendini rahatlatacak şeyler yap bi hobi edinebilirsin spora gidebilirsinDoktoruma kalsa ölene kadar içmelymişim bn test oldum sadce sinirlilik çıktı ve suan ben kendim yenmek istiyrum . Çünkü başka bsym yok ben bunyeme okadar dozda ilaç alıyıö ki . Çok dedi bsyim yok alllahtan ama bırakınca yan etkileri oluyor .S ama yenicem
Kendiniz mi bıraktınızbazı dr kendine bağlamak için gereksiz yere ilaç kullandırabiliyor sana tavsiyem azaltarak bırak ve bu dönemde kendini rahatlatacak şeyler yap bi hobi edinebilirsin spora gidebilirsin
ben üç tane ilaç kullanıyordum azaltarak ve kendimi oyalayacak bişeyler bularak atlattım çok şükür arada kötü oluyorum ama zamanla geçecek o da
kesinlikle yaşam şartlarından dolayı ilaçlar hayatımızı değiştiremeiyor maalesef sadece bizi birazdaha güçlü yapıyo hayatım biraz olsun düzene girmeseydi ben de bırakamazdım evleneceğim sonbaharda hemen çocuk yapmak istiyoruz o yüzden bırakabildimIyilestinmi peki?Iyi misin simdi?Dr tavsiyrsiyle dozu azaltarak birakmalisin.Dr uygun gorurse yani.Aman dikkat .
Kilo aldirdi mi peki?Ben de bunu kullaniyorum kilo aldirmadi.Biraz iyiyim ama tam iyilesme olmuyor bende niyeyse.Yasama sartlarimdan dolayi belki bilemiyorum.
evet kendim bıraktımKendiniz mi bıraktınız
Bende bebek düşnğyrum . Kolay olmucak ama bırakıcam cocugumdan kıymetli degl hiç bsykesinlikle yaşam şartlarından dolayı ilaçlar hayatımızı değiştiremeiyor maalesef sadece bizi birazdaha güçlü yapıyo hayatım biraz olsun düzene girmeseydi ben de bırakamazdım evleneceğim sonbaharda hemen çocuk yapmak istiyoruz o yüzden bırakabildim
aynen çocuk olmasa işin içinde asla katlanazmdımBende bebek düşnğyrum . Kolay olmucak ama bırakıcam cocugumdan kıymetli degl hiç bsy
ALLLAH yardımcımız olsun cnmaynen çocuk olmasa işin içinde asla katlanazmdım
biraz oldu öle aman aman olmadı cnmKonu sahibi hamilelik olmadikca birakma henuz.Dozu fazlaymis azalttir.Iyi misin peki ilacin farki oldu mu?Cvp alamadim?
vllla benim babamın ölümü tetiklediHaziran sana iyi geldi mi bu ilac?Daha iyi oldun mu?
Haziran ve Hayll
Bir de depresyonunuzu ne tetiklemisti?
evet bana iyi geldi başka ilaçlar da kullandım ben 4 sene boyuncaHaziran sana iyi geldi mi bu ilac?Daha iyi oldun mu?
Haziran ve Hayll
Bir de depresyonunuzu ne tetiklemisti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?