• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç bırakma

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Arkadaşlar merhaba ben efeksor içiyorum sabah akşam 150 mg . Ama 1 buçuk senedir kullanıyorum artık bırakmak istiyorum fakat 2 gün içmesem beynimde zonklama falan oluyor . İnternette araştırdım bütün bırakmak isteyenler de bunlar oluyormuş . Bu ileri bırakan varsa nasıl bıraktınız o zonklamalara sabretmem mi gerkiyor doktora gidicem ama bi çare lütfen

Arkadaşlar merhaba ben efeksor içiyorum sabah akşam 150 mg . Ama 1 buçuk senedir kullanıyorum artık bırakmak istiyorum fakat 2 gün içmesem beynimde zonklama falan oluyor . İnternette araştırdım bütün bırakmak isteyenler de bunlar oluyormuş . Bu ileri bırakan varsa nasıl bıraktınız o zonklamalara sabretmem mi gerkiyor doktora gidicem ama bi çare lütfen
ben de aynı ilacı kullanıyordum gerçekten bunu bırakmak çok zor sana tavsiyem kesinlikle birden bırakma doz azaltarak bırak iki üç aya yayarak bırak

doktorun bırak dedi mi
Doktoruma kalsa ölene kadar içmelymişim bn test oldum sadce sinirlilik çıktı ve suan ben kendim yenmek istiyrum . Çünkü başka bsym yok ben bunyeme okadar dozda ilaç alıyıö ki . Çok dedi bsyim yok alllahtan ama bırakınca yan etkileri oluyor .S ama yenicem

Iyilestinmi peki?Iyi misin simdi?Dr tavsiyrsiyle dozu azaltarak birakmalisin.Dr uygun gorurse yani.Aman dikkat .
Kilo aldirdi mi peki?Ben de bunu kullaniyorum kilo aldirmadi.Biraz iyiyim ama tam iyilesme olmuyor bende niyeyse.Yasama sartlarimdan dolayi belki bilemiyorum.

Hemen birakma .Yuksek doz kulllaniyorsun demek ki agirmis.Azalttir sadece.Iyi misin peki?

Iyilestinmi peki?Iyi misin simdi?Dr tavsiyrsiyle dozu azaltarak birakmalisin.Dr uygun gorurse yani.Aman dikkat .
Kilo aldirdi mi peki?Ben de bunu kullaniyorum kilo aldirmadi.Biraz iyiyim ama tam iyilesme olmuyor bende niyeyse.Yasama sartlarimdan dolayi belki bilemiyorum.
Aldırmaz mi kilo aldım iyiyim smdi kendm kesmek istyrum çok şükür iyiyim ama nasıl birakicam bilmiyrum

Doktoruma kalsa ölene kadar içmelymişim bn test oldum sadce sinirlilik çıktı ve suan ben kendim yenmek istiyrum . Çünkü başka bsym yok ben bunyeme okadar dozda ilaç alıyıö ki . Çok dedi bsyim yok alllahtan ama bırakınca yan etkileri oluyor .S ama yenicem
bazı dr kendine bağlamak için gereksiz yere ilaç kullandırabiliyor sana tavsiyem azaltarak bırak ve bu dönemde kendini rahatlatacak şeyler yap bi hobi edinebilirsin spora gidebilirsin

ben üç tane ilaç kullanıyordum azaltarak ve kendimi oyalayacak bişeyler bularak atlattım çok şükür arada kötü oluyorum ama zamanla geçecek o da

bazı dr kendine bağlamak için gereksiz yere ilaç kullandırabiliyor sana tavsiyem azaltarak bırak ve bu dönemde kendini rahatlatacak şeyler yap bi hobi edinebilirsin spora gidebilirsin

ben üç tane ilaç kullanıyordum azaltarak ve kendimi oyalayacak bişeyler bularak atlattım çok şükür arada kötü oluyorum ama zamanla geçecek o da
Kendiniz mi bıraktınız

kesinlikle yaşam şartlarından dolayı ilaçlar hayatımızı değiştiremeiyor maalesef sadece bizi birazdaha güçlü yapıyo hayatım biraz olsun düzene girmeseydi ben de bırakamazdım evleneceğim sonbaharda hemen çocuk yapmak istiyoruz o yüzden bırakabildim

kesinlikle yaşam şartlarından dolayı ilaçlar hayatımızı değiştiremeiyor maalesef sadece bizi birazdaha güçlü yapıyo hayatım biraz olsun düzene girmeseydi ben de bırakamazdım evleneceğim sonbaharda hemen çocuk yapmak istiyoruz o yüzden bırakabildim
Bende bebek düşnğyrum . Kolay olmucak ama bırakıcam cocugumdan kıymetli degl hiç bsy

Konu sahibi hamilelik olmadikca birakma henuz.Dozu fazlaymis azalttir.Iyi misin peki ilacin farki oldu mu?Cvp alamadim?

Haziran sana iyi geldi mi bu ilac?Daha iyi oldun mu?
Haziran ve Hayll
Bir de depresyonunuzu ne tetiklemisti?

Benim bosanma tetikledi.Ondan once de bir aile sorunu.Bosanmadan sonra iki ayrilik.simdi de orta yas sendromu yanizlik..is sorunlari..aile sorunu da heran kapida bekliyor.Hayatimi kontrol altina almaya calisiyorim denge saglamaya calisiyorum ama sartlarda duzelme olmadikca tam bir iyilik halini yakalayamiyorum.
Haziran?

Haziran sana iyi geldi mi bu ilac?Daha iyi oldun mu?
Haziran ve Hayll
Bir de depresyonunuzu ne tetiklemisti?
evet bana iyi geldi başka ilaçlar da kullandım ben 4 sene boyunca

benim hastalanmamın 1. sebebi okulu bırakmamdı 2. sebep aşk acısı
yıllar içinde bunlar birikti 5 yıl önce de anneannemi kaybettim ilk defa ölüm yaşadım bu beni çok etkiledi ve patlama noktası oldu

Back