Mide bulantısı şikayetiyle bundan 2 sene önce doktorlara gittim. Bütün tetkikler yapıldı ve en son psikolojik olduğu anlaşıldı. Psikiyatriye başvurdum. Bana rexapin 2,5 ve paxera 20 verdi. Tabii paxera kademeli olarak arttırıldı. 2 sene hiç aksatmadan kullandım. Devamlı da doktora gittim. Bu süre zarfında evlendim 2 ay oluyor. Kendimi de iyi hissettim diye ilacı kesmeye karar verdim. Kestim de. Ama bir anda bıraktım azaltmadım. Paxera baş dönmesi vs vs belirtiler verdi ama rexapin beni mahvetti. Onu bırakamıcam diye korkmaya başladım. Tekrar midem bulanmaya başladı. Bende ilaçtan değil de hastalığım nüksetti diye korktum. Tekrar doktora gittim. Doktor da daha önce kullanıp bıraktığımı söylediğim halde oralı bile olmadan aynı ilaçları tekrar yazdı. Ve ben hasta oldum tekrar diye ilaçları tekrar içme kararı aldım. Aslında ilaç içmek istemiyorum ama midem bulanıp, kusmaya başlayınca kilo vericem korkusuyla tekrar içmek istiyorum. Nolur bana yardımcı olun bu mide bulantısını beynimde Nasıl bitirebilirim? İlla ilaç mı almak zorundayım? Bebek sahibi olmak istiyorum artık ilaç kullanmak istemiyorum. Herkes gibi yaşamak istiyorum. Allahım nolur yardım et darda olan herkese