• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç bırakınca yaşananlar

İlaç içerken yemek yiyorsun demi?
Sen midenden rahatsızlandığında panik ve anksiyete yapmaya başlamışsın.
Ne yesem iyi olurum ne yesem kötü olurum en iyisi yemiyeyim kitlenmişsin bunlara ilaç içince çözülüyor bu durum bırakınca aynı.
Yememeye ikna etmişsin beynini yemek görünce bile miden bulanıyor bu yüzden.
Sana tavsiyem her şeyi ye korksan da ye kusar da yine tekrardan ye..
Yerken bana bir şey olmayacak ben sağlıklıyım iyileşiyorum daha iyi olacağım bunları yediğimde falan böyle telkinlerde bulun kendine. Beynini aldığı karardan vazgeçirmen lazım o da zamanla üzerinde çalışarak olur. yani yemek yediğimde kusmam daha iyi olurum bunlara inandır beynini o zaman kalmaz bu sorun canım
Allah razı olsun canım içimi o kadar rahatlattın ki evet ilaç alırken iyiydim bırakınca yine aynısı oldu. Şimdi deniyorum yesem de kussam da bir daha yemeye çalışıyorum umarım başarırım beynim çok inatçı çıktı her konuda olduğu gibi bunda da ayak diriyor bi adım öteye geçmiyor.

Artık kusmaktan iflahım kurudu bunun bir çaresi yok mu ben ölmek istiyorum.

Endoskopi yapıldı mı?
İlaçları kullan geçmezse yapalım dediler. Bu İstanbul'da tedavi olmakta çok zor endoskopi verin diyorum ilaçlar geçirmezse veririz diyorlar. Ama ben psikolojik ilaçları bıraktığım için böyle oldum reflü bu kadar kusturmaz biliyorum.

İlaçları kullan geçmezse yapalım dediler. Bu İstanbul'da tedavi olmakta çok zor endoskopi verin diyorum ilaçlar geçirmezse veririz diyorlar. Ama ben psikolojik ilaçları bıraktığım için böyle oldum reflü bu kadar kusturmaz biliyorum.

İnşallah geçer canım iyi haberlerini alırız bizde:21:

Mide bulantısı şikayetiyle bundan 2 sene önce doktorlara gittim. Bütün tetkikler yapıldı ve en son psikolojik olduğu anlaşıldı. Psikiyatriye başvurdum. Bana rexapin 2,5 ve paxera 20 verdi. Tabii paxera kademeli olarak arttırıldı. 2 sene hiç aksatmadan kullandım. Devamlı da doktora gittim. Bu süre zarfında evlendim 2 ay oluyor. Kendimi de iyi hissettim diye ilacı kesmeye karar verdim. Kestim de. Ama bir anda bıraktım azaltmadım. Paxera baş dönmesi vs vs belirtiler verdi ama rexapin beni mahvetti. Onu bırakamıcam diye korkmaya başladım. Tekrar midem bulanmaya başladı. Bende ilaçtan değil de hastalığım nüksetti diye korktum. Tekrar doktora gittim. Doktor da daha önce kullanıp bıraktığımı söylediğim halde oralı bile olmadan aynı ilaçları tekrar yazdı. Ve ben hasta oldum tekrar diye ilaçları tekrar içme kararı aldım. Aslında ilaç içmek istemiyorum ama midem bulanıp, kusmaya başlayınca kilo vericem korkusuyla tekrar içmek istiyorum. Nolur bana yardımcı olun bu mide bulantısını beynimde Nasıl bitirebilirim? İlla ilaç mı almak zorundayım? Bebek sahibi olmak istiyorum artık ilaç kullanmak istemiyorum. Herkes gibi yaşamak istiyorum. Allahım nolur yardım et darda olan herkese

Çok süre geçmiş knuşmanın ardından ama şikayetimiz aynı ve hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz bana ulaşır musın bi şekilde çok sağol

Back