• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç Alerjisi KORKUYORUMM

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Arkadaşlar çok yakın bir zamanda sevdiğim biri ameliyata giricek bu beni çok korkutuyor. Safra kesesiyle ilgili ama çok büyük bir sorun var. İlaçlara alerjisi var ve acil bir durumda ne yapılacağı bilinmiyor uykularım kaçıyo bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen

İlaçlara alerjisi olduğunu doktora söylemeye ihmal etmesin.Test yapabilirler.Meserla genel anesteziye vs alerjisi varmı mesela.Bide sanırım ciddi bir sorunu varsa bununla ilgili bilgiyi üzerinde mi taşıyordu(Meaela bir bileklik şeklinde) neydi bişiler vardı sanki.
Anenmin de varmış alerjisi .Diş için lokal anestezi yapıldığında şoka girmiş.Geçen ay sırtımda bir kist vardı onu aldırdım.Anestezi yapınca doktora bunuda söledim:)Bana diyoki bunu şimdimi söylüyosun:1:

bunu en çokta anestezicinin bilmesi gerekiyor. ameliyat gününden önceki son görüşmede mutlaka kendi doktorunuza söyleyin. o gerekeni yapacaktır

Back