Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriIL MIO Marka Abiye Modelleri
Canım, onun fiyatı 200 tl civarıdır tahminimce, çünkü ekteki ilk resimdeki kısa elbise mağazada yoktu ama kataloktan gösterip fiyatını sorduğumda 240 civarı dediler. Ben 2. resimdeki elbisenin mor renklisini, ama buradaki gibi taşlı değilde gögüs bel arası drapeli satenli olanını aldım, saten bölüm arkadan kuşaklıydı ayrıca ve çantası da beraber (gelinlikle verilen büzgülü çantalardan ama tabii elbisenin kumaşından) 450 liraya aldım. Eşimin kız kardeşinin düğününde giymek için aldım, hendi kardeşimin düğününde de giyerim...
Markanın adını sonuna "abiye" sözcüğünü de ekleyerek google aratıp sitesinden anlaşmalı mağazalarını öğrenebilirsin...
Evet canım bulunduğum ilde de nerde satıldığına baktım, buldum. Olmazsa gider sorarım, bu yaz çok nişan,düğün vs var, olanlardan da giyerim yenilerini de alırım diye düşünüyorum. Ben aslında saks mavisi abiyelere hayranım, Beymen'de gördüm geçen gün bir tane, hayran oldum :asigim: Belki de onu alırım...