Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ilk defa istediim norm fazlası olduğumdan 5 tercihimin hepsinde 1, ve 2, sıradayım bundan sonra 2. cetvel ne zaman açıklanıyo nasıl oluyo bu işler yardım...
tercihlerinin sonucu belli olacak. bugün geç vakitte de olsa açıklanır. kendi mebbis sayfandan görebilrisin canım. açıklanıp açıklanmadığını ise memurlar.netten takip edebilirsin.
olur mu öyle şey ya. daha sonuçlar belli değil ki nasıl karar verebiliyor kendi başına. hala açıklanmadı beklemedeyiz biz de. İnşallah olur seninki de.
il içi norm fazlası sınıf öğretmeniyim tercihlerimin hiçbiri gelmedi...ankaradayım şimdi ne olacak acaba ??eşimin çalıştığı yeri göz önünde bulundururlar mı resen atama yaparlarken??
il içi norm fazlası sınıf öğretmeniyim tercihlerimin hiçbiri gelmedi...ankaradayım şimdi ne olacak acaba ??eşimin çalıştığı yeri göz önünde bulundururlar mı resen atama yaparlarken??
canım resen atamayı kabullenme bende sınıf öğretmeniyim norm fazlasıyım sendikaların genel merkezine git 147 yi ara bimer e il e yaz ben öyle yapıyorum biz mağduruz