How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

il içi tayinim çıktı yeni okulda norm fazlası olduğumu öğrendim.

illederengarenk

Biraz vicdan,biraz bahar
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
2.837
1.182
373
henüz ilişik kesmedim.böyle birşey nasıl olur aklım almıyor.bu durumda ne yapabilirim.tayinimim durdurulması için dilekçe verdim ancak sonçta birşey olmayacak gibi.lütfen fikir istiyorum.

ayy arkadaşım aynı dertten muzdaribim... ben eş durumuyla geldim norm fazlası olarak. okula gittim bizim öğretmenimiz var ki sizi kim gönderdi gibi bir saçma tepkiyle karşılaştım. atandığım okul evime 70 km ydi evime 11 km olan yere görevlendirme yaptırdık. benim için daha iyi oldu tabiki. bu sene ne yapacağım bilmiyorum. hakkında hayırlı olan oluyor sen akışına bırak dert etme. ama bildiğim kadarıyla temmuzda tekrar il içi atama var ve buna norm fazlası olanalr da başvurabilecek yıl şartı aranmaksızın. onu da bekliyorum. sen de bir dene. üzülme olacağına varıyor bu senin için bir şans olabilir. gerçi hangi ildesin bilmiyorum ama

ayy arkadaşım aynı dertten muzdaribim... ben eş durumuyla geldim norm fazlası olarak. okula gittim bizim öğretmenimiz var ki sizi kim gönderdi gibi bir saçma tepkiyle karşılaştım. atandığım okul evime 70 km ydi evime 11 km olan yere görevlendirme yaptırdık. benim için daha iyi oldu tabiki. bu sene ne yapacağım bilmiyorum. hakkında hayırlı olan oluyor sen akışına bırak dert etme. ama bildiğim kadarıyla temmuzda tekrar il içi atama var ve buna norm fazlası olanalr da başvurabilecek yıl şartı aranmaksızın. onu da bekliyorum. sen de bir dene. üzülme olacağına varıyor bu senin için bir şans olabilir. gerçi hangi ildesin bilmiyorum ama

bursadayım ben.aslında bulunduğum okul çok iyi bir okuldu ama evime yakın diye tayin istedim.ancak tainimi durdurmayıda kabul etmediler.ama görevlendirme yada tayin isteyeceğim galiba.bende akışına bıraktım artık.

Back