• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

il dışı 2013 tayini ısteyecek olanlar??

merhaba arkadaşlar il dışı atamalrı tarihi netlik kazandımı ayrıca mebbistenmi terci yapılıyo meslekte 2. yılım pek bilmyrum . bu sene tayin hakkım varken okulum zorunlu hzmet oldu tercih yapamıycam seneye inşallah aynı şartlara sahip bir yeri tercih edebilirim

merhaba arkadaşlar il dışı atamalrı tarihi netlik kazandımı ayrıca mebbistenmi terci yapılıyo meslekte 2. yılım pek bilmyrum . bu sene tayin hakkım varken okulum zorunlu hzmet oldu tercih yapamıycam seneye inşallah aynı şartlara sahip bir yeri tercih edebilirim

hayırlısı olsun öğretmenım..malesef tarıh bu senede muamma..

tercıhlerınız mebıs uzerınden yapıp müdüre onaylatıyorsunuz..sonrada mem e..

kızlar ben2.yılımı bitirdim egedeyim doğu görevi istemeyi düşünüyorum beklesem m istesem mi? şimdi çalıştıüım yer ilçede hergün gelip gidiyorum baya yol yapıyorum yoruldum :(

Gunaydınlarr.

Beklıyoruz beklıyoruz da gozumuzden kacmasın.Mebbisteki puanlarınıza bir göz atın arkadaslar bir iki puanda olsa artmış.Allah bereket versin 2 puan 2 puandır:1:.

MEB 2013 İl Dışı Atama Kılavuzu Taslağı Yayınlandı il dışı yer değiştirme ve zorunlu hizmete dair il dışı tayinlerin taslağı yayınlandı arkadaşlar. Tercihler 18-24 temmuzda. 26 temmuzda da sonuçlar belli oluyor . Ben de İstanbul dan akdeniz tarafına il dışı isteyeceğim. Sınıf öğretmeni olmadığım için şanslıyım. Branşım gereği eğer çok az okul açılmazsa büyük ihtimalle olur. Ama yine de hayırlısı olsun diye dua ediyorum. Hayırlı olmayacaksa olmasın. Hepimiz için öyle gerçi değil mi. Bol şanslar hepinize.

evet sonunda beklenen geldi ve açıklnadı nereleri istemeyi düşünüyorsunuz

theTudors hocam, eğitimhanedeki eğer sizseniz tayininiz hayırlı olsun... inşallah gönlünüze göre bir yer çıkmıştır...

gunaydın.
bende tayini çıkanlar arasındayım :) Manısa oldu 3. tercihim.
Seneye tayin isteyecekler eğitimhanenin atama robotu cok buyuk oranda bılgı verıp anlamanıza yardımcı oluyor cıkıp cıkmayacagını .Tayın donemınde mutlaka kaydolun.

theTudors hocam, eğitimhanedeki eğer sizseniz tayininiz hayırlı olsun... inşallah gönlünüze göre bir yer çıkmıştır...

evet o benim :1:

tayin çıktı hayırlısı ile..

darısı isteyen herkese hayırlısı ile nasip olsun..memlekete tayin oldum 4 yıldan sonra:nazar:

teşekkür ederim..

gunaydın.
bende tayini çıkanlar arasındayım :) Manısa oldu 3. tercihim.
Seneye tayin isteyecekler eğitimhanenin atama robotu cok buyuk oranda bılgı verıp anlamanıza yardımcı oluyor cıkıp cıkmayacagını .Tayın donemınde mutlaka kaydolun.

haydı hayırlısı..chelzy nereye çıktı tayın?? özelde yazışalım..

topicteki kızlarla bı organızasyon yapalım sonbahar başlamadan:1:

Back