• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

il dışı 2013 tayini ısteyecek olanlar??

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü bir sendikaya vermiş oldugu cevabi yazısında 2013 yılı yer değiştirme takvimini açıkladı.

İşte o takvim;

01-30 Mayıs tarihleri arasında il içi ve iller arası yer değiştirmeler.

01-20 Haziran tarihleri arasında iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmeler.

20 Haziran 10 Temmuz tarihleri arasında Alan değişikliğine bağlı yer değiştirmeler.

15-26 Temmuz tarihleri arasında 1. özür durumuna bağlı yer değiştirmeler.

12-21 Ağustos tarihleri arasında 2. özür durumuna bağlı yer değiştirmeler.

alıntı....memurlar.net

Arka arkaya iki özür durumu mu yapacaklar?
yoksa biri sağlık diğeri eş diye ayrı ayrı mı oluyor acaba?

Bu arada Herkes için hayırlısı olsun inş..

Arka arkaya iki özür durumu mu yapacaklar?
yoksa biri sağlık diğeri eş diye ayrı ayrı mı oluyor acaba?

Bu arada Herkes için hayırlısı olsun inş..

bilmıyorum ki hocam:44:

ildışı tarihide ıkı tane verilmiş..

biri 2010 yılındakı iliçi ildışı beraber yapılacak gıbı anlam çıkartılabılen 1-30 mayıs

diğeri rotasyon geldı anlamı çııkan zorunlu hızmete bağlı iller arası 1-20 hazıran

anlayamadım..

ne varki MEB kendı sitesınde doyurucu bılgı verse..yarını beklıyorum..hayırlısı olsun hepimize:nazar:

Aynı geçen sene yaşattıkları belirsizliği yaşatıyorlar..
Yahu bütün kış yan gelip yattılar sanırım.Bu kadar mı zor tarih belirlemek ve açıklamak ??
Dün bi sendika baskanı facebook hesabında iliçinin 1 ay sonra yapılacagını yazmıs.
1gün önce yine bir sendikaya 15inden sonra açıklanacagı yazmıstı.
Net birşey soylemek bu kadar mı zor ?

Aynı geçen sene yaşattıkları belirsizliği yaşatıyorlar..
Yahu bütün kış yan gelip yattılar sanırım.Bu kadar mı zor tarih belirlemek ve açıklamak ??
Dün bi sendika baskanı facebook hesabında iliçinin 1 ay sonra yapılacagını yazmıs.
1gün önce yine bir sendikaya 15inden sonra açıklanacagı yazmıstı.
Net birşey soylemek bu kadar mı zor ?

dile kolay 12 ay..merkezde binlerce Meb memuru..ne yapmış??

okul dönüşümü,norm belirlermeleri..herşey yapboz oldu..2 senedır aynı tayın krizi..

şimdide yazın size Ramazanı zehir edeceğiz diye zemberek bir resmi yazı:19:

1- Önce il içi ve iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı nakil işlemleri yapılacak. Bu işlemler Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak.

2- Alan değişikliği işlemleri Temmuz ayında yapılacak.

3- Özür durumundan yer değiştirmeler 15 Temmuz ila 5 Ağustos arasında yapılacak.

4- KPSS puanına dayalı ilk atamalar 16 ila 29 Ağustos arasında yapılacak.

alıntı: memurlar.net

benım düğün temmuz başında..nişanlımda eş durumuyla gıttığım yere gelecektı..

geçen yılkı sıkıntıları yaşatma sen bizlere ALLAHIM:31:

21 hazırana kadar norm guncellemesı olacakmış..20 mayısta başlayacak..1 ayda yapacaklar bırde..nıck nıck..

denecek çok şey varda ; ya sabır:nazar:

herkese hayırlı kandiller dilerim..

okul dönüşümü,norm belirlermeleri..herşey yapboz oldu..2 senedır aynı tayın krizi..

1- Önce il içi ve iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı nakil işlemleri yapılacak. Bu işlemler Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak.

3- Özür durumundan yer değiştirmeler 15 Temmuz ila 5 Ağustos arasında yapılacak.

Özür grubunu az da olsa erkene almalarına sevindim.
Umarım bu tarihlere uyarlar hocam.
İnsanlara tatili zahir ediyorlar.
Geçen yazdan hiç bir şey anlamadık.
Allah herkesin gönlüne göre versin,hayırlısı olsun.

Özür grubunu az da olsa erkene almalarına sevindim.
Umarım bu tarihlere uyarlar hocam.
İnsanlara tatili zahir ediyorlar.
Geçen yazdan hiç bir şey anlamadık.
Allah herkesin gönlüne göre versin,hayırlısı olsun.

amin hocam:nazar:

inşallah ramazanımızı zehir etmezler bir kez daha..

herkesin hakkında hayırlısı olsun..

ama ALLAH bunu yapanlara akıl ve vicdan aynası versin:19:

20 Hazıranda norm guncellemelerı bıtse.
En erken 1 haftada iliçini başlatsalar.
1 haftada tercih ve acıklanma surecı.
Temmuzun 1 haftası ılıcı acıklanır.
1 haftayada ıldısı tercıh surecı baslar ve
Temmuzun 15ı gibide bızım bellı olur akıbetimiz.
En azından personel meb den gelen resmı bır acıklama.Yuvarlak bır tarıh ama olsun.
Şimdi dön memlekete 10 gun sonra yine dön tayin cıkarsa.Hıc mı dusunulmez ögretmen anlamıyorum??

20 Hazıranda norm guncellemelerı bıtse.
En erken 1 haftada iliçini başlatsalar.
1 haftada tercih ve acıklanma surecı.
Temmuzun 1 haftası ılıcı acıklanır.
1 haftayada ıldısı tercıh surecı baslar ve
Temmuzun 15ı gibide bızım bellı olur akıbetimiz.
En azından personel meb den gelen resmı bır acıklama.Yuvarlak bır tarıh ama olsun.
Şimdi dön memlekete 10 gun sonra yine dön tayin cıkarsa.Hıc mı dusunulmez ögretmen anlamıyorum??

merhaba chezly:3:

bizi düşünen yokki..sen ne yaparsan yap..yaz tatilimiz bol ya nasılsa..ee birde ramazan..ne yapacaksın tatili:19:

bugun 3 hazıranda iller normları güncellemeyı bitirecek dıye mebbıste yazı vardı..

umarım bızı neler bekledığını bır zahmet açklarlar

3 hazıran ve meçhul sonrasını sabırla beklerım dıyen var mı? ben tereddütteyım..deli olacağım sanırım:53:

merhaba kızlar.
bu yıl ben de il dışı tayin istiyorum.hakkımızda herşeyin hayırlısı.ama benm için ne kadar geç olursa o kadar iyi olucak bazı şeylerin netleşmesi adına.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.geç de olsa açılsa son anda vazgeçmeseler inşallah.

merhaba kızlar.
bu yıl ben de il dışı tayin istiyorum.hakkımızda herşeyin hayırlısı.ama benm için ne kadar geç olursa o kadar iyi olucak bazı şeylerin netleşmesi adına.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.geç de olsa açılsa son anda vazgeçmeseler inşallah.

ildışı en geç 8 temmuzda sonuçlanır sanırım..benım tahmınım bu yonde..15 ınde başka bır tayın sürecı var çünkü..

hayırlısı ne ise o olsun:31:

4- KPSS puanına dayalı ilk atamalar 16 ila 29 Ağustos arasında yapılacak

kızlar bu kpss ile atama bekleyen yani bizlerin bu tarihler arasında mı atanacağı anlamına geliyor?

4- KPSS puanına dayalı ilk atamalar 16 ila 29 Ağustos arasında yapılacak

kızlar bu kpss ile atama bekleyen yani bizlerin bu tarihler arasında mı atanacağı anlamına geliyor?

evet ehlimana nasipse ilk atama o tarıhlerde..hayırlısı:nazar:

Sınıf öğretmeni puanım 84, il dışı isteyeceğim:30:

Mrb branşlarımız aynı ve bende Ege'ye isteyeceğim puanınız kaç hocam? Bekleyişden belirsizlikten bıktım umarım hakkımızda hayırlısı olur

puanım 70..hayırlısı olsun hocam..sizin puan kaçtı?

Son düzenleme:
Back