Ben de 2.seferde geçmiştim o dersten ama matematik yüzünden matematiği geçmem şart olduğu için derslerden birini bütünlemeye bırakma kararı almıştım. bütünlemede geçemeyince diğer sene külfet oldu tabi :) evdeki hesabım çarşıya uymadı.kitaptan çalış mutlaka okumadan atlama, çünkü bazen anlamadığın bi kavram başka bi paragrafta daha basit anlatılabiliyor.önemli gördüğün yerlerin altını çiz. konular bitince bu çizdiğin yerleri tekrar et soruları çöz yapamadığın soruların cevaplarını kitapta bul ve tekrar oku. anladığından emin olana kadar.son bi kaç yılın -ben genelde son 5 yılın (eğer zamanım yetiyorsa) sorularına göz atıyorum bazen birkaç soru tekrar sorulabiliyor- sorularına göz gezdir. kitapta yanlardaki açıklamaları tanımlamaları sınavdan önce hızlıca gözden de geçirebilirsin. Başarılar..
PS: MAALESEF KİTAPTAN BAŞKA BİR KAYNAK ÖNEREMİCEM ÇÜNKÜ MATEMATİK İÇİN YAŞADIĞIM ŞEYİ YAŞIYORSUN. BİR ÜST SINIFA GEÇMEN İÇİN BU DERSİ MUTLAKA GEÇMEN LAZIM. RİSKE ATMA ŞANSIN OLMADIĞI İÇİN KİTAPTAN ÇALIŞMAN EN DOĞRUSU. HEPİMİZ YAŞADIĞIN BUNALIMI YAŞIYORUZ EMİN OL