İktisat mı hemşirelik mi ?

1munzevi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
52
4
1 yıl iktisat okudum sevmedim bu yıl okula gitmeyip hazırlandım sağlık bölümünde okumak istiyodum hemşireliğe gitcektim ama ailem iktisata dön rahat edersin diyo arada kaldım sizce ?

Hemsirelikte işsiz kalma olasılığın yok denecek kadar az. Sevdiğin işi yapacak olman da ayrı bir güzellik. İktisatı sevmediğin için bu alana yönelik kendini geliştirmeyeceksin bu nedenle de iş bulmada zorlanacaksın. Ve keşkeler başlayacak. Eğer ailene ekstra maddi yük olmayacaksan kimseyi dinleme bence bu senin hayatın.

İşsiz kalmaktan ziyade sevmemişsin zaten iktisadı.
Hemşirelikte de çalışma şartları ağır, hemşirelerle konuş, bir de iktisat okuyanlarla. Ona gore karar ver bence

Edit:tercih bitti unutmuşum, ne yaptınız tercih verdiniz mi?

Evet hemşirelik tercih ettim hala geri dönme şansım varken hemşireliğe gitme şansımı da bitirmek istemedim

Sanırım kararımı verdim bir yandan iktisatın derslerine bakıyorum benim için akıl almaz derecede zor bir yandan hemşireliğin derslerine bakıyorum çok eğleniyorum sanırım bana göre olan hemşirelik

Sanırım kararımı verdim bir yandan iktisatın derslerine bakıyorum benim için akıl almaz derecede zor bir yandan hemşireliğin derslerine bakıyorum çok eğleniyorum sanırım bana göre olan hemşirelik
Dersler de onemli bir de çalışma alanlarına bakın ona göre hemşirelik gelirse gidersiniz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…