• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikolata kisti ameliyatndan sonraki zamanlarda sorun yaayan arkadalar

Pitircikz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
567
3
296
Ankara
mrb ben yaklaşık 1,5 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum fakat hala gaz sancılarım oluyo ara ara sizdede böyle sıkıntılar oluyomu yada farklı şeyler.birde bebek çalışmasına başladınızmı size doktorunuz nezaman başlayın dedi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirimsositososito

Daha 1,5 ay olmuş çok erken.Ben de ameliyat oldum mayıs ayında.O ağrılar bir süre daha davam eder.Karında şişlik vardır.Ben de dr.a sormuştum oradan büyük bir kitle çıktı, vücut adapte olmaya çalışıyor çok normal dedi.Buna kafanı takmana gerek yok.Ben ameliyattan 3ay sonra evlenecektim dr. evlenir evlenmez çocuk yap dedi.3 ayın burda önemi varmı onu bilemiyorum.Bense hap kullandım bu ay son hapa başladım bırakacağım.ama pişman oldum keşke hemen yapsaydım çocuk.Hap nedeniyle sanırım 2aydır adetim azaldı ve kısa sürdü.Hormon testinde fsh yüksek çıktı.Haptan dedi dr. Sen de bence dr.a sor ve en kısa zamanda hamile kalmaya çalış.Çok geçmiş olsun canım

Daha 1,5 ay olmuş çok erken.Ben de ameliyat oldum mayıs ayında.O ağrılar bir süre daha davam eder.Karında şişlik vardır.Ben de dr.a sormuştum oradan büyük bir kitle çıktı, vücut adapte olmaya çalışıyor çok normal dedi.Buna kafanı takmana gerek yok.Ben ameliyattan 3ay sonra evlenecektim dr. evlenir evlenmez çocuk yap dedi.3 ayın burda önemi varmı onu bilemiyorum.Bense hap kullandım bu ay son hapa başladım bırakacağım.ama pişman oldum keşke hemen yapsaydım çocuk.Hap nedeniyle sanırım 2aydır adetim azaldı ve kısa sürdü.Hormon testinde fsh yüksek çıktı.Haptan dedi dr. Sen de bence dr.a sor ve en kısa zamanda hamile kalmaya çalış.Çok geçmiş olsun canım

nehircim çok sağol cevabın için ben bu ay başladım çocuk çalışmalarına bakalım inşallah allah tüm isteyenlere verir valla güç bi aşamadan geçiyoruz tabi keşke sende hemen hamile kalabilsen keke korunmasaydın tabi ama şimdi hapı bırak bari nekadar kısa sürede olursa okadar iyi bizizm için biliyosun

peki nehircim senin gaz ağrıların oluyomu hala böyle karnına kramplar giriyomu benim kramplarım oluyo halada o yüzden merak ettim bide devamlı ishal durumdayım yani sende öylemisin

nehircim çok sağol cevabın için ben bu ay başladım çocuk çalışmalarına bakalım inşallah allah tüm isteyenlere verir valla güç bi aşamadan geçiyoruz tabi keşke sende hemen hamile kalabilsen keke korunmasaydın tabi ama şimdi hapı bırak bari nekadar kısa sürede olursa okadar iyi bizizm için biliyosun

İyi yapmışsın hemen başlamakla.İnş en kısa zamanda olur bebişinyerimseniben Ben de bir ay sonra başlayacağım inş bir sorun çıkmazsa hapı bırakmadan önce ultrasona gidecem son kez.Sanırım birşey çıkmaz.O zaman önce senin güzel haberini bekliyoruz.Sonra da benimkaydirigubbakcemile5 Bu sitede birisiniokumuştum o da ameliyattan sonra 6 ay falan hapla korunmuş bırakır bırakmaz da hamile kalmış.Bu haber bana umut oldu sana da umut olsunyerimseniben
Gaz sancıların karnında şişlik olması normal.Bir süre sonra geçer.Benim de öyle olmuştu.Ama ishal durumu olmadı bende.Ama tabi herkesin bünyesi farklı.

evet şekerim hadi bakalım inşallah hayırşısı olsun hepimiz için.belkide ben aynı anda histereskopide geçiridm alttan kanallarımada baktılar birde yapışıklık falan varmış bende o yüzden zor geçti galiba sned evarmıydı yapışıklık falan

evet şekerim hadi bakalım inşallah hayırşısı olsun hepimiz için.belkide ben aynı anda histereskopide geçiridm alttan kanallarımada baktılar birde yapışıklık falan varmış bende o yüzden zor geçti galiba sned evarmıydı yapışıklık falan

Canım ben o zaman bekardım ameliyat olduğumda alttan birşey yapılmadı oyüzden.Dr.da onunla ilgili birşey söylemedi bilemiyorum oyüzden :sm_confused:

gerçi benim yapışıklılar kanalda falan değil güzelim bağırsaklarımda ve rahmin arka duvarında varmış bnu kistten dolayı onu demek istedim bu kistin orta ve ileri safhası yapışıklıklara sebep oluyo çok şükür kanallarım temiz çıktı ayyyyyyyyy ne zor bu kadınlık yaaaaaaaaaaaaaaa

Merhaba arkadaşlar. Ben bekar bir bayan olarak miyom ameliyatı geçirdim, açık ameliyat, soruları olanlar varsa cevaplayabilirim.

3 ay önce laparoskopik kistetkomi ameliyatı oldum. Çok şiddetli ağrı oluyor sol yumurtamda adetliyken. Dr.a gittim. sol yumurtam ameliyat sonrasındna rahme yapışmış. Ağrı yapan oymuş. bu arada amh 0,2 çıktı. ameliyat yumurtalık rezervimi azaltmış. Hemen tüp bebek dedi dr.

gerçi benim yapışıklılar kanalda falan değil güzelim bağırsaklarımda ve rahmin arka duvarında varmış bnu kistten dolayı onu demek istedim bu kistin orta ve ileri safhası yapışıklıklara sebep oluyo çok şükür kanallarım temiz çıktı ayyyyyyyyy ne zor bu kadınlık yaaaaaaaaaaaaaaa

pitircik merhaba senin durumun ne oldu acaba

Back