a.saçık ilköğretime bu sene kayıt olan arkadaşlar biliyorsunuz 6.sınıfın derslerinin tümünden sorumlu olarak 7.sınıfın derslerindende 4 tane ders seçmem gerekiyordu ders seçmekte geç kalmışım şimdi benim yerime sistem otomatik olrak ders seçmiş peki ben hangi dersler seçilmiş bunu nasıl öğreniceğim şu işe bakyaaa bunca seneden sonra okla yazılırsan olacağı budur :1rolleyes:bu konularda bilgisi olan arkadaşlar sorunlarımızı burda paylaşalım.
bende sizlerdenim hanımlar yıllardır istediğim şeyi bu sene gerçekleştirdim sonunda şükür 7.ve 8. sınıf öğrencisiyim iksinide bu sene verecem inş bakalım umarım altından kalka bilirim:bbo:
aynen banusum bende 7.8 in derslerin, vericem ama ortada daha kitap bile yok . pazartesi gidip alıcam bayram sonunda kitaplar gelecek demişlerdi ....laelaelaelaelaeBende 7 ve 8 deyim beyazım toprağım buyrunnnnnnnnn memnun oldum :jeyyar:
Ben buralara gelmeyeli baya hareket olmuş burda
Bende 7 ve 8i vericem 6 dan da 2 ders
Şimsi açköğretimin sitesine baktımda şöyle bir bilgi var
2009 Yılı Kayıt Dönemlerine Göre Sınav Tarihleri
ÖN KAYIT TARİH ARALIĞI SINAVA GİRİLECEK TARİH
2 Şubat 2009
10 Temmuz 2009 14 Kasım 2009
01 Eylül 2009
22 Ocak 2010 13 Mart 2010
25 Ocak 2010
28 Mayıs 2010 17 Temmuz 2010
Benim kayıt tarihim 20 Temmuz ben şimdi 14 Kasımda sınava giremeyecekmiyim acaba
Yine karıştım kafamçokkarıştı
Ha çalışma derseniz O işle hiç bir ilgi ve alakam yok Ders çalışmaya ya vakit ugun olmadı yada kafam keyfim yerinde olmadı henüz :çok üzgünüm:
Ben buralara gelmeyeli baya hareket olmuş burda
Bende 7 ve 8i vericem 6 dan da 2 ders
Şimsi açköğretimin sitesine baktımda şöyle bir bilgi var
2009 Yılı Kayıt Dönemlerine Göre Sınav Tarihleri
ÖN KAYIT TARİH ARALIĞI SINAVA GİRİLECEK TARİH
2 Şubat 2009
10 Temmuz 2009 14 Kasım 2009
01 Eylül 2009
22 Ocak 2010 13 Mart 2010
25 Ocak 2010
28 Mayıs 2010 17 Temmuz 2010
Benim kayıt tarihim 20 Temmuz ben şimdi 14 Kasımda sınava giremeyecekmiyim acaba
Yine karıştım kafamçokkarıştı
Ha çalışma derseniz O işle hiç bir ilgi ve alakam yok Ders çalışmaya ya vakit ugun olmadı yada kafam keyfim yerinde olmadı henüz :çok üzgünüm:
evet sınav tarıhleri aynı canım . daha ayruntıyı kendi şifrenle girdigim sayfanda görürsün sanırım ........Bende şimdi baktım sınav tarihleri tek ya öyle kayıta göre sınav olurmu çok karışır o zaman zannumca -tatlicadiarzu-
kıslar bide size bişi sorucam biz busene inşallah ilk ögretimi bitirdik diyelim seneye lise düz lise dışında diger liselere gitmek isteyen yada bu konuda bir bilgisi olan varmı .....
evet sınav tarıhleri aynı canım . daha ayruntıyı kendi şifrenle girdigim sayfanda görürsün sanırım ........
Bana şifre ver(e)mediler maalesef (eski kayıt olduğum için)
Ana sayfada yayınlanacak ordan takipedin dediler
Böylede görünce takıldım nasıl olacak diye
Dediğiniz gibiyse sorun yok o zaman
Bide ben bi başlasam çalışmaya
bana şifre verdiler ama sayfaya giriş yapamıorum edense :uhm:
meslek liseleri.. vs bonusum iyi bi araştırmak lazım aslında ....Seçeneklerimiz neler ki?şutarafagitti
canım böyle ayrıntıları CAGRI merkezinden sorabilirsin ..arkadslar ortasonda ve lise sonda 3.yada 4 dersden kalanlar acıköğretimle ne kadar znmda alacaklar bilğisi olan varmı yani veremedikleri dersleri verip ne kadar znmda alırlar diplomalarını
canım böyle ayrıntıları CAGRI merkezinden sorabilirsin ..
0 312 444 83 83 kaydirigubbakcemile5
meslek liseleri.. vs bonusum iyi bi araştırmak lazım aslında ....
kızlar bide sınav yerlerimiz ve tarıhleri bize ayrılan sayfada yayınlanacak diye biliyorum sınava yakın zamanda herkes kendi sayfasına arada bir göz atsın derim ben ..
bildiginiz gibi artık sınav yerleri ve tarihleri artık adrese postalanmıyor direk şifrenizi yazıp girdigimiz kendi sayfamızdan bilgi edinecegiz . geçtigimizide ordan ögrenecegiz . şifreniz nasıl verilmiyor yada sayfanız olmadan bunları nasıl ögreneceksiniz . :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?