Bende bıraktım çalışmayı
Bi kça gün bi göz atmıştım Şİmdi onuda yapmıyorum
EKİNOKS sen öğrenci kartını aldığını söylemiştin yanılmıyorsam
Ben geçenlerde gittim sordum KAsım gibi vericem kartları dedi ya
Benim halkeğitimmi sorunlu acaba
arkadaşlar bu gün kayıt olduğum halkeğitime gittim kitapları sormaya kalabalıktı sağolsun oranın müdürü birisiyle görüşürken bende yanlarındaydım görevlilere sormayın onlar hep yok derler dedi eğer benim lafımı ciddiye alıyorsanız benim ilk kitapları aldığım yeri dedi başka hal eğitim merkezinden almıştım kitaplarınız oraya geldi demişti ve eve geldiğimde aradım gerçektende müdürün dediği gibi kitaplar gelmiş yarın kitaplarımı almaya gidiyorum sizde bence görevlilere inanmayın onlar başından savmak için öyle diyorlar valla bizim müdür çok iyi biri bayağı yardımını görmüştüm dediğim gibi kitaplarınızı nereden alacaksanız orayla irtibata geçin arkadaşlar benden söylemesi
o neymiş öyle ya kesinlikle çifte sıtandart olur herkes emegiyle kazansın ...kızlar bir şey daha var bu günkü kayıt olduğum yerde biri bana 25 yaş üstü olanların puanı düşük olsa bile geçme şans var demişti ama tabi bu onun söylediği bir şey sizinde bilginiz varmı bu haberden
bu konular tan bir muamma bence okul kısalınca çok şey degişti geçen sene ben 6. sınıfı verirken bi dönem bi yere kadar ders veriliyor du bu sene nasıl hiçbir fıkrım yok .insan ordaki memurlerade bişi sormaya korkuyo ya . valla -tatlicadiarzu-arkadaşlar bir şey sorucam diyelim 6. sınıf sınavında kitabın tamamından mı sorumluyuz yoksa atıyorum 4 ünitedenmi bilen var mı . çünki kitaplarda 5. üniteden sonra şey yazıyo ilk sınavda bu kadarından sorumlusunuz artık 7. sınıf hatta 8. sınıfta veriliyomuş ya üniteler bölünmez herhalde
laelaelaelaelae evet şekerim tüm kitaptan ama okadar korkmayım ya valla .....kaydirigubbakcemile2Kızlar 14 kasımdaki sınav için örneğin türkçe kitabının kaç ünitesinden sorumluyuz? hepsinden deildir umarım :1shok:
laelaelaelaelae evet şekerim tüm kitaptan ama okadar korkmayım ya valla .....kaydirigubbakcemile2
her sınavda bir sınıf geçilecegi için böyle geçem sene kitabın yarısından sorunlu olunuyordu fakat 2 sınavda 1 sınıf geçiliyordu ..... bu sene her sınavda bir sınıf geçilecegi için tüm tersler kitapların tamamından gelecek ...
dedigim gibi korkmayın okadar ....gamyoncuiremsu
3 sınıf 1 senede bitiyor canım bunu biliyormuydun
laelaelaelaelae evet şekerim tüm kitaptan ama okadar korkmayım ya valla .....kaydirigubbakcemile2
her sınavda bir sınıf geçilecegi için böyle geçem sene kitabın yarısından sorunlu olunuyordu fakat 2 sınavda 1 sınıf geçiliyordu ..... bu sene her sınavda bir sınıf geçilecegi için tüm tersler kitapların tamamından gelecek ...
dedigim gibi korkmayın okadar ....gamyoncuiremsu
:ecrin_bebek: Ben 3 sınıf geçmiycem 2 sınıf geçicem işşallah acaba ondada bütün ünitelermi olucak ya akannehir
Daha kitaplarımıda alamadım yarın oğlum ana okuluna başlıyo ana oğul bu sene tozunu attırıcaz ortalığın :smiley-cool:
Alıştırma yapmak için çözülebilecek testler buldunuzmu :uhm:
İnternette yada kitap olarak. konu olarak okuyup bitirmek zor gibi CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?