İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

evet canım ben aldım öğrenci kartımı aslında çalışan kişiylede alakalı bizim haleğitimindeki kızda çok kibirli ben müdüre sormuştum sağolsun yardımcı oldu ordaki çalışan memur bakıyor bu işlere aslında

arkadaşlar bu gün kayıt olduğum halkeğitime gittim kitapları sormaya kalabalıktı sağolsun oranın müdürü birisiyle görüşürken bende yanlarındaydım görevlilere sormayın onlar hep yok derler dedi eğer benim lafımı ciddiye alıyorsanız benim ilk kitapları aldığım yeri dedi başka hal eğitim merkezinden almıştım kitaplarınız oraya geldi demişti ve eve geldiğimde aradım gerçektende müdürün dediği gibi kitaplar gelmiş yarın kitaplarımı almaya gidiyorum sizde bence görevlilere inanmayın onlar başından savmak için öyle diyorlar valla bizim müdür çok iyi biri bayağı yardımını görmüştüm dediğim gibi kitaplarınızı nereden alacaksanız orayla irtibata geçin arkadaşlar benden söylemesi

Kayıt olunulan halk eğitimden kitaplar alınamıomu? :uhm: Ben arkım adına kayıt yaptırdım küçük bi kagıt verdiler Eylü'de gidip alıcaktım ordan daha gitmek kısmet olmadı yarın bi gidim bakim bari :bbo:

kızlar bir şey daha var bu günkü kayıt olduğum yerde biri bana 25 yaş üstü olanların puanı düşük olsa bile geçme şans var demişti ama tabi bu onun söylediği bir şey sizinde bilginiz varmı bu haberden

Ben kitaplarımı perşembe gün aldım
İşim vardı o tarafa gidecektim Arayım bakalım geldimi gelemeyenler kitaplar dedim
Aradım geldi dediler Bende bi taşla bi kaç kuşu halletmiş oldum
Kitapları odama bi güzel sıraladım koydum
Her gece satır satır işlem işlem zihnime işlenirler umuduyla henüz hiç birini çalışmaya başlamadım kaydirigubbakcemile2

Bu öğrenci kartıda nerde işimize yarayacak ben onuda anlmadım

Çalışanlara gelince gerçekten çok sorumsuzca davranıyorlar
Bizim haleğitimde bi çocuk var o fena değil
Bi kız vardı (son 2 gidişimde görmedim onu) O biraz sallayarak iş yapıyor

EKİNOKS 25 yaş üstü uygulamsına da teessüflerimi arz ederim -tatlicadiarzu-Biz o kadar aciz ve yaşlımıyız ya Bileğimizin hakkıyla kazanırızkaydirigubbakcemile3

Ha bide sınav tarihini sordum
Çok intertte açıklanacak dedi
Bende bana şifre vermediklerini hatırlattım
Anasayfada öğrenci no ile görebilceksinzi dedi

Walla hiçte çalışmadım hemen Ramazan-ı Şerif sonrası sizi şöööyle alalım bayan demesinleeer:1shok:

o neymiş öyle ya kesinlikle çifte sıtandart olur herkes emegiyle kazansın ...lmaz: ben 35 yaşındayım ama yasakkelime
kitaplar geldimi ya durunbi arayayım bende ..laelaelaelaelaebu gidişle sınavdan 1 hafta önce alıcaz galiba kitapları ..laelaelaelaelae

bu konular tan bir muamma bence okul kısalınca çok şey degişti geçen sene ben 6. sınıfı verirken bi dönem bi yere kadar ders veriliyor du bu sene nasıl hiçbir fıkrım yok .insan ordaki memurlerade bişi sormaya korkuyo ya . valla -tatlicadiarzu-
ilk kaydoldugum bey ne anlayışlıydı ya hepsini tek tek anlatmıştı .....laelaelaelaelae

Kızlar 14 kasımdaki sınav için örneğin türkçe kitabının kaç ünitesinden sorumluyuz? hepsinden deildir umarım :1shok:

Son düzenleme:
Kızlar 14 kasımdaki sınav için örneğin türkçe kitabının kaç ünitesinden sorumluyuz? hepsinden deildir umarım :1shok:
laelaelaelaelae evet şekerim tüm kitaptan ama okadar korkmayım ya valla .....kaydirigubbakcemile2
her sınavda bir sınıf geçilecegi için böyle geçem sene kitabın yarısından sorunlu olunuyordu fakat 2 sınavda 1 sınıf geçiliyordu ..... bu sene her sınavda bir sınıf geçilecegi için tüm tersler kitapların tamamından gelecek ...
dedigim gibi korkmayın okadar ....gamyoncuiremsu

Nası yane? Benim arkım 6 sınıf sınavına giricek. 14 kasımdaki sınavı geçince 2.dönem 7 sınıfın derslerindenmi sınava giricek? kafamçokkarıştı

evet öyle ama ben6. sınıf öğrencisiyim ama 7. sınıfın 4 dersindende sınava girecem eğer 7.sınıfın bazı derslerini veremessem veremediğim derslerden tekrar sınava girecem canım

:ecrin_bebek: Ben 3 sınıf geçmiycem 2 sınıf geçicem işşallah acaba ondada bütün ünitelermi olucak ya akannehir

Daha kitaplarımıda alamadım yarın oğlum ana okuluna başlıyo ana oğul bu sene tozunu attırıcaz ortalığın :smiley-cool:

canım işte 1 sende 1,2 ,3 hepsi bitecek eğer verebirsen
senin isteğine bakmıyo
tüm ünitelerden sorumlusun evet..
ben 2 deyim şimdi ama bu sene hem 2 yi hemde 3 bitiricem..

Alıştırma yapmak için çözülebilecek testler buldunuzmu :uhm:
İnternette yada kitap olarak. konu olarak okuyup bitirmek zor gibi CADIARZU

a.saçık ilköğretime bu sene kayıt olan arkadaşlar biliyorsunuz 6.sınıfın derslerinin tümünden sorumlu olarak 7.sınıfın derslerindende 4 tane ders seçmem gerekiyordu ders seçmekte geç kalmışım şimdi benim yerime sistem otomatik olrak ders seçmiş peki ben hangi dersler seçilmiş bunu nasıl öğreniceğim şu işe bakyaaa bunca seneden sonra okla yazılırsan olacağı budur :1rolleyes:bu konularda bilgisi olan arkadaşlar sorunlarımızı burda paylaşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…