İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

demek yalnız değilmişim.kaydirigubbakcemile3
adına çok sevindim inşllh orda girer kurtulursun.:Saruboceq: hadi kolay gelsin.olumunekankayizsmile

bende bu c.tesi sınava giricem 6.ve 7. halk eğitimindeki bayan bana başarılı olursan tekrarkayıt yapmana gerek yok.tek seferde alırsın demişti.benimde bu konuda hiçbir bilgim yok ocağın 22 kayıt yaptırdım şubatta kitapları aldım ama doğru dürüst çalışamadım.hiç umudum yok(

Ama ben geçenlerde nette 2004 yılında millieğitim bakanlığının bukonudak af olayını okudum
Bir dönemde türkçe dersini geçmek kaydıyla 2 dersi kalan gelecek dönemde kayıt yaptırmak kaydıyla kalan derslerden muaf oluyor ama bir çok açıköğretimlinin haberi yok kayıt yaptırmıyor diye yazıyordu

Ama şuda varki ben geçen sınavda 7nin hepsini geçtim sadece ingilizce muaftı
Onun muaf oluşunu bu haberi okuduktan sonra anladım Ama kayıt vakti gelmeden direk sınav sonuçlarında muafiyet belliydi
Yani o zaman kayıda gerek yok ibi görünüyor

:uhm:cevahir konu ne pek anlamadım . ama bir açıklık getireyim ....

eger 6.ve 7 nin derslerinin hepsinin (ikisininde ayrı ayrı )ortalaması 300 olursa kaldıgınız yani muaf yazan derslerden geçiyorsunuz zaten .
yani bi dersden aldıgın 100 puan . 25 puan alıp kaldıgın dersi dengeliyor ....

bende 7 nin ingilizcesinden kaldım geçen sınav. ama muafım yani geçtim 7. sınıfı ...
sen yeniden kayıt yaptırmalısın ama 7. sınıf için deyil 8. sınıf için ....

ben yaniden kayıt yaptırdım cumarteside sınava giricem ,çünki en son girdigin sınavda 8. sınıf derlerinin tüm puanını alamadım 25 puanım eksik kaldı .. ve o yüzden 2 dersten sınava giricem .
eger ben geçen enson sınavda bu 25 puanıda tamamlasam ve 300 puanı alsa idim . bu sınava ve tekrar kayıt olmama gerek yoktu . direk bu girecegim 2 dersdende muaf olarak geçeçektim .a.s
tıpkı geçen sene 6 nın tüm derslerinden tek sınavda gereken puanı aldıgım ve 2. sınava girmedigim halde geçtigim gibi......

umarım anlata bilmişimdir .......olumunekankayizsmile

cevahirim geçen sene bazı şeyler degişti. puanlamalar vs.

Son düzenleme:
sınava son iki gün matematik ve ingilizceyi hiç anlamadım üffffffffffffffffff :bbo:

sınava son iki gün matematik ve ingilizceyi hiç anlamadım üffffffffffffffffff :bbo:
benimde vermem gereken o iki ders işte . 5 soru bilsem yetiyo gerçi ama . ingilizce sadece atmasyon olacak .sempatiksalakcinni
matematikde ne zor ya 8 sınıf . 6.ve 7. normal anlaşılıyordu 8. sınıf matemetigi .ne öyle ... ohaoldumsmileohaoldumsmile hiç bişi anlamadım . anadolu lisesine giden kızım var anne daha biz bile bu konularım çogunu görmedik bu eski müfredat diyo önceden orta okuldada veriyorlarmış evet ama şimdi bu konular ancak lisede diyo ...bu ne iş ya..:umursamaz:
çalişiyorum metamatigi biraz testlerine gelince çogu sorunun hiç alakası yok .benneyaptımki

kıslar eger 7ve 8. derslerini seçecek olanlar varsa . bu iki dersi önce seçin en sona bırakmayım .... en azından çalışıp geçebileceginiz dersler kalsın sona .sempatiksalakcinni
başta ben bu derleri seçmemiştim zor diye . tam bilmiyordum nasıl olacagını sistemin ..kala kala bu zor derslerle kaldımmı baş başa.:1ninca:

kıslar atmasyonla 40 sorudan 5 ini tuttura bilirmiyim sizce.:roflol:

o hatayı bende yaptım aeben
8. sınıfın mat. ile feni temmuza bıraktım şimdi karakara düşünüyorum en azından şimdi seçmiş olsaydım çalışmayla geçemesem bile atmayla geçerdim ondada geçemessem temmuza sarkardı
çift dikiş olurdu yaniyerimseniben
şimdi temmuzda geçemssem bir dönem dahamı kayıt olcam ya umarım ortalama notumla muaf olurum

aeben'cim bu arada kasımdaki sınavda 7. sınıf ingilizcenin tamamını sallamıştım 10 soru tutmuş şansımazemuszemus sana boooooll şans diliyorum bu konudakaydirigubbakcemile5
eşimin bana dediği gibi sallayacaksan mantıklı sallayerimseniben

kızlar,ben şimdi 6.ve 7. sınavını geçersem 8.sınıf için ne zaman sınava girebilirim.bir bilgisi olan varmı!

Kızlar yazdıklarınızı okudum ama çok algılayamıorum
Çünkü aklım 2 saat sınraki fen ve mat.te
Ben sabah din ve inglzcden girdim
öğleden sonra mat. ve fen ve onları nasıl sallamam gerke bilmiyorm
Öyle bi sallamalıyım ki birebir tutmalı:teytey: inşlh beni kurtacak kadar tutar
sizede ii tutturmalar dilyorum

Acaba Kadıköy Kenan evren Lisesinde giren varmı
İstda olsam orada girecektim ben boshayallersmile

kızlar herkese geçmiş olsun. inşllh iyi puan alırız.
ben çoğunu salladım. genelde bilmedigim konular denk geldi.
SıZLER NE YAPTINIZ.

Sen Almanya da nasıl girebildin sınava.bilmiyorumkismile
yani ben geçen dönem sınava giriş yerimi degiştiremedim sınava da giremedim benim kafam karıştı şimdifisfisfis
ama senin adına sevindim.a.s.

hepimize geçmiş olsun kıslar ........a.s.

ben sabah 8.in ingilizcesi ögleden sonrada 8in. matematigine girdim .....
valla bi kaç soru harici bilemedim gerisinide hep aynı şıkkı işeretliyerek salladim çünkü . benim 5. dogru cevaba ihtiyacım var 2 derstende ...hep aynı şıkkıişaretleyince mutlaka denk geliyor 3.5 tanesine ....kaydirigubbakcemile3

yanlız bişiye sinir oldum girdigim iki ders biri sabah biri ögleden sonra ne yanı ikisinide aynı oturuma verseniz tüm günümü dışarda geçirdim .kafamçokkarıştı

birde sizlere soru kitapcıgını verdilermi?
önceden hiç vermiyorlardı . sabahki seyansda öyle bişi demediler ögleden sonrakinde alabilirsiniz ddiler bende almadım ne olur ne olmaz diye kafamçokkarıştı üstüne no vs yazdırıyorlar bi yanlışlık olmasın daha önce çok sıkı tututup hiç vermiyorlardı . .iptal vs olurda diye korktum bıraktım orda valla .
neme lazım 5 soru yüzünden 1 sene kalmamayım ...kaydirigubbakcemile3

ortamaları 50 olursa kalmassın canım merak etme .daha bir sınav daha var mutlaka verirsin .....hihoyyyt

benim derdim çalışıpta anlanacak dersler deyil canım çalışsamda kafamın basmayacagı dersler . mat ve ing.
8. sınıfın ingilizcesi pek zor deyildi keşke mat. yerine ing. çalışsaymışım ..kafamçokkarıştı
hele bir soru vardı 6+3=9 ing. yalışı hangisi diye ....kaydirigubbakcemile3inanırmısınız ingilizcede 9 nasıl dı unuttum .:kedi: son anda aklıma geldi sınav çıkıışı kızımı aradım hemen sordum şükür dogruyu işaretlemişim kaydirigubbakcemile3
hele matematik sakın sonlara bırakmayım çok zor .bilmiyorumkismile geldi bana
umarım 5 soru tutar.:roflol:
kızlar,ben şimdi 6.ve 7. sınavını geçersem 8.sınıf için ne zaman sınava girebilirim.bir bilgisi olan varmı!
bu sene, bi sonraki sınava girersin canım .temmuzdu galiba ama önce kayıt yaptıracaksın yine .kafamçokkarıştı
cevahir umarım iyi sallamışındır canım .:lepi:kaydirigubbakcemile3
ben din den hep 90. 100 arası alıyorum ... o kurtarıyor benihihoyyyt
ben Ankara Atatürk Anadolu Lİ. girdim ....

Kızlar hepinize geçmiş olsun
aeben elimden geldiğinc ii sallamay açalıştım mat.i
Öyle bi sallamışımki 1. soruda doğruyu tutturmuşum
Ya orda işlemlre dair hiçbir yöntem aklıma gelmiyor
Gelip evde nasıl yapıyorduk diye baktım oldukça tanıdık geldi
Benimde mat. te derdim ne kadar çalışsamda sonuca gdişleri yapamayışım
Herkes aynı şekilde muzdarip olmasa kesin bende bi sorun var diicem ama allahtan tek değilim bu konuda
burda sınava girenlerde hep ah şu mat. diyorlar Herkes salladım diyorkaydirigubbakcemile3
Din bendede en aşağı 90 gelir Fendende iilikler bekliyorum inşlh
İnglzce dende pek korkum yok gibi bilmem bakalım görücez
evet o 6+3=9 benimde çok hoşuma gitti

ama inglzcede hungry yanlışı yaptım çok gülüyorum kendime
Ordaki sandviç ye şıkkını şaşırtmaca koydular diye düşünüyorum
çünkü hungry yi ya diş ağrısı ya baş ağrısı diye düşündüm o ana A ile D arasında kaldım
ama asıl şaşıran şaşkın benmişim delikafadulden

seviyom86 ben Almanyada değili ama yurtdışındayım tabii
Ben gelmeden İstda kayıt oldum sınav zamanına dönecektim
Dönemedim tabi elde olmayan nedelerle Geçen hafta burdaki okulu arayıp sordum durumumu izah ettim
sınav günü griş belgen kimliğin ve bi dilkeçe ile gel dediler
Dilekçeye yazmam gereknleride söyleidler
Bende öylece yedekten girdim Her iki oturumdada herkesin adı okunuyoor benimki yok okuyan öğretmen soruyor
Ben hemen "ben yedekteyim, ben yedekten giriyorum " cvbını verdim sürekli aklinialirimsmile
Kayıt aktarmak için zmaan geçmiş olduğu için böyle yaptılar allahtan girebilfdim giremesem üzülecektim İnşlh sorunsuz ii sonuçlara ulaşrım
Hepinizede aynı şeyi diliyorum tabii

hadiya demek dilekçe yazınca sınava giriliyormuş. bilseydim bir dönem geri kalmazdım.
bende çogunu salladım ama hiç hatırlamıyorum ne olur sonuç bilmiyorum.
bende dinden iyi puan bekliyorum inş. 100 tuttururm.
ya öylenki sınavda nasıl uykum geldi anlatamam. sabah 4 dersten öylen 6 dersten girdim.
keşke 6 ders sabah olsaydı.
NEYSE HERKES ıYı SONUÇ ALIR ıNŞ. ama kararlıyım bundan sonra çok çalışacagım inş.

cevahirim kıs ben anlamam ingilizceden ne nedir .. hiç çalışmadım ing. 6. sınıf ilk dönem çalışmıştım geçen sene . yani 10 kadar say desen dogru sayamam okadar yane .kafamçokkarıştı 6.da 45.pu. ...........7.de 25. pu. almışım ..sempatiksalakcinni
lisede şeçmesek olurmuki?:1ninca: zorunlu dersmi....

valla lisenin işi daka karmaşık . ben bu sene eşimi yazdırdım liseye ilk sınava girdi.hemde hiç çalışmadan .puanlama farklı kredili puan .
seneye bizde liseliyiz ha .:teytey::teytey::teytey:.

keşke 3. dönemde liseye kayıt oluna bilse . bi bilginiz varmı kıslar bu konuda ?:hulya:

ha kızlar benim sınava girdigim okulda hep bayanlar vardı 50 60 yaşlarında teyzeler amcalar bi görseniz.1yıla inmesi herkesi şevklendirmiş ne güzel.
sınavdan çıkınca bi bayanla konuşuyorum 40 yaşındaymış kadın beni gülmekten kırdı geçirdi.
60 yaşında bi teyze buna ingilizceyi nasıl yaptın demiş; oda hani noktalar varya oraya hangisi yakışıyorsa onu koydum giti.:sm_cool:
sonra bu teyze hep şıklardan C yi işaretlemiş C ler alt alta çok gelmiş. teyzeye demiş; biraz o C leri sag tafara kaydır çok C işaretlemişsin böyle tutmaz demiş:roflol::roflol:

seviyom86 beni burdaki ilgili öğretmen yönlendirdi o bu yolu göstermese bende bilemezdim
ama mesela ben ilk kaydımı 2001 de yaptırıp yarı dönem yien burda girip 2. dönemde Tr ye gitmişitm
O zaman ankaraya bile tlfla sordum bana dzgün cvp vermediler ılk girdiğin yerde girmen lazım fln dediler
o zaman bu zamandır bende vazgeçmiştim O zaman devam etseydim ben şimdi liseyi bitiriyor olurdum
işte bilenlerin ehil olanların doğru yönlendirmesi çok önemli

aeben bende de inglzce yok hani tanıdık belli kelimler vardır
mesela ben pcyide inglzce kullanırım bi face i ingzce kullanamdım
ama dilbilgisi konusunda sıfırım tabi
Birde inglzceyi dün tüm gün çalıştım buna rağmen hungry olayın baksana:))))

Liseden benmde gözüm korktu ama bize mat.ten ders almak şart aslında hep sallamayla nerey kadar :))

valla ben ilk defa sınava girdim ondan pek puandan falan anlamıyorum. sonuçlar belli olsun bizde tecrübeli oluruz.
Bende ing. ceden geçmiş dönem testleri yapmıştım onlar baya tutmuştu bu nasıl olur bilmem.
SINAV SONUÇLARI 9 NİSAN da açıklanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…