:roflol:bana beni anlatıyosun sandım walla
banada 7. sınıfın mat. krdşm anlattı
Bende aynen soruların cvplarken verdiği işlemleri yaparken pasif kalıyordum
Oda beni fırçalıyordu Hatta benim krdşm tarafından fırçalanmak zoruam gitmiş olmalıki
ağlamıştım bile senağlama
6. sınıfa kuzenim çalıştırmıştı o öğretmen çok güzel çalıştırmıştı
Ben sanıırm burd asınava giriyorum
Bugün okuldan sınav günü çıktını al gel yedeken alırız dediler
bende böylece çalışmaya başladım Bakalım ne olacak o gün gelsin görücez
bende bu c.tesi sınava giricem 6.ve 7. halk eğitimindeki bayan bana başarılı olursan tekrarkayıt yapmana gerek yok.tek seferde alırsın demişti.benimde bu konuda hiçbir bilgim yok ocağın 22 kayıt yaptırdım şubatta kitapları aldım ama doğru dürüst çalışamadım.hiç umudum yok(
:uhm:cevahir konu ne pek anlamadım . ama bir açıklık getireyim ....Ama ben geçenlerde nette 2004 yılında millieğitim bakanlığının bukonudak af olayını okudum
Bir dönemde türkçe dersini geçmek kaydıyla 2 dersi kalan gelecek dönemde kayıt yaptırmak kaydıyla kalan derslerden muaf oluyor ama bir çok açıköğretimlinin haberi yok kayıt yaptırmıyor diye yazıyordu
Ama şuda varki ben geçen sınavda 7nin hepsini geçtim sadece ingilizce muaftı
Onun muaf oluşunu bu haberi okuduktan sonra anladım Ama kayıt vakti gelmeden direk sınav sonuçlarında muafiyet belliydi
Yani o zaman kayıda gerek yok ibi görünüyor
benimde vermem gereken o iki ders işte .sınava son iki gün matematik ve ingilizceyi hiç anlamadım üffffffffffffffffff :bbo:
benimde vermem gereken o iki ders işte .5 soru bilsem yetiyo gerçi ama . ingilizce sadece atmasyon olacak .sempatiksalakcinni
matematikde ne zor ya 8 sınıf . 6.ve 7. normal anlaşılıyordu 8. sınıf matemetigi .ne öyle ... ohaoldumsmileohaoldumsmile hiç bişi anlamadım . anadolu lisesine giden kızım var anne daha biz bile bu konularım çogunu görmedik bu eski müfredat diyo önceden orta okuldada veriyorlarmış evet ama şimdi bu konular ancak lisede diyo ...bu ne iş ya..:umursamaz:
çalişiyorum metamatigi biraz testlerine gelince çogu sorunun hiç alakası yok .benneyaptımki
kıslar eger 7ve 8. derslerini seçecek olanlar varsa . bu iki dersi önce seçin en sona bırakmayım .... en azından çalışıp geçebileceginiz dersler kalsın sona .sempatiksalakcinni
başta ben bu derleri seçmemiştim zor diye . tam bilmiyordum nasıl olacagını sistemin ..kala kala bu zor derslerle kaldımmı baş başa.:1ninca:
kıslar atmasyonla 40 sorudan 5 ini tuttura bilirmiyim sizce.:roflol:
Kızlar yazdıklarınızı okudum ama çok algılayamıorum
Çünkü aklım 2 saat sınraki fen ve mat.te
Ben sabah din ve inglzcden girdim
öğleden sonra mat. ve fen ve onları nasıl sallamam gerke bilmiyorm
Öyle bi sallamalıyım ki birebir tutmalı:teytey: inşlh beni kurtacak kadar tutar
sizede ii tutturmalar dilyorum
Acaba Kadıköy Kenan evren Lisesinde giren varmı
İstda olsam orada girecektim ben boshayallersmile
ortamaları 50 olursa kalmassın canım merak etme .daha bir sınav daha var mutlaka verirsin .....hihoyyyto hatayı bende yaptım aeben
8. sınıfın mat. ile feni temmuza bıraktım şimdi karakara düşünüyorum en azından şimdi seçmiş olsaydım çalışmayla geçemesem bile atmayla geçerdim ondada geçemessem temmuza sarkardı
çift dikiş olurdu yaniyerimseniben
şimdi temmuzda geçemssem bir dönem dahamı kayıt olcam ya umarım ortalama notumla muaf olurum
aeben'cim bu arada kasımdaki sınavda 7. sınıf ingilizcenin tamamını sallamıştım 10 soru tutmuş şansımazemuszemus sana boooooll şans diliyorum bu konudakaydirigubbakcemile5
eşimin bana dediği gibi sallayacaksan mantıklı sallayerimseniben
bu sene, bi sonraki sınava girersin canım .temmuzdu galiba ama önce kayıt yaptıracaksın yine .kafamçokkarıştıkızlar,ben şimdi 6.ve 7. sınavını geçersem 8.sınıf için ne zaman sınava girebilirim.bir bilgisi olan varmı!
cevahir umarım iyi sallamışındır canım .:lepi:kaydirigubbakcemile3Kızlar yazdıklarınızı okudum ama çok algılayamıorum
Çünkü aklım 2 saat sınraki fen ve mat.te
Ben sabah din ve inglzcden girdim
öğleden sonra mat. ve fen ve onları nasıl sallamam gerke bilmiyorm
Öyle bi sallamalıyım ki birebir tutmalı:teytey: inşlh beni kurtacak kadar tutar
sizede ii tutturmalar dilyorum
Acaba Kadıköy Kenan evren Lisesinde giren varmı
İstda olsam orada girecektim ben boshayallersmile
cevahirim kıs ben anlamam ingilizceden ne nedir .. hiç çalışmadım ing. 6. sınıf ilk dönem çalışmıştım geçen sene . yani 10 kadar say desen dogru sayamam okadar yane .kafamçokkarıştı 6.da 45.pu. ...........7.de 25. pu. almışım ..sempatiksalakcinni
lisede şeçmesek olurmuki?:1ninca: zorunlu dersmi....
valla lisenin işi daka karmaşık . ben bu sene eşimi yazdırdım liseye ilk sınava girdi.hemde hiç çalışmadan .puanlama farklı kredili puan .
seneye bizde liseliyiz ha .:teytey::teytey::teytey:.
keşke 3. dönemde liseye kayıt oluna bilse . bi bilginiz varmı kıslar bu konuda ?:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?