genelde kitabı bitirip öio dan çıkan soruları çözüyorum ama orda geçmiş yıllara ait 2 sınav var ben eğitimsistem.com adresinden son 5yılın sınavlarını indirdim onları çözüyorum eğer düşük puan alırsam kitabı özetten bidaha okuyorum bunun çok faydasını gördüm okadar çok test çözünce snavdada hiç heyecan yaşamadım
kıslar bende baktım bulamadım geçen yıllara aid soru ve sonuçları bileniniz varsa link verebilirmi?canım çok ii fikir. bende ehliyet alırken bol bol test çözmüştüm çok ii puan almıştım.
dedigin sitede ben bulamıyorum geçmiş soruları. nerden indirecegim yardımcı olursan sevinirim.
bende yeni çalışmaya başladım inşallah yetiştirim.
herkese başarılar.
ya çok soru soruyorum ama öio dan indirdigim testin cvp larına nasıl bakıyorduk ben bulamıyorum
sonunda buldum sayfanın en sonundaymışalsanaalsanasmile ohaoldumsmileya çok soru soruyorum ama öio dan indirdigim testin cvp larına nasıl bakıyorduk ben bulamıyorum
kıslar bende baktım bulamadım geçen yıllara aid soru ve sonuçları bileniniz varsa link verebilirmi?
[/QUOT
sana link verecem ama olmuyo. galiba yasak.:sinifsinif:
daha önce ben vermiştim link egitim konusundunda puroblem olmuyor galiba ama gende .şu an burdayım verisen sevinirim ondan sonrada silebilirsin . şimdiden teşekür ederim ....a.s.kıslar bende baktım bulamadım geçen yıllara aid soru ve sonuçları bileniniz varsa link verebilirmi?
[/QUOT
sana link verecem ama olmuyo. galiba yasak.:sinifsinif:
tamam güzelim buldum sağğol .a.s.sende şey yap açık ilköğretim geçmiş yıllara ait sorular yaz nette ara. o zaman çıkıyor
kızlar mrb bende açıkilköğretimliim ama bi sorunum var benm a.i.ö sınavıyla direksion sınavı aynı güne denk gelio napcam bilmiom birini tercih etcem ama... ya bide ben ilk defa sınava gircem arkdslar siz zorlandınızmı çok sınavlarda nasıldı?
kötü olmuş aynı güne gelmesi ..kızlar mrb bende açıkilköğretimliim ama bi sorunum var benm a.i.ö sınavıyla direksion sınavı aynı güne denk gelio napcam bilmiom birini tercih etcem ama... ya bide ben ilk defa sınava gircem arkdslar siz zorlandınızmı çok sınavlarda nasıldı?
kızlar mrb bende açıkilköğretimliim ama bi sorunum var benm a.i.ö sınavıyla direksion sınavı aynı güne denk gelio napcam bilmiom birini tercih etcem ama... ya bide ben ilk defa sınava gircem arkdslar siz zorlandınızmı çok sınavlarda nasıldı?
Evet 6. ve7nin bazı derslerinden girersin sınava .....bellidir senin derslerin .. öbür sınavdada 7 nin kalanlarını verirsin. hatta geçersen belkide 8.inarkadaşlar 6 ile 7 nin kitapları var bende ikisindendemi gircez sınava sadece 6 nın kitaplarına çalışıp girsek olmuyormu 7 ye ikinci sınavda çalışsak bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa beni sevinirim...
Evet 6. ve7nin bazı derslerinden girersin sınava .....bellidir senin derslerin .. öbür sınavdada 7 nin kalanlarını verirsin. hatta geçersen belkide 8.in
o yüzden 6.7.8 i 1 senede geçme imkanın var . ama sen senede 1 sınıf geçmek istiyorum diyorsan buda sana kalmış .eyvahedigeldismile
. ilk ögretimde 1 sınıfın puan toplamı 300 olunca geçiyorsun eger eksikse diger sınavda tamamlıyorsun ....
neden sonraya atıyorsun elbet vereceksin o dersleri
arkadaşlar 6 ile 7 nin kitapları var bende ikisindendemi gircez sınava sadece 6 nın kitaplarına çalışıp girsek olmuyormu 7 ye ikinci sınavda çalışsak bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa beni sevinirim...
Ben de malesef çok isteyipte okuyamayanlardanım.orta 1 den ayrıldım.Sonra açık öğretime başladım.Orta okulu tamamladım.Liseyi de bitirdim .Şimdi açık öğretim iktisat fak.2. sınıfta okuyorum.
Bu konuda adım atanları gönülden kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?