İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

ışte o iki kelimeyi doğru düzgün söylemeye bi işlemi bitirmeye acizlik eden bi kaç çok bilmiş yaptıklarının
Karşıdaki insan için ne kadar önemli ne derece bir kayıp olduğunun farkında olmayacak kadar eksikler
Yazıklar olsun böyle işini yapmayıp mağdur edenlere

daha üstüne diyecek bişi bulamadım ...

Haklısın güzelim kontrol etmek lazım arada.

Ben şey diycektim gerçi sordu arkadaşlar sanırım ama :kedi: bu ilk sınavda sadece 7. sınıf derslerindenmi sorumluyuz? Yani öyle olmalı dimi -tatlicadiarzu-
umarım öyledir .....benimde aklıma geldi bu :1ninca:akannehir

sayfamda kitaplarım tamamından sorumlusunuz diyor umarım 7. sınıfınkinden bahsediyordur .. öbür sınavdada 8. sınıfınkini veririz . umarımmmmmakannehir ay bi soralım ...:uhm:

ayy kızlar ya sizin heycanınızı görünce sinirden çatlıyorum.
bundan sonraki dönemde de 1 yılda bitirme sistemi devam edecekmi. benim durum ne olacak acaba.
ooofffff

ayy kızlar ya sizin heycanınızı görünce sinirden çatlıyorum.
bundan sonraki dönemde de 1 yılda bitirme sistemi devam edecekmi. benim durum ne olacak acaba.
ooofffff

Artık devam eder canım ya zaten geç kalınmış bide 3 sene bekletmesinler

merhaba ablalarım benim de annem orta okulu okumak istiyor kendisi 38 yaşında zamanında belirli nedenlerden dolayı 5. sınıfa kadar okumuş benim sormak istediğim kitapları alıp evde mi çalışılıyor yoksa ders veriyorlar mı halk eğitime sorduk ders yok kendiniz çalışın dediler annem de böyle olunca kendine pek güvenemiyor yapamaz diye

ÖYle düşünmesin bak ben 34 yaşında 3 çocuk annesiyim hepside okuyor şu an hem onlarla ilgilenip hemde kendi derslerime bakıyorum ....oda yetmedi eşimide liseye soktum ..
evet kitapları alıp evde çalışıyoruz . sonrada sınavlara giriyoruz .şutarafagitti

Son düzenleme:
kıslar size bi haberim var ......-tatlicadiarzu-

14 kasımda girecegimiz sınavda . 7. nin vede 8. sınıftan seçtigimiz 4 dersinde konularından sorumluymuşuz ...:1shok:akannehirakannehir
bu senenin 2. dönemimdede 8. sınıfın kalan seçmedigimiz derslerin de tekrar kitabını alıp onlarıda verecekmişiz ..2.sınavda...akannehirakannehir

haberiniz olsun . 14 kasımdaki sınavda elimizdeki tüm kitaplardan sorumluymuşuz ..... çalışın anacım çalışın ...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

derçalışırken size bi kolaylık . ünitenin sonunda özetler var onu okuyup aliştırma ve soruları cevaplayın . eger tüm kitapları hatmetmek gibi bi düşünceniz yoksa ...kaydirigubbakcemile3 hepimize kolaygele .laelaelaelaelae

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

saol aeben zaten ben de anneme elimden geldigince yardım edicem sınıf öğretmenliğinde okuyorum ilk öğrencim olucak o benim zemuszemus

Slm arkadaslar...
Okumanın hiçbir zaman yaşı yoktur evet keske herkes zamanında okuyabilse ama sartlar mumkun olmayınca zaman da okulda zaman da ucup gidiyor...
Zaman geri gelmese de okuma fırsatımız verılıyor.
Ben ilkokulu bitirdim ve özel sebeplerden okuyamadım yıllar gectıkce içimde buyudu okuma aşkım ve bir gun açıköğretime yazıldım 3 yıl ilkogretımı bıtırdım hıc zayıfım olmadan. Mezun olur olmaz Meslek lisesine yazıldım cunku dısardan okumak yetmıyordu kultur derslerını dısardan meslek derslerını okulda egıtım aldım okul sıralarına tekrar oturmak nasıp oldu ılk donem bıraz zor gecsede 3 yıl en yuksek notlarla verdım derslerımı sınıf bırıncısı oldum hedefım buyuktu suan kalmıs olsada 2 yıllık universiteye geciş yapmaktı en buyuk hayalım. ve olduda Bilgisayar programcılıgı mezunuyum hemde dıger ogrencıler gibi aynı kosulda okudum ve 2 yılda bıtırdım. Ortaokula ilk basladımda universiteyi hayal bile edemiyordum.
Yeterki isteyin arkadaslar sizler daha iyisini basarırsınız.

Son düzenleme:

Tüm derslerden sorumlu olcağımız kesin çünkü her sınavda bi dönem geçicez
Ama bakalım neler yapıcaz mafoldumben
Ben şuan fizik çalşıyorum
Önce kendimi geçen yılın sorularıyla test ediyorum
Birde matemetiği çalışmam lazım
6.sınıfın matematiği tmm sayılır ama 7 ye hiç bakmadım daha
Sanki günlerde bitiyormu neakannehir

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler daha ne denirki ........ darısı başımıza .....alkisalkisalkis
hiç sorma cevahirim ya zamanda kalmadı geçen sene dersler azdı sınavda 2 kere bu sene biraz zorlanacagız gibi .......:1ninca: derslerde baya zor görünüyor bazan oku oku anlamıyo kafa. eee yaş geçtikçe ...akannehirakannehir ama yılmak yokkkk...hihoyyyt

Günaydınlar hepinize a.s.

Dün akşam ders çalışırken kitapta bişey gördüm ve sevindirik oldum he -tatlicadiarzu-

8. sınıf T.C İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük kitabında 4. ünitenin sonunda

Uyarı: 1. dönem sınavında buraya kadar sorumlusunuz yazıyodu. Hımmm sanırım 8. sınıf deslerinin yarısından sorumlu olucaz diye düşündüm şakkıdı ama diğer kitaplara baktım ve öyle bir uyarı göremedim -tatlicadiarzu-

bayanlar ben 6. ve 7. sınıfın kitapları var bu 8. sınıf kitabı yok benmi alamadım acaba nasıl olacak

Şimdi kızlar sanırım herkes gireceği sınıfın kitaplarına sahiptir
Mesela ben bu 14 kasımda 6 dan 2 ders ve 7 den tümüne giricem
Ve bende bu gireceklerimin kitapları var Onları çalışıyorum

Bu sorumlu olunan kısımlar diye bişeyde yoktur sanıırm
Çünkü her sınavda 1 sınıf atlayacağız Ona görede tüm kitaptan sınav olacağız demektir
yani ben hiç kendimi yarısından flnmı sorumluyuz diye ümitlendirmiyorum
Her ne kadar çalışmıyor olsamda akannehir
kaydirigubbakcemile3

Okumanın yaşı yoktur hepinizi tebrik ediyorum ve çok mutlu oluyorum :)
ınşallah istediğiniz gibi olur herşey ve bütün derslerinizi verirsiniz

Yok bacım bende aynı sınıfın aynı dersi var kitapta ölye bişi yazmıyo senin kitap geçen seneden olmasın ...
bayanlar ben 6. ve 7. sınıfın kitapları var bu 8. sınıf kitabı yok benmi alamadım acaba nasıl olacak
geçen yıl 6. sınıfın derslerinden kaldıysan , o yüzden 8. sınıfın derslerini veremessin zaten ekinoks tum ... ondan kitapları yoktur sende..
Okumanın yaşı yoktur hepinizi tebrik ediyorum ve çok mutlu oluyorum :)
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey ve bütün derslerinizi verirsiniz
:1hug:
ay sınavada ne kaldı ..delikafadulden ben kitapları bitiremiycem galiba .....

canım ilk defa bu sene sınavlara giriyorum yeni öğrenciyim

ben kitapların kapaklarını daha açmadım onu bırakın eksik kitaplarım var onları bile alamadımdelikafadulden sizce bu sınavı geçermiyim-tatlicadiarzu-hiç sanmıyorumlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…